O kaslı bireylerden biri olarak benden istenmişti (gözlerle sinyal verilerek) ve yapmıştım. Üstelik hatun kişisi erkek kardeşi ile gelmişti ve çocuk uzaklaşınca krem sonrası aktivitelere için de uzlaşmıştık , Edirne anılarım canlandı: D Not: Hatunlar harbiden çok tikli oluyorlar gerçekten bazen :D Üslup şuydu: ''E sen denize girersen beni kim masajlayacak , kim krem sürecek'' diye davetkarca sesli konuşmuştu. Tabi ben de ''hanımefendi istemsizce kulak misafiri oldum , masörüm de, isterseniz yardımcı olayım'' deyince gözleri parıldamıştı. Kızlar bazen gerçekten çok tatlı oluyorsunuz :D seviyorum sizleri, iyi ki varsınız.
Hayır kabul etmem genelde öyle şeylere pek olumlu yaklaşmıyorum bir başka birisinin kullandığı krem bana iyi gelmeyebilir ondan sonra ben zaten huylanırım yani buna dokunmasın bir başkası yani ister bu erkek olsun ister kadın ben genelde tanımadığım bilmediğim insanların bana dokunmasına karşı bir tiksinti gibi bir şey var yani böyle kendi kendimden de tiksiniyorum o yüzden gerek yok.
Hayır sürmezdim. Kölelik zincirinde köle olan ben değilim erkektir. Ve erkeklerin bana köle olmasını izlemekten zevk alırım ben onların kölesi ve hizmetkarı olmaktan zevk almam:)) Kremi o bana sürebilir. Alışmış kudurmuştan beter olduğu için insan hep alıştığını ister derim yabancıya da.