Hangisi ter kokusunu daha iyi saklıyor. Roll on mu yoksa deodorant mı?
Roll on
Deodorant
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben deodorantı daha kullanışlı buluyorum. Roll on direkt olarak tene değdiği için bana çok hijyenik gelmiyor. Duştan sonra temiz tene uygulansa bile kullandığımda içim rahat etmiyor. Ama deodorant uzaktan sıkıldığı için daha hijyenik olduğunu düşünüyorum. Hangisinin ter kokusunu daha iyi sakladığını net olarak söyleyemem bu marka ile alakalı bir şey. Mesela Rexona ve Deotak markaları terinizin kokmasını baya engelliyor.
Cevap
2Cevap
Arkadasim, Roll On sadece sisenin yapisi , deodorantida var.
Terlemeyi önleyen var, birde sadece koku var, kokular deodorant olarak gecer, terlemeyi önleyenler antitransparent olarak gecer, terlemeyi önelmek istiyorsan antitransparent yazandan kullanman gerek, Roll on, Spray veya Deostick yazmasi sadece sürme yöntemi.
Roll on bende alerji yapıyor o yüzden deodorant kullanıyorum. Deodorant daha iyi 👍🏼
Hiç biri. Ter kokusunda en iyisi deotak.
Şu aşağıdaki kırmızı ürünü mü diyorsunuz? Ama çok olumsuz yorum gördüm ve korktum açıkcası.
Yıllardır kullanırım. aşırı terlemek gibi bir sorunum var. asla ter kokmam, teri engellemez ki bu çok zararlı. çevremde ki herkese sadece 1 kez şans verin dedim dediğim herkes sadece deotak kullanıyor. Ve evet dediğiniz kırmızı ürün
Bu nasıl kullanılıyor ki hiç kullanmadım. Normal ele sürer gibi koltuk altınız temizken oraya yayıyor musunuz kremi?
Evet terlemeyi engellemiyor. Onun İçin başka ürünler var sanırım ama ben hiç kullanmadım. Ama koku konusunda inanamayacaksınız. Kokuyu örtmüyor, hiç bir şekilde koku oluşmuyor
Abi nasıl oluşmaz ya, ben aşırı terleyen birisiyim, kesin bende yaramaz.
Aynı sorun bende de var. Aşırı terliyorum ve aşırı terlersem 4 gün terlemezsem 1 hafta dayanıyor. (Askerlikte özellikle deneyimledim diyeyim)
Usta abim kulanıyormuş bu kırmızı üründen, roll on sürdükten sonra farkettim, hemen sildim koltuklatımı sonra biraz elime sıkıp iyice koltukaltıma yaydım bu deotak kremi
Normalde roll on olunca günün sonunda maalesef kötü koku oluyor, bakalım bunda olacak mı, akşam gözlemleyeceğim, eğer koku olmazsa ürün beni etkiler, ve dahası da söylediğiniz gibi birkaç gün etkiymiş, yarın da hiçbir şey sürmeden gözlemleyeceğim, bugün ve yarını başarılı bir şekilde geçerse harbiden bu ürün iyimiş diyeceğim, hadi bakalım daha yeni sürdüm gözlemleyeceğim.
Umarım faydasını görürsünüz. Aşırı sürmenize de gerek yok bu arada aklınızda olsun. kullandıkça ne kadar sürmeniz gerektiğini de anlarsınız zaten zamanla
Teşekkür ederim, fakat moralim bozuldu açıkcası. Öğlen sürdüğüm şeyi şimdi kokladım maalesef koku var, evet rahatsız edecek ve etraftaki kişilerce duyulacak kadar değil ama iyice yaklaşıp kendim kokladığım zaman kötü kokuyu aldım. Açıkcası söylenilen gibi 3-4 gün idare edebileceği ihtimali imkansız gibi gözüküyor. Yarın da hiç bir şey sürmeyeceğim bakalım ne olacak, bu kötü koku artacak mı yok mu minimal olarak bu düzeyde mi kalacak.
Maalesef koku var ya üzgünüm.
deodorant
Deodorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?