Hiç roll on deodorant kullanmadım. Kendimi bildim bileli sprey kullanırım. Sevgililer gününde iş yerinden bir kutu hediye geldi. İçinde roll on deodorantta vardı. Kullanmadım, öyle duruyor. Pek hijyenik bulmuyorum. Denesem mi kararsız kaldım. Önerir misiniz?

Roll on
Sprey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi rollon deodorant eğer koltuk altı tüylerin falan yoksa ve tek sen kullanıyorsan hijyeniktir rolllon daha uzun süre kalıcı gibi geliyor bana sprey de güzel onlar daha güzel kokuyorlar fakat bir süre sonra uçuyor ikisininde hem dezavantajları hem avantajları var hangisinde daha çok rahat ediyoran onu kullanmalısın bence rollonu da denemelisin.
Sprey deodorant daha iyi, roll on deodorant koltuk altında ıslak ve nemli bir his bırakıyor. giyilen kıyafetlere ıslaklık nem bulaşıyor
Pudrasız koltuk altında iz bırakmayan deodorant olabilir. Roll on çabuk uçuyor ama pratik.
sprey daha güzel 2 kez pıs pıs yetiyor, roll on zaten soğuk vücuduna değdirmeye korkuyorsun
ilk kullancaksan dene bence beğenmiceksin fbeifbeufed
Rollonlar terleyince akıyor. Gömlek mömlek bırakmıyor.
Roll on nün balmumundan yapılmış olanlar. Daha etkili ve daha uzun süre temiz tutuyor
Stick daha iyi bence roll on tahriş yapıyor
2 sini de kullanıyorum bazen roll on bazen sprey
Ben sprey kullanıyorum bence sprey dağa iyi
Roll on daha uzub süre korkuyor terden vucudu.
sprey