Misafir gelince evi temizleyen bir milletiz biz, misafir yokken evi b. k götürür, işte o fotoğraflar da tam olarak öyle, sen misafirsin ve evi tertemiz zannediyorsun.
Sosyal medya da gördüğün fotoğrafların çoğu efektli. Kendine güvenen insan zaten efektli fotoğraf paylaşmaz, kendi doğal halini paylarşır. Ama onlar efektle abartılmadığı için dikkat çekici olmaz.
Bence senin de mutlaka bir çekicliğin vardır, kendini küçümsüyorsunur, yapma bunu. Özellikle de bizim gibi dışarıya kendisini müthiş göstermek konusunda uzmanlaşmış bir toplumu oluşturan insanların sosyal medya fotoğraflarına bakarak yapma !!!20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇoğunluk fotoda adeta büyülü gözükmek için store uygulamalarından görsel hileyle ilgili programları araştırdığından ciddi bir sahtekarlık söz konusu. Bir de rica ediyorum lütfen şu makyaj işinin b*kunu çıkarmayın be kardeşim! Erkekler de cicoş oldu kozmetik dünyasının çığır açması ve insanlar vesilesiyle önem boyutunun tadını kaçırmasından mütevellit. İşin sonunda hemcinslerim de ılık ve cicoş oldular, yazıklar olsun:D
Neyse, Aşık Veysel'in de dediği gibi ''Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa'' diyerekten son vereyim.20 Yorumla
+1 yılFotoğraflarla çok oynuyorlar.
Fenomen sayılabilecek kadar çok takipçili çok aktif bir arkadaşım var. Normal hali ve sosyal medyaya attığı fotoğraflar videoların arasında dünya kadar fark var.
Üstelik aşırı özgüvensiz olduğunu düşünüyorum her birinin. Arkadaşım artık kendinin o sosyal medyadaki kendi gibi güzel olduğunu sanıyor insanlar tarafından sürekli likelendiği için ama diyor ki mesela yaa ayy aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum millet nasıl çirkin ama ne egolar ne özgüvenler diyo jddj e canım zaten sende çirkinsin 😂😂71 Yorumla- +1 yıl
Onunla buluşam erkeği düşünemiyorum 😂
- Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyebilirim aslında kimse güzel değil hepsi tamamen filtre kullanıyor ya da öyle bir makyaj yapıyorlar ki zaten anlatmaya gerek yok makyajın bir insana ne kadar değiştire bildiğini bütün videolarda açık ve net bir şekilde görebiliyorsun yüz felci geçirmiş olan birisine biraz makyaj yapıyorlar gidip en ünlü insana benziyor yani ben pek bakmıyorum diğer insanlara kendime bakıyorum.
#reda51 Yorumla- +1 yıl
evet haklısınız kısacası güzellik algıısı malsef diyeibliriz kimse kendini oldgu gibi sevmiyor aslında..
bu biraz kötü bir şey herkes kesinlikle kendini sevmeyi ve kabullenemyi öğğrenmeli..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılSosyal medyada herkes güzeldir herkes fittir herkes yakışıklıdır herkesin kariyeri vardır herkes başarılıdır herkes mutludur herkesin hiçbir sorunu yok aslında öyle mi herkes kendini farklı yansıtıyor senin sosyal medyada baktigin o insanlar aslinda bizim gibi siradan insanlar ama takipci ve o ilgi onlari farkli biriymis gibi gosteriyor aslinda herkes o kadar mutlu degil herkesin sorunlari var insanlar heo mutlu anlarinı guzel cktigi fotograflari atiyor bir kismi burnunu bile efektten duzeltiyor o yuzden bizim sosyal medyadan degil de insanlarin normal yasamina bakmami lazim sosyal medya bir yalan :)
20 Yorumla
+1 yılBak tam olarak bu yuzden:
https://www.instagram.com/reel/CVpqdkQjUdN/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/reel/CVA1BoplJW5/?utm_medium=copy_link
Filtre, fotoshop sagolsun en cirkin insan bile guzel gorunuyor fotolarda. Ben instada gordugum kisileri canli gordugum zmn tanimiyorum 🙄20 Yorumla
+1 yılHiçbiri göründüğü gibi değil, bir ara doğal fotomu çektim koydum, cesareti olan filtresiz koysun yazdım dalga geçtim, sayfamda ki kızlar sırıtıp emoji atmışlar bana. Hiçbirinin cesareti yok, makyaj ve filtre çoğunda emin ol. Bunalıma girmek yerine cilt bakımına önem ver spora başla bence.
40 Yorumla
+1 yılGüzel olduklari icin sosyal medyadalar zaten ego kasiyorlaf
güzel olmayipda kendini koyanlarda ya para mevki var ya da yine ego tatmini özgüven patlamasi vs.
daha hic gercekden kendinden nefret eden birisinin kendi fotosunu paylastigini görmedim duymadim20 YorumlaÇok basit bir efektle olduğumdan çok daha güzel gözüküyorum. Doğal halimi görseler engelleyecek olan erkekler sosyal medyadaki hallerimi görünce mesaj yağmuruna tutuyorlar. Efektleri kullanarak zayıflayabilir, dolgu, botox, estetik... Her şeyi yapabilirsiniz hatta zayıflayabilirsiniz.
Alessia Cara-scars to your beautiful şarkısını size armağan ediyorum.21 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya yı aktif kullanan kesim kamerası iyi telefonlar kullanıyor kalite ve manzara dekolte gibi avantajlarla bide filtre makyaj e tabi bu kesimin maddi durumu da genelde iyi oluyor veya bütün parasını bakıma harcıyor o yüzden böyle görünüyorlar ama karşında senden farksız hatta daha düşük insanlar
20 Yorumla
+1 yılCan Yücel'in şiiri geldi aklıma
BAKIŞ Aynada bakma yüzüneBaşkalarının gözlerinin içine bakKöpeklerin gözlerine bakKedilerin gözlerine bakNe kadar masumNe kadar mahzunAma birdenbire rüzgâr esiyorSardunyalar açıyorKekikler kokuyorAynada bakma yüzüneAğaçların gözüne bakDuvarların gözüne bakManavgat’a bakGözlerime gözlerime bakDünyanın gözlerine bakKendine aynada bakmaSen öleceksin sonundaDünyanın gözleri kalacak... re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (221, 218, 172), italic, justifyCenter, p10 YorumlaHerkes kusursuz olmak zorunda değil fakat sosyal medya algılarımızı tamamen değiştirdi. Bu aralar dikkatimi çeken diğer şey ise sosyal medyada önde olan kişilerin yüzde doksanının çok zayıf olması. Bu da bizim güzellik algımızı alt üst etti zayıf ise çok güzel biraz kilosu var ise çirkin gibi gibi... Bir de fotoğraf hileleri var tabi duruş, doğru ışık ve fotoğraf üzerinde oynamalar vs.
10 Yorumlakendini pazarlayanların teknolojiyi kullanarak algı yaratmadaki becerisinden başka bir şey değil. Güzellik, kişinin kendisiyle değil, bakan gözle, yürekle, vicdanla, karakterle alakadar bir kavramdır. Öyle dememiş mi üstad; "Güzelliğin on par'etmez, bu bendeki aşk olmasa." Takılmayın güzelliğe, yakışıklılığa; sizi memnun edecek olan huy, merhamet, şefkat, hoşgörü gibi soyut kavramlardır. Somuttan uzak durmak daha hayırlıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin ol çoğu o kadar çirkin ki normalde görsen tanıyamazsın bile. Filtreler, efektler, shoplar arkasına saklanıyorlar. Birçoğu gerçek değil birçoğu makyaj güzeli. Eğer onlara takılırsan hiç mutlu olamazsın. boş ver yaaa kimseye takılma. Sen kendini beğen ki etrafındakiler de beğensin
42 Yorumla- +1 yıl
olmayanlarda var onlar ünlü olanlar için geçerli
Cevap sahibi+1 yılAma senden daha çirkin olanlar da varrr
+1 yılHepsi photoshop, makyaj.. asla kendi yüzleri değil,, bir çoğunun özel fotoğrafçısı bile var...
Üzme boşuna kendini emin ol senin en doğal halin onlarin en gösterişli halinden güzeldir..60 Yorumla- Saç Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılKiz onlar filtre olsun face app olsun onlaru kullaniyor ve söylüyorlar evet herkes yapiyor diyorlar birde makyajsiz hallerini bi kac tanesini gördüm hic birseye benzemiyor hepsi filtre ve makyaj ayin oyun
40 Yorumla Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece sosyal medyada güzeller o kadar güzeller zaten. Bu biraz yemek afişlerine benziyor. Orada nasıl güzel duran yemekler olsa da sunumu hepimiz görüyoruz.
30 Yorumla
+1 yılDeğiller inan. Kendi etrafımda gördüğüm için biliyorum. Kızın yüzü sivilce dolu anam bi fotoğraf atıyor ay gibi pasparlak mübarek :d
40 Yorumla
+1 yılBoya badana üstüne filtreyi yapıştırıyorlar. Bugün öğrendiğim yeni bilgiye göre uzun gözükme programı bile varmış oha artık
40 Yorumla
+1 yılFaceapp facetune😀 Kimse kusursuz değildir. Kusurlu fotoğraflarını instagrama atan kişi sayısıda çok az hepsi düzeltme yapıp atıyor
30 Yorumla
+1 yılFiltreler, montajlar...
Sosyal medyaya bakıpta kendini kötü hissetme.
Aynaya bakınca da kendine ne kadar güzel olduğunu söyle😄30 Yorumla
+1 yılİnstagram bir illüzyon dünyası. İlüzyonları gerçek sanıp kendini üzmek senin problemin. ❤️ CANINI SIKMA
30 Yorumla
+1 yılSosyal medya görselleri diye yazılır fotoşok diye okunur. Merak etme arkadaşım, o aynadaki görüntü gerçek değil. Bir de kendine onların sana uyguladığı fotoşok olmadan bak 🙏🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl... cünkü cogunluk resim cekilirken, selfie cekilirken sekilden sekile giriyorlar, kendilerini kasiyorlar.. tabi fotojenik olanlar da var🤷🏻♀️ yani kisacasi: millet en güzel ciktigi resmini paylasiyor, bizde saniyoruz ki wow dünya güzeli, fakat disarda farkli güzellikleri var, ve gercekten kimse göründügü gibi degil
10 Yorumla
+1 yılAbartma sadece orada guzeller reelde tirt kaç tane unlu tanidigim var reelde daha kotuler ya yuzune badana yapip geliyorlae
20 Yorumla
+1 yılPhotoshop ile oluyorlar. Hatta öyle makyaj yapıyorlar ki düğün gecesinin sabahında, evlendiği kızdan boşanan adam bile var.
28 Yorumla- +1 yıl
O zaman sizler diş görünüşe önem veriyorsunuz yani sirf bunun için evleniyorsunuz bu yüzden erkeklerden midem bulaniyor Çok kötüsün
- +1 yıl
*iğrenç olacakti
- +1 yıl
Dış görünüşe önem verdiğimden değil. Onlar gereksiz bir şekilde kendi dogallıklarını bozup, o şekilde çıkıyorlar karşımıza. Sonra gerçek yüzünü görünce aldanmışlık hissi oluşuyor.
- +1 yıl
O konusa haklisin... bende makyaj sevmem ama banada makyaj yapmadiğim için bana neden güzelleşmiyorsun diyolar
- +1 yıl
Sanki güzel olmak zorundayim
- +1 yıl
Kimse bişey olmak zorunda değil. Ama sen doğal halinle daha güzelsin ❤
- +1 yıl
Nerden biliyorsun belki gördüğünde düşüncen değişicek
- +1 yıl
Tkplesene bi
+1 yılbunu görünce aklıma şey geldi ünlülerin yaptığı photoshop ve gizli çekilmiş fotoğraflarındaki asıl görüntüleri xd
20 YorumlaGerçekten baktıkça hep yalnız kalıcağımı düşünüyorum…
30 Yorumlaİnsta keşfette gezince dünyadaki tek çirkin kız benmişim gibi hissediyorum.
30 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla doğal fotoğraf atmaya çalışıyorum bir kaç efektli fotoğraf olsa kendimi yalancı gibi hissediyorum 😢ama güzel de gözükmek istiyorum 😩😑
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılKızların çoğu hep filtre Shop kullanıyor doğal güzel zor. Erkekler zaten kesin lüks araba yanında fotoğraf çektirir.
10 Yorumla
+1 yılO güzellikler de kaç tane makyaj malzemesinin, kaç tane efekt, montaj programının emeği var bilsen.😅
10 Yorumla
+1 yılSadece güzel olmak yetmiyor, güzel çıkmakta önemli. Çoğu güzel poz vermeyi bilmediği için açı kurbanı.
11 Yorumla- +1 yıl
Tanıştığımıza memnun oldum ; ))
+1 yılSihirli sözcüklerle hepiniz olduğunuzdan güzel görünebilrisiniz : filtre filtre filtre
teşekkür etmenize gerek yok 😂10 Yorumla
+1 yılAmacta bù. Insanlara bunu hissettirmek. Cirkinler paralarini guzellik yolunda harcasin. Guzel olmak zorunda kalsin. Zekani kullan.
10 Yorumla
+1 yılYa çok paraları var ya da fotoğraflarla oynamayı çok iyi biliyorlar. Başka bir açıklaması olamaz.
20 Yorumla
+1 yılFiltreler sayesinde.
Kusurlarını kapatıyorlar ve mutlu olmasalar da mutlu gözüküyorlar.20 Yorumla
+1 yılFiltreler sağolsun😂 Birde doğru açı ve poz verebilmek çok önemli.
20 Yorumla
+1 yılAynada yakışıklıyım öne kamerayı açınca tipsiz oluyom
20 YorumlaFiltre olayını anlamış değilim hayal dünyasında yaşıyor gibi
10 Yorumla
+1 yılTam tersi en çok kendini sev çünkü senden başka bir sen yok. Değerini bilerek çok iyi bak kendine 😘
10 Yorumlatatlım onlar photoshop kullanıyorlar.öyle değiller yani videolarda da bu var
11 Yorumla
+1 yılBende öyle ya ünlüleri vs gördükçe sen Çok kötüsün diyorum kendime zorbalık yapıyorum resmen
10 Yorumla
+1 yılEvet yaaabherkez bir içim su sanki ben 20 yıl erken gelmişim tuhhh😔😔😔😔
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Filtreler sağ olsun… ben daha resmindekiyle aynı olan kız görmedim 😅
10 Yorumla
+1 yılOnlarda doğal halini paylaşmıyor. Fitre kullanıyorlar.
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya fazla takılma herşeyi kafaya takarsın sosyal medya sadece sahte mutluluktur
10 Yorumla hikayesinde paylasacagi bi selfie icin bile 1 saat ugrasanlar var bi zahmet guzel olsun sjsjs
10 Yorumla
+1 yılGüzellik sadece görsellik (imaj) değildir insani yanların daha değerli dir
10 YorumlaBen filtre kullanmıyorum cogu fotomda o yüzden sevgilim yok herhalde aOWLDĞWLFPLWLXLWOD
13 Yorumla- +1 yıl
bu ben dwsabnmjn
Saç Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Filtre, photoshop, doğru açı vb. vb. herkesin bi güzel gözüktüğü açısı vardır
20 YorumlaCevremde tanınan, ünlü bır fenomenle arkadaşım. Fotograf cekmek icin profosyonel fotografcılarla calısıyor, makyajini profosyonellere yaptiriyor ve ayrica tonlarca shop yapiyor. Sosyal medyada gordugunuz herseye herkese inanip moralinizi bozmayin onlar da siradan insanlar aslnda
00 Yorumlasosyal medyadaki güzeller o resimleri çekmek için saatlerce süslenip makyaj yapıyor
ve sadece en güzel çıkan resimleri atıyorlar sosyal medya ya20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiltre, makyaj hatta makyajı bırak maske yapanlar var
20 YorumlaEfekt ve shop insanlar para bile veriyor bunun icin yani sen bir de reel de gor estetik dolgu yoksa çöp hepsi
30 Yorumla
+1 yılFotoğrafını yollarsan effektlerimle dünya güzeli ederim seni
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım bazı kız ve erkekler var çoğu kız ama profillerine bak manken gibi incecik fit manken gibi dersin ama yüzyüze gör tamam yine güzeller ama profille alakası yok yani
(Bende öyleyim)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsine laaneeet dskdsk para, spor ve giyim ile oluyooo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpara varsa bir sürü estetik ameliyatı. para yoksa her yere photoshop
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya bir hayal ürünüdür. Kimse "eksi"sini paylaşmaz. Gerçek hayat acımasızdır. Sosyal medyadan acilen kurtulmayı dene.
20 YorumlaBurdan beni gormediginibcikartiyorum o zaman 😂🤣😂
00 YorumlaDoğal güzelle filtre güzeli makyaj güzelini ayırt edemeyenlerin sorabileceği bir soru bu
10 YorumlaFiltre ile ilgili ya bir kız veya bir erkek makyajsız bir şekilde beğeniliyorsa güzeldir ve yakışıklıdır
10 Yorumla
+1 yılMaalesef artık genel anlamda hiç bir fotoğraflara aldanmamak gerekiyor %90’nın hepsi photoshop bu sayede herkes güzel oluyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne