Sorum belli böyle instagramda falan insanlara bakıyoruz ve sanki hayatları okdr güzelki bir bizimki iğrenç
Bunun bir yöntemi var da bizmi bilmiyoruz
Bunun bir yöntemi var da bizmi bilmiyoruz
YAPMACIK olmak kusursuzluğu getirmez. İnsanlar sürekli beğenilmek isterse kibirli olmak ister. Sizlere tavsiyem shoplu ve efektli fotoğraflar paylaşmayın, kendiniz olun!.. Sanki sen bu dediklerin gibisin diyenlere instagram kullanıcı adımı buraya yazabilirim.
Efektli fotoğraf çekmemeye çalışıyorum dediğin gibi çok yapmacık oluyo
Sen hiç mutsuz anını çekip paylaşan gördün mü? İnsanlar hep mutlu oldukları anları çekip paylaşır. Sonra sen onun profiline girersin bakarsın tüm fotoğrafları güzel tüm fotoğraflar harika sanarsın ki çok güzel bir hayatı var. Ama aslında hiçte öyle değildir.
kendi ksurlarini saklarlarda ondan sana ne anlattiysa sen onu oyle biliyorsun disardan gormedigin icin bilemezsin...
Ayyol kusursuzum diyen en kusulrudur kızzz inanma onlarağ😣😣😣
Cevap
4Cevap
:) hayatlardan kısacık kare ondan öyle geliyor insana..
herkes iyi anını paylaşıyor ya da sahte mutluluklar olsada bilemiyoruz dertlerini.. kimse derdini paylaşmıyor çünkü..
Gül fotoğraf çek insta at sonra gün boyu suratını as kim bilecek?
Bilmiorım herşey gülmekle olmuyo sanki milletin hepsi çok iyi fotoğraflar atıyo benimkine gelince iğrenç gibi sanırım kamera arkasını bildiğimden dolayı bu😄
Ya da fakirsinn telefonun kötü çekiyor. 😂😂😂
Yok tlfon iphoneda ben kötü çıkıyo olabilirim😄
Bak orası da olabilir çirkin olmak başa bela
Çirkin olduğumuda söyleyemem ama fotojenik değilim o kesin😂
Ohoo birseyi de kabullen artik ya
Kabullendim işte fotojenik değilim skslsl
O neyse bilmiyorum 😂
Sosyal medya görüntüden ibaret , duyguları okuyamazsın.
Fotoğraf illüstrasyonları.
#KeyifliPaylasimlar
Kamera karşısında herkez kusursuzdur
Ben kusursuz değilim beni çık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar