İlk kullanımda beyazlatan diş macunu markası hangisi?

Selam🤩
Benim gibi kahve düşkünü olanlar bilir, diş lekeleri bizim için hem kaçınılmaz hem de korkulu bir rüyadır. Ben de çok kahve tüketmemin bedelini maalesef ki dişlerimdeki lekelerle ödüyordum bir süredir. Tabii ki bunun yanına dişlerimin sızlamasını da eklemesem olmaz. Amaaaa tüm bu sorunlarıma bir çözüm ararken yeni Signal White Now Sensitive ile tanışmam da sanırım ödediğim tüm bedellerin karşılığı oldu.😂
Signal White Now Sensitive, öyle bir beyazlık etkisi yaratıyor ki dişlerimi fırçaladıktan sonra ben daha önce dişlerimi fırçalamıyormuşum dedim. 🤩 Siz de benim gibi kullandığınız diş macunundan anında etkili bir çözüm arıyorsanız Signal White Now Sensitive tam size göre diyebilirim. White-Correct Teknolojisi ile artık daha beyaz bir gülüşe sahip olmanın tadını çıkarıyorum.
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Yeni Signal White Now Sensitive, kullanmaya başladığım günden beri eskisinden çok daha beyaz dişlerim ve çok daha daha güzel bir gülümsemem var. 😍 Ayrıca Activrelief Teknolojisi ile geliştirilen Signal White Now Sensitive, dişlerimdeki hassasiyete karşı büyük bir rahatlama sunuyor. Çevremdekilere de tavsiye ettiğimden beri herkes bu diş macununu kullanıyor!
Signal White Now Sensitive, hem anında beyazlık etkisini hem de hassasiyete karşı rahatlama özelliğini bir arada bulunduran ilk diş macunu. Diş sağlığı uzmanlarıyla birlikte geliştirilen formülüyle de güvenle tercih edebileceğin bir marka! 💙
Kesinlikle denemeyi düşünüyorum mükemmelsiniz benim de aradığım ürün buydu çok teşekkür ediyorum bu paylaşım için
Deneyen var mı acaba bende dişlerimi temizlettim beyaz oldu her gün fırçalamama rağmen biraz rengi sarardı sanki böyle bişeye ihtiyacım var
@KırmızııOjee dişleri temizlettirdikten sonra ağrı sızı oluyormu doktor bana da söylemişti ancak korkumdan gidip olmamıştım temizlendikten belli bir süre sonra tekrar eski halini alıyor dediler önerirmisiniz dış temizliğini
@Ppll71 benim dişlerimde baya diş taşları vardı sarı duruyordu napsam gitmedi temizleteyim diyordum hatta bi arkadaşımda sakın yaptırma benim diş aralarım açıldı ve acısı geçmedi dedi buna rağmen temizlettim ama gayet memnunum galiba seçtiğiniz doktora bağlı iyi yapan doktordan verim alırsınız ilk gün biraz sızladı sonra kayboldu eskiden gülerken rahatsız ediyordu eski halini almadı tabiki şu an iyi bakmaya çalışıyorum ben öneririm
@KırmızııOjee doktor iyi ama ben korkuyorum inşallah birgun korkuyu atlatıp giderim sağolasın yorumun için
En hızlı geri dönüşü signal white now veriyor diş kalemi de ekstra beyazlık sağlayabilir. Çay kahve tüketiminin yarattığı karartıları çözmenin en etkili yolu aslında içtikten sonra imkanın varsa dişlerini fırçalamak sigara tüketiyosan da kesinlikle sakız çiğnememelisin. Sakız nikatinin dişe yapışmasına sebep oluyor bu da daha sarı dişler meydana getiriyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Oyle. bir dis macunu yok ama fircasi var...
Yok öyle bir macun, dislerini önce profesyonel bir sekilde doktorda temizleteceksin, sigara, kave lekesini gdierecekler, ondan sonra kendi dis rengin ortaya cikiyor,, ondan sonra düeznli birs sekilde gün 3 defa fircalayacaksin.
Dis rengi actirmak istiyorsan dis doktorlarinda özel beyazlatma tedavileri var, onlar birkac ton beyazlatir ama yinede düzenli fircalamazsa, 3 hafta sonra ayni rengine döner. Baska türlü, sirke, karbonat vs dskin deneme dis minelerini alir, dislerin koruma tabakasi giderse bu seferde dislerde cürümeler baslar.
Dis macunlari yok 3 ton , yok 5 ton hespu hikaye
Doğal yöntemlerden vaz geçmeyin. Bu zarar vermez.
Hindistan Cevizi Yağı ve Zerdeçal kullanın.
Dış Fırçanıza Hindistan Cevizi Yağı sürün. Üzerine de Zerdeçal sepeleyin. Dişinizi normal fırçalayın. Zamanla Beyazlaşacaktır. Yanlışlıkla yutsanız da bir zararı yok.
Sadece dış fırçanız sararacaktir Zerdeçalda dolayı.
Diş minesinin orijinal rengi aslında beyaz değil bu yıllardır insanlara dayatılmış bir durum ama dişin bembeyaz olması sağlık açısından da doğru değil. Çünkü yapay yollarla o beyazlığı alacağı için diş minesi aşınmış olabiliyor. Doğal rengi krem rengi gibi ya da fildişi diye biliyorum. Beyazlatıcı diş macunları yerine doğal yollar ile diş minesini koruyan florürsüz diş macunlarına yönelin bence.
Paradontax Sağlıklı diş etleri koyu kırmızı bir görünümde olmazlar. Eğer dişlerinizi fırçalarken veya diş ipi kullanırken diş etleriniz koyu kırmızı oluyorsa bu diş eti sorunlarının bir habercisi olabilir. Bu sorunun diş kaybı gibi daha kötü sonuçlara yol açmaması için önlem anlamanız gerekir.
parodontax diş macunu diş eti hattı boyunca biriken plakları fiziksel olarak uzaklaştırarak diş eti bakımınıza yardımcı olur. Plakların uzaklaştırılmasında sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında 4 kat daha etkilidir.*Profesyonel temizlik ve günde 2 kez fırçalamanın ardından sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında daha fazla plak uzaklaştırır.
İlk kullanimda beyazlik saglayacak bir macun henuz kesfedemedim 😅ozellikle de benim gibi cay ve kahve kupasini elinden eksik etmeyen biri icin. Fakat bircok marka kullandim yine en iyisi Marvis oldu. Deneyebilirsin🤷🏻♀️
Ben diş hek okuyorum. Marka ismi vermiyoruz hastalara. Nasıl rahat ederlerse tamamdır. Önemli olan mekanik temizliğin olması. İsteğe göre dişeti için beyazlatma için vs diye söylüyoruz. Şunu paylaşmak istedim: Beyazlatıcı macun kullanacaksan içerisinde abrasivleri yani aşındırıcı maddeleri fazla. Yıllar boyunca kullanım sonucu fizyolojik diş aşınmalarını daha da artırabilir. Belki günün bir seferinde kullanabilirsin. Tabi önemli olan fırçalamanın düzenli olması.
bir de fırçalama şekli de önemli aşındırma için. Bazı hastalar beyazlatmak adına çok sert fırçalayabiliyor ve geçen süreç boyunca dişleri çürüksüz kırılabiliyor. İnternette birçok video var bununla ilgili bakabilirsin. Bir de yumuşak ya da orta sertlikte fırça tercihimiz.
Yok ne yazık ki. Belirli bir renk seviyesinin üzerine çıkamıyor. Ben ipana kullanıyorum, 3d lux yazıyor kutusunda. Biraz daha etkili diğerlerine göre, deneyebilirsin. Ben de çok kahve tüketirim çünkü.
Flp toothgel
Önerebileceğiniz diş beyazlatma ürünü var mı? Çok çay- kahve tüketen biri olduğum için bu durum beni rahatsız ediyor
İlk kullanımda beyazlamaz. Sürekli yap tavsiyem sensodyne
Ben de aynı dertten muzdaripim tam ben soracaktım ki siz sormuşsunuz 😉
Canım benim öyle bir macun yok karbonat deneyebilirsin
Crest’ i çok öneriyorlar beyazlatma konusunda. ama hiç denemedim
Yok öyle bir macun, dislerini önce profesyonel bir sekilde doktorda temizleteceksin
Hiçbiri Beyazlatmıyor yalan 12 yıldır merhaba düzenli kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim
Herkesin dış yapısı farklıdır kendin deneyerek öğrenebilirsiniz
İlk kullanımda beyazlatan macun yok. Dişlerini doktorda temizletmen gerekir öncelikle.
Misvak kullanın flörür beyninizin kullanımını kapatıyor
Crest 3D White Radiant Mint, Glamorous White ya da Brilliance
En İyi Kız Görüşleri