Öncelikle kaç kiloda olduğun önemli. Erkekte 70 kilo altı hakkaten çekiciliği düşürüyor. Ancak en önemlisi senin kendini nasıl gördüğün ve her insanın her haliyle sevip sevileceği insanlar vardır. Seni çekici bulanda olacaktır muhtemelen. Sadece tek bir arkadaşının lafına bakarakta hareket etme. Ben tek bir lafın zoruma gitmesiyle bayağı kilo verdim istemsizce hırs ile verdim. Ancak sonra düşünce niye yahu ben öyle de mutluydum sağlık sorunum yoktu bişeyim yoktu.. Önemli olan kendini nasıl gördüğün.
Çok fazla zayıflığı ben kadınlara da erkeklere de yakıştıramıyorum maalesef. İdeal kilo aralığının altına düşüldüğünde bence de pek güzel bir görüntü ortaya çıkmıyor. Kişi öyle mutluysa bir şey diyemem ama çekiciliğe gölge düşürdüğü konusunda arkadaşlarınla hemfikirim. Kendin de görünüşünden memnun değilsen ve eğer yapabiliyorsan birkaç kilo alıp toparlanabilirsin. Çünkü bazı insanlar istese de kolay kolay kilo alamıyor. Çok zorlanmadan kilo alırım diyorsan al. Yapamıyorsan da daha fazla zayıflamamaya çalış ideal kilonun çok altında isen. Kilonu koru yani.
Bir erkeğe Kesinlikle çok zayıf olmak asla yakışmıyor Ama istediğim gibi asla böyle aşırı kilolu da hiç yakışmıyorTam kendi ideal kilonuz olman lazım ne sürekli onda bir şekilde sabit kalmaya çalışmam lazım. Aşırı zayıf bir erkek çok çelimsiz gözükür gözüken insan önyargıya yani bunun kendine hayri yok bana ne hayır olabilir gibi bir düşünce uyandırıyor. #reda
Zayıf olmak daha güzel ya ben biraz kiloluyum ve bacaklarım kalın belim ince göbeğim biraz var sweatshirt bakıyordum alırım belki diye arkadaşıma gösterdim dedi ki “Ceren yani güzel de… sana olmaz ki” bunu duyunca yıkıldım resmen kendimden nefret ediyorum zayıflığının kıymetini bil ve bershikaya git :))
Ne zayıf ne kilolu insan evladı için ideal kiloda olmak hem sağlık hem fizik görünüşü açısından iyi duracaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok zayıf isen hani heryerinde kemiğin çıkıksa anlarım çünkü ben öyle insan gördüm mü bi tuaf oluyorum. O yönden anlayabilirim fakat seni seven bi erkek seni her türlü sevmeli. Bizim bu kilo takıntısı çok kötü ya keşke herkes vücudu ile barışık olsa
Kişisel fikrini söylemiş. Bu bir başkasına çekici gelmeyeceğiniz anlamına gelmez. Dünyadaki insan sayısı kadar düşünce tipi olduğunu da unutmamamız gerekir 🥰