Kesinlikle lise zamanlarında olmamalı çünkü tam ergenlik dönemleri olduğu için yüzde hormonel sivilceler çıkıyor bunları da dandik fondötenle kapatan kızların oluşturduğu görüntü kirliliği hiç iç açıcı olmuyor. Makyajın yapılma zamanı bence üni zamanlarıdır.
15 de başladım çok pişmanım aslında 17 yaşıma kadar sadece eyeliner kullandım ama 17 den sonra her şeyi kullanmaya başladım o zamanlar kalitesiz fondöten vs kullanıyordum sivilce yapıyordu ben de ergenlikten sanıyordum tabi
Hala başlamadım lise bitiyor ve etrafımda hiç makyaj yapmayan çok az kişi var arkadaşlarım 15-16 gibi başladılar onlar başladığımda çok geç kalmış olacağımı düşünüyor
Çok küçükken evde yapardım sürekli. Organik bir paletim vardı hiç unutmuyorum. Şimdi profesyonelim 😊 küçüklükten beri yaşayan bir aşktır bende makyaj❤️
Klavye yanlışa çekmiş bu arada onu. Yazım hatası ile kendi yaptığın anlam hatasının üzerini niye örtmeye çalıştın? Ayrıca ben düşmanlık yapmadan soru sordum neden bu ters tavır?
Klavye yapma eylemini olmak diye değiştiremez, bi kere çok ayrı kelimeler. Yanlışa çekmek diye bi cümle de olamaz ayrıca. Anlam hatası diye eleştirdiğin insan ile muntazam bir Türkçe ile konuşuyor olman gerek. İkincisi ben anlam hatası yaptığımı düşünmüyorum ki yakın zamanda bi soruda ben de makyaj ve bakımın farklı şeyler olduğunu söylemiştim. Önceki yorumumda da belirttiğim gibi, arkadaşım diyorum ki; gerek var tabi o kadar da olsun (makyaj da yapılır) virgül özel günlerde de makyaj yapalım, bakımlı olalım demek istediğim. Ayrıca ters tavır takınan sensin. Nasıl yaklaşırsan o şekilde karşılık alırsın. Seni tanımam etmem durduk yere sana neden tavır yapıyım ki? Algı yaratmamak da fayda var.