Sonuç olarak o insanla tanışıp belli bir zaman geçtikten sonra buluşma kararı alıyorsun. Mesajlaşmak ve buluşmak arasında dağlar kadar fark var bu net bir şey. Ama eğer senin karşı tarafa bir ilgin varsa pek takılmazsın yani en azından ilk buluşmada fazla şey etmezsin. İlkin günahı olmaz derler. Yani koşarak kaçmayın :D
Eğer rahatsız edecek derecede çok kötü ise mesela tırnakları uzundur gitar çalıyor musun gibi bir soru yöneltebilirsin. Hayır neden derse tırnakların baya uzun da o yüzden sordum diyebilirsin :) Bu adamın aklında bir yer eder diye düşünüyorum daha sonra ikinci buluşmada bak bakalım tırnakları nasıl gibi... Yani rahatsızlığını karşı tarafa söylemek gerekir ama hani kalp kırmadan incitmeden ona bir nasıl mesaj verebilirim dersen bu güzel bir taktik olabilir.
Bakımsızlıktan kastının ne olduğuna bağlı olarak değişebilir cevabım. Örneğin bir erkek, flörtü ilk buluşmaya makyajsız geldi ya da bir kadın, flörtü saç traşı olmadan parfüm sıkmadan geldi gibi gibi sebeplerle karşısındakine ön yargılı yaklaşırsa komik olur.
Genelde ilk buluşmalar özen gösterilen durumlardır. Özen göstermeye çalışırım. Ancak karşımdaki kişi yukarıda bahsettiğim durumlar dışında bakımsız olarak gelirse önyargı oluşur içimde.
Bakımsızlıktan kastım ise; Duş almamış ve ter kokuyor olması yüzünün, ellerinin kirli vaziyette olması saçı sakalı dağınık, eliyle bile düzeltmemiş olması, kıyafetlerinin düzensiz ve kırışık olması vb durumlar.
Ama belki de bir sebebi olabilir. Örneğin yoğun ve kendine zamanı zor ayırdığı bir gündür. Benimle buluşmak için çaba sarfetmiştir.
Başından kötü bir olay geçmiştir.
Bu durumu izah edemiyorsa ve genel olarak bu şekilde takılan birisi ise arama mesafe girer. Kendine bakamayan insan benim kalbimi çöplüğe döndürür. Kir torbası değilim.
bakımsız derken, moda ikonu gibi gelmemesini tercih ederim. Ama eşofmanlada gelmemesini tercih ederim. İkiside eksi point benim için.
Onun dışında normal günlük ne giyiyorsa, kot tshirt mü artık ne ise öyle ve temiz olsun isterim yani saçı taranmış, dişleri fırçalanmış, elleri yüzü temiz, tshirtü ya da gömleği her ne giydiyse ütülü olsun bide güzel koksun mümkünse. ( bunları yapmayan erkekler var :) ve onlar günlük böyle yaşıyorlar ki asla tercihim olamaz.) Muhtemelen ilk ve son buluşmamız olur.
Bakımsız ayrı bişi ama böyle bildiğin koku filan olmaz ha mecbur kalmıştır insanlık hali neyse de ama bilerek ve isteyerek leş gibi geliyor ise yok bilmem ben önce bakımsız gelirim sonra bakımlı gelirim vaov dedirtirim ayaklarına giriyor ise yol alsın
Bakimsizdan kastın ne mesela... saç sakal trasi olmadı, parfüm sıkmadı yok eşofman giydi vs vs vs vb. Asla takılmam bunlara. takılan ile de olmam. Ben de rahat bi insanım. Bakim ayrı rahatlık ayrı. Saçma sapan şeylerden dolayı böyle durumlara takılmam. Relax olacak. Aksi olursa beni de kasar. Ben acayip rahat Bi insanım. Bakimsizlik çok çok farklı Bi durum.
Uzun süre yan yana olduğun partnerinin nasıl göründüğünü pek önemsemezsin. Tanımışsındır artık benimsemişsindir ona baktığında görüntüden daha fazlasına vakıf oluyorsundur kendi içinde benliğinde. Ama tanımadığın daha flört aşamasında olduğun birini sert incelersin. Kaçarsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lise sondayken sevgilim vardı bir tane. Hem sınav senesi diye hem de maddi durumlardan dolayı kendime çok bakmıyordum hem vaktim kalmıyordu hem de imkanlarım. Sırf bu yüzden onun ile ilişkimi bitirmiştim kendimi rahatsız hissedip. Bakımsız derken kokmuyordum, saçım başım dağınık değildi ama kötü duruyordum. Benim aksime o da giyimine çok ik dikkat eden birisiydi. Bana hiç bir sey demedi bakimsizsin falan diye ama belki düşünmüştür
Bakımsızlıktan kasıt nedir? Asker tıraşı olmuş çiçeğini çikolatasını alıp görüşmeye öyle gelmiş birini beklemiyorum tabikide. Fakat ufak ayrıntılar önemli. Güzel kokması ve sakal tıraşını olup öyle gelmesini isterim.
Bakımsızdan kasıt nedir acaba o kısmı bilemedim çünkü bakımsız olmak kavramı benim için fazla esnek. Saçı başı biraz dağınık olabilir tamam, kıyafeti biraz özensiz olabilir tamam. Eli yüzü temizse kıyafetleri temizse kötü kokmuyorsa sorun yok
Periyodik bakım Vr kestirimci bakım olarak ikiye ayrılır Periyodik bakım, ellerin ayakların temizliği, genital bölge temizliği vb şeylerdir. Kestirimci bakımcılık ise Çürümeye yüz tutmuş olan bir dişin çekilme sürecine kadar girmeden tedavi edilmesidir.
Vermezdim. Özellikle eşofman tarzı giyinen erkeklerden koşarak kaçarım ben nasıl bakımlı temiz kokulu gidiyorsam yanıma oda o şekilde gelicek. Ama eğer buluştuğumda bakımsızsa oradan bi bahane uydurur kaçarım
Güzel giyinsin, saçını tarasın, yapsın yeter yani. Düğüne gider gibi gelmesine gerek yok. Ya da kuaföre gidip full bakıma girmesine de gerek yok. Abartı şekilde gelirse de olumsuz düşünürüm.
Yani kaçılacak kadar kötü değilse Doğal halini görmüş olmam da bir avantaj olmuş olur benim için en azından bakımlı geldiğinde yanıma bir daha ki sefere nasıl birşeye benzediğini görmüş olacağım doğal halini
Seven bir insan sevdiğinin gözündeki çapağı bile inci tanesi görürmüş o yüzden yok giderim bırakırım deyip boş konuşmaya gerek yok :) Seven sevdiğinin her şeyine katlanır :)
Bakımsan kasıt temizlikse ve pis birisiyse soğurum tabii ki ama kastedilen şey makyaj tarzı şeylerse sorun etmem. Makyaj yapay geliyor bana. Doğal seviyorum.
İstediği gibi gelsin. İlk buluşmaya geldiyse iş zaten belli bir etkileşim olmuştur aramızda. Giyim kuşamına değil, aramızdaki enerjiye bir şans verirdim ben.
İlk kez buluşmada bile beni hiç umursamayıp azıcık süslenmemiş insana benim de tepkim aynı olur. Ben de onu umursamam 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim buluştuklarım hepsi birbirinden bakımsızdı 🙄biri ağda yapmamış bir şekilde gelmiş biri tırnakları simsiyah pislik dolu içleri, biri resmen sakal bıyık benimle yarışır derecede 🙄ee ne yapılır bu durum da ki 🙄
Kesinle kaçarım. Çünkü benim için hazırlanmıyorsa ona o heyecanı verememişimdir. Benden zaten hoşlanmıyordur ve ilişkimiz olsa bile çok uzun sürmeyecektir. Niye zamanımı boşa harcayayım ki?
İlk buluşmada egolu güzel giyinmiş bakımlı farklı erkek arkadaşımla görüştüm ilk görüşmede aşık oldum ama 2 inci görüşmede tam tersi biri çıktı bana bilerek yaptı cunki ben. ole seviyorum die kendi bilir bende ondan arkama bakmadan kaçarım 😏
bir arkadaş danimarkalı bir kızla evlenecek türkiyeye gelmiş buluşmaya arkadaş diyordu ki öpüşürken sakalı battı o aklıma geldi sakal var bir de batmış sivri sakal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne paspal olsun ne de çok abartı. Kimseyi 5 kilo boyayla görmek istemem.