Evet yakışıklıyım. Hayatım boyunca hiç yalnız kalmadım. Lisede üniversitede falan ben hiç bişey yapmıyordum kızlar mesaj atıyordu. Terslesem maço diyolardı , soğuk davransam cool diyorlardı , sıcak davranırsam da sempatik diyorlardı yani ne yaparsam yapayım iyiye yoruyorlardı hareketlerimi. Yani dış görünüşünüz iyiyse beğenilirsiniz beğenilirseniz de özgüveniniz yüksek olur kendinizi beğenirsiniz. Çirkin çocuklar mesela hareketten kaybettiklerini sanıyorlar ama ben hareket değil hakaret etsem de çirkinlerin spor yapıp kitap okuyup aylarca peşinde koşup iltifat ettiği kızı ondan önce tavlıyorum. Adaletli değil ama bu böyle yani yapacak bişey yok.
Fiziğimin güzel olması neden bu kadar önemli ki? Neden modanın ya da birilerinin dayatma güzellik algılarına göre kendimi şekillendirmem gerekir, Birileri çıkıpta ya fiziği kötü kendisini böyle avutuyor diye düşünebilir, Ahım şahım harika bir fiziğim yok, Ama Uzun boylu ve iri yarı kalıplıyım, Tek fazlalığım hafiften göbek, Fiziğim ortalamanın üzerinde şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu az önce ne yazmıştı şimdi neden bahsediyor diyebilirsiniz? Ama dünyanın en iyi görünümlü insanı da olsam, Dünyanın en kötü görünümlü insanı da olsam kendimi birilerine ispat etme çabam yok ve her halimle mutluyum, Kiloluyken de zayıfken de önemli olan beni beğenip beni seçen kadının beğenmesi sizin beğenileriniz mi Osuruk...
Genel olarak evet. Boy/kilo normal, cılız veya kilolu değilim. Bu arada, sevgili @Baladori hanımefendiden bir ricam var. Kız görüşlerinde "2 cm daha uzun olsa ("olsam" değil) daha iyi olurdu" yazan pembe nickli bir Harun abi var. Fake ve erkek olduğunu tahmin ettiğim için yorum yazdım, en son da "nerenin 2 cm uzamasını istediğine bağlı dedim", beni engellemiş, göremiyorum. Şikayet edip görüşünü kaldırabilir misin? @KızlarSoruyor Adminler de baksın.
Dış görünüşe dayalı hiçbir olgu umurumda değil, yüz veya fizik fark etmez. Sadece kendime olan saygım ve sağlığıma verdiğim önem yüzünden dikkat ediyorum.
Seviyorum.. ama kendim adına şunu düşünüyorum. İnsanda baz olarak bazı şeyler olmalı evet. Fakat gerisini ruh besliyor. Evet elimde birşeyler var ama gerisi iç dünyamdan fışkırıp elime yüzüme ve özellikle bakışlarımdaki dernliğe ve akla yansıyor. Eğer ruhum muhteşemse o gün ben de muhteşem görünüyorum ve aynada baktıkça bakasım geliyor kendime. Ama ruhum yerlerdeyse sanki yüzüm de öyle hissettiriyor.
Kesinlikle seviyorum fakat bazı insanların saçma yorumları bazen sinirimi bozsa da seviyorum bu şekilde de mutluyum. Minyon tipliyim ve illa 90 beden meme ölçüsüne sahip olmak zorunda da değilim özellikle hemcinslerimden aldığım göğüslerin biraz küçük yorumu saçma geliyor ben mutluyum ve böyle çok daha rahatım.
Aslında seviyorum genel anlamda ama değiştirebilme şansım olsa 15 cm daha uzun olmak isterdim, belimin kum saati gibi ince olmasını daha büyüm kalça ve göğüslere sahip olmak isterdim. Ama bunlar olmadan da memnunum.