Güzellik & Bakım Anime makyajı çok mu çocuksu görünüyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Anime tarzı makyaj çocuksu mu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anime makyajı çok mu çocuksu görünüyor? Cevapla Makyaj Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bezginbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Anime olayları bana başlı başına çok ergence, çocuksu geliyo. 0 0 Yorumla
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Animenin dogasinda biraz cocuksuluk var zaten istisnalar haric 0 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zaten amacı biraz çocuksu tatlı görüntü olduğu için evet çocuksu duruyor yine de hoş bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anime severim izlerim ama makyajı ne bileyim. Abartılı değilse olabilirde bazıları abartıyor bence 0 0 Yorumla
kubilayyasarr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cok tatli duruyor ama cocuksu yani bi cekiciligi yok kiz arkadasimin boyle olmasini istemem 0 0 Yorumla
esraaaaa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Çocuksu bulmaktan ziyade korkutucu buluyorum😳 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ama yinede güzel 0 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Benlik değil ama bazılarında sevimli duruyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saçma duruyor biraz 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Evet çocuksu 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cıks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Anime olayları bana başlı başına çok ergence, çocuksu geliyo.
Animenin dogasinda biraz cocuksuluk var zaten istisnalar haric
Zaten amacı biraz çocuksu tatlı görüntü olduğu için evet çocuksu duruyor yine de hoş bence.
Anime severim izlerim ama makyajı ne bileyim. Abartılı değilse olabilirde bazıları abartıyor bence
Cok tatli duruyor ama cocuksu yani bi cekiciligi yok kiz arkadasimin boyle olmasini istemem
Çocuksu bulmaktan ziyade korkutucu buluyorum😳
Sen hiç böyle çocuk gördün mü :)
Evet ama yinede güzel
tatlımsı sempatik bir havası var
Benlik değil ama bazılarında sevimli duruyor
Barbie instagirl makyajı
Olgun gösteriyor verse alırm
Kendi asamamis basit çocuk kafası. Makyajlar için diyorum
Cosplay gibi görünüyor
Saçma duruyor biraz
Kötü duruyor.
Amaç o zaten xd