Güzellik & Bakım Anime makyajı çok mu ürkütücü? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Anime makyajı ürkütücü mü yoksa havalı mı? Güncellemeler+1 yıl Animee Anime makyajı çok mu ürkütücü? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence değil.. iyi örneklerini görmüştüm , gerçekten çok dikkat çekiciydi.. Günlük hayata uygun olmasa da.. Çok iyi örnekleri var. Waow dediğimi bilirim. 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Film filmken dizi diziyken anime animeyken güzel birileri onları taklit etmeler bana tuhaf geliyor güzel olanları var ama hala tuhaf 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kullanılan renklerden dolayı ürkütücü olabilirama renkler tatlı olursa ürkütücü bir görünüm olmaz 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bunların sevimli makyajlarıda var onlardan alabilirsin ürkütücü değil ama benim karşımda böyle biri olsa korkmazdım. 0 0 Yorumla
Cisky Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bırak animeyi normal makyaj bile ürkütücü benim için. Abartılı makyaj yapan insanları görünce hortumla su püskürtesim geliyor. 0 0 Yorumla
Cherry-Wine Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Ürkütücü değil ama ben beğenmiyorum açıkçası bu tür makyajları 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Anime kizlar , Koreli oğlanlar... Hiç birini sevmiyorum. Çocukça bir ruh hali 0 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Bu kadar makyajı nasıl üşenmeden yapıyorlar anlamıyorum maske al tak işte pratik 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Anime cosplay’leri çoook tatlı bence. Bir anime sever olarak çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. kesinlikle bayılırım. aklıma girdi şimdi bir iki bölüm anime izliyim :) 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Insanlar neden sürekli başkası olmak istiyor neden kendi olamıyor ki! 0 0 Yorumla
iamahuman Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Anime makyajı animede güzeldir. Her şeyi gerçek hayata uydurmaya gerek yok bazı şeyler yerinde kalsın 0 0 Yorumla
güncelmagazin Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Yok canım ne ürkmesi çocuğum karşısında görse Allah korusun orada bayılı verir 0 0 Yorumla
CrysstalMeth Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ürkütücü bulmuyorum göz zevkime hitap etmiyor 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı. gözler bu renk ise evet 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Ürkütücü değil de palyaço gibi 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Korkutucu değil rüküş ve acınası durmuş... 0 0 Yorumla
wishing_well Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Hayır çok tatlı bence :D ama herkese de yakşmıyor 2 0 Yorumla
skjdsjkdsjkj Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl fena cool bro 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel profil Yorumla skjdsjkdsjkj +1 yıl saol bro 😁 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı. Ürkünç 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ürkütücü değil 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😏 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Çocuksu 0 0 Yorumla
Süslü_Kedi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu şekilde bir anime makyajı biraz ürkütücü bence. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Ucube gibi oluyor 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bence değil.. iyi örneklerini görmüştüm , gerçekten çok dikkat çekiciydi.. Günlük hayata uygun olmasa da.. Çok iyi örnekleri var. Waow dediğimi bilirim.
Film filmken dizi diziyken anime animeyken güzel birileri onları taklit etmeler bana tuhaf geliyor güzel olanları var ama hala tuhaf
kullanılan renklerden dolayı ürkütücü olabilir
ama renkler tatlı olursa ürkütücü bir görünüm olmaz
Bunların sevimli makyajlarıda var onlardan alabilirsin ürkütücü değil ama benim karşımda böyle biri olsa korkmazdım.
Bırak animeyi normal makyaj bile ürkütücü benim için. Abartılı makyaj yapan insanları görünce hortumla su püskürtesim geliyor.
Ürkütücü değil ama ben beğenmiyorum açıkçası bu tür makyajları
Anime kizlar , Koreli oğlanlar... Hiç birini sevmiyorum. Çocukça bir ruh hali
Bu kadar makyajı nasıl üşenmeden yapıyorlar anlamıyorum maske al tak işte pratik
Anime cosplay’leri çoook tatlı bence. Bir anime sever olarak çok hoşuma gidiyor.
kesinlikle bayılırım. aklıma girdi şimdi bir iki bölüm anime izliyim :)
Insanlar neden sürekli başkası olmak istiyor neden kendi olamıyor ki!
Anime makyajı animede güzeldir. Her şeyi gerçek hayata uydurmaya gerek yok bazı şeyler yerinde kalsın
Yok canım ne ürkmesi çocuğum karşısında görse Allah korusun orada bayılı verir
Bayılıyorum ahhahahaha
hayır degil sevimli hoş buluyorum
Ürkütücü bulmuyorum göz zevkime hitap etmiyor
Güzel ve dikkat çekici
gözler bu renk ise evet
Ürkütücü değil de palyaço gibi
Gördüğüm en korkutucu anime makyajı
Kimisi çekici kimisi ürkütücü
Ben çekici buluyorum..
Cok abartı be o ne oyle öcü gibi
Korkutucu değil rüküş ve acınası durmuş...
bu anime makyqji mi simdi
Gereksiz
Gerek yok çok saçma yani
Bence güzel ya 😊
Havalı 😏
Bence güzel ama bazıları ürkütücü duruyor.
Hayır çok tatlı bence :D ama herkese de yakşmıyor
fena cool bro
Güzel profil
saol bro 😁
Ürkünç
Ürkütücü değil
😏
Komik ve ürkütücü.
hayır çok güzel
ürkütücü değil
Havalı😌
Evet
Çizgi
kötü abartılı
Çocuksu
hem çekici hem vahşice
Evet hiç güzel değil
Sexyy
Biraz :d
Bu şekilde bir anime makyajı biraz ürkütücü bence.
Ucube gibi oluyor
Korku filmi gibi.
korku filmi gibi yaw:) evlerden ırak
fotoğraftaki bi tık korkunç
Bence çok güzel
Saçma
güzel olanı az var
Abartı geliyo
Başarılı.
Hayır değil.
Aşık olavağım kadın 😊
berbat