Güzellik & Bakım Vücudundaki çatlaklarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 5) NIVEA Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1617 Vücudundaki çatlaklarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
victoriangel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Vücudumdaki çatlaklarla baş edemiyorum. 6 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Nıvea kullanarak baş etmeyi düşünüyorum. 6 0 Yorumla
SilgisiOlan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Gerçekten çözüm bulan varsa yardım etsm bana da 5 0 Yorumla
Didi0 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 64% +1 yıl Kremleri düzenli kullananlar başarılı olur 5 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmiyorum umursamıyorum artık ilerde sorun olursa da çeşitli işlemleri var 5 0 Yorumla
Candanbirkızz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Badem yağı ve kremleri çok etkiliii 5 0 Yorumla
Hdhdhshdlds Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Cnmm etmiyom yha duruyo kendi kendine 5 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Baş edemiyorum. Birbirimizden mutluyuz 5 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çatlak yok bu yüzden sorunum da yok😎 5 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl guzel bence olmus ellerıne saglık tesekkur ederım 5 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Çatlaklarım yok aslında ama kuruluk çok fazla 4 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Duş sonrası nemlendirici krem kullanıyorum. 4 0 Yorumla
gunseinoglumami Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl hep nemli tutuyorum ben. bol bol duş 3 0 Yorumla
PeggingGaye Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Nivea kremler bu işi cözuyor Şu an catlagım yok nivea saolsun 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vücudum pürüzsüz ve mükemmeldir 3 0 Yorumla
Ralxous Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Akışına bırakarak başa çıkıyoruz napcaz :( 2 0 Yorumla
Huysuz-Rahip Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Vücudundaki çatlaklarla nasıl baş ediyorsun?+Baş edemiyorum 0 0 Yorumla
Gençlik1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki de nıvea kremden vazgeçmem yaralar olsun çatlaklar olsun herşeye karşı 0 0 Yorumla
1hknn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Çatlak olması gerçekten kötü bi durum. O yüzden kilo al ver olaylarına dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
___Delimert___ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Çok zor kadınlar için bu durum kolaylık diliyorum olanlara 0 0 Yorumla
Cokbilen11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hicbirsey sürmeye baslamayip spor yapilir ise sorun cikmiyor zaten 0 0 Yorumla
Sabricann Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Nivea nemlendirici Krem başka türlü asla ve özellikle temizlik 0 0 Yorumla
murtaskan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl genelde yüzüme masaj yapıp geriyorum krem yardımıyla gayet yeterli bence 0 0 Yorumla
gokdenizdmir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl tabiki nivea sayesinde hangi krem olursa olsun iyi geliyor 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Ço şükür vicudumda çatlak yok 3 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Nivea (ni veya) sürülebilen ürünlerde harika marka 2 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Çok şükür çatlaklarım yok. 2 0 Yorumla
WestAbyss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Çatlaklarım yok ama olursa denerim bu ürünü. 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Edemiyorum geçmiyorlar hiç bi şekilde
Sürekli nemlendirerek 🥸🥸🥸
Vücudumdaki çatlaklarla baş edemiyorum.
Nıvea kullanarak baş etmeyi düşünüyorum.
Doğal yöntemlerle tabiiki
Hindistan Cevizi yağı kullanarak
Gerçekten çözüm bulan varsa yardım etsm bana da
Edemiyorum o yüzden bıraktım gitti kiloda aldı başını gitti oh
Baş edemiyorum 🥺😓😓😓😓
Tabiki nivea ile başa çıkıyorum
Öyle bi sorunum yok şükür😊
Spor yapmak çok önemli. Spor ile
Kremleri düzenli kullananlar başarılı olur
Etmiyorum umursamıyorum artık ilerde sorun olursa da çeşitli işlemleri var
Badem yağı ve kremleri çok etkiliii
Bem Krem kullanıyorum nivea faydasi oluyor tavsiye ederim
Cnmm etmiyom yha duruyo kendi kendine
Baş edemiyorum. Birbirimizden mutluyuz
valla genel olarak etmiyorum :D
Baş edemiyorum birde bu tarz kremlerin içeriği önemli.
Çatlak yok bu yüzden sorunum da yok😎
guzel bence olmus ellerıne saglık tesekkur ederım
Çatlak geçmez kabullenmek lazim
Krem sür düzenli olarak. Gecer
nemlendirici kremler sürüyom falan
Olduğu gibi kabul ediyorum 🌸
Niveanin çıkardığından haberim yoktu
Çatlaklarım yok aslında ama kuruluk çok fazla
çatlaklarım yok ancak niveadan genel olarak memnunum
Duş sonrası nemlendirici krem kullanıyorum.
Erkekler Ne Diyor
hep nemli tutuyorum ben. bol bol duş
Çatlak mi 🤔 daha genciz ya
Nivea kremler bu işi cözuyor Şu an catlagım yok nivea saolsun
Vücudum pürüzsüz ve mükemmeldir
Akışına bırakarak başa çıkıyoruz napcaz :(
Vücudundaki çatlaklarla nasıl baş ediyorsun?
+Baş edemiyorum
Tabiki de nıvea kremden vazgeçmem yaralar olsun çatlaklar olsun herşeye karşı
Çatlak olması gerçekten kötü bi durum. O yüzden kilo al ver olaylarına dikkat etmek lazım
Çok zor kadınlar için bu durum kolaylık diliyorum olanlara
Hicbirsey sürmeye baslamayip spor yapilir ise sorun cikmiyor zaten
Nivea nemlendirici Krem başka türlü asla ve özellikle temizlik
genelde yüzüme masaj yapıp geriyorum krem yardımıyla gayet yeterli bence
tabiki nivea sayesinde hangi krem olursa olsun iyi geliyor
Öyle dertlerim yok :) Mutluyum bu konuda
Bas edemiyorum hayatimdaki catlaklarla
Çatlak varsa işiniz çok zor 😢
Niveayla gideriyorum çatlakları ben
güzel paylaşım teşekkürler
Öneren çok kişi var denemek lazım...
Ço şükür vicudumda çatlak yok
Nivea (ni veya) sürülebilen ürünlerde harika marka
Baş etmiyorum olduğu kadar olmadığı kader.
Çok şükür çatlaklarım yok.
Olmadığı için baş etmeme gerek yok
Yeni NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı bir harika
Nivea Krem yeterli oluyor
Çok şükür çatlak bir yer yok vücudum da🙂
Güzel yazı olmuş emeğinize sağlık
Kremle başka neyle olabilir
Çatlaklarım yok ama olursa denerim bu ürünü.