Erkeklerin de saçlarına kadınlar kadar özen göstermesi abartılacak bir durum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. yoo. bende uzun saclıyım. ne alakası var anlamadım. acıkcası bu sorundan anladıgım su. kadınların beyni nasıl bir yapıda. bu düşünce nasıl olurda kafada olabiliyor. altındaki mantık ne. erkeklerin kadınlara ait olan bir alana girmeleri onların nonos oldukları algısını mı yaratıyor. ya da ne. feminen mi geliyor acaba. erkek dünyasında olayı ozetleyim sana. sac ya bu kıl. tüy. aynı sey. uzatırsın uzar. eger dokulme yoksa kel değilsen tabi. pardon uzun kısa konusuna değinmemişsin. sanırm kapak fotosundan dolayı neyse. saclar uzun oluca da ilgi ister. illaki kopar kopunca cırkın durur bu da ilgilen benle demektir. kısa sac kusurları daha kolay orter. kopma meyli azdır. kısa da olsa güzellik unsurudur sac. düşünsene sacın olmasa nasıl olurdu. erkeklerin cok fazla zaten ozenecekleri bir alan yok. o yüzden bence sac bişey değil yani
03 Yorumla
Soran+1 yılçok var öyle sığ düşünen, genel ne düşünüyo onu merak ettim. bence de bakımın cinsiyeti yoktur
- +1 yıl
bence de öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğildir aksine bizim daha çok dikkat etmemiz lazım çünkü testo yüzünden saçımız dökülmeye daha meyilli. Hem zaten bakımlı olunca kendine olan güvenin de katlanıyor, tamamen win-win.
(Bakım olarak bilindik yağların dışında bemiks (b vit) ve evigen (E vit) kullanıyorum)02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle
- +1 yıl
bence de
Tabi ki hayır, erkekte kadın kadar özen göstermeli saçına bence.
Ama erkekler genellikle kısa saçlı oldukları için bakım yapılacak bir durum olmuyor genellikle, saç uzatan bir erkek kesinlikle bakım yapmalı.02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- +1 yıl
aynen
+1 yılKadinlar bakımlı olmak zorunda gibi bir algı var ama erkekler kıllı bacakları, kısacık dertsiz saçlarıyla gezince sorun yok. Hep onlar mı karşı cinste hoş seyler arıyor sanki. Biz de karşı cinste parlak yumuşak saçlar seviyoruz. Eskide kaldı artık o asker traşlı saçlar
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımın cinsiyeti yok ya
- +1 yıl
bence de
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
65Cevap
Hayır çok normal bir durum. Anormal olanı saçlarına bakım yapmamasıdır. Bazı erkekler bakım yapmayı gaylik sanıyor.
77 Yorumla- +1 yıl
@linkerboy1991 ne alaka
- +1 yıl
@linkerboy1991 yav orada dalga geçtim mesaj atamazsınız zaten sürekli her yaptığım şeyden dolayı linçleniyorum yeter sinirim bozuldu
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum, bakımın cinsiyeti olmaz
- +1 yıl
soojin 18 yaşın altında
benim yorumumu da silmiş - +1 yıl
alakası yok
+1 yılHayır, değil. Saça özen göstermek sadece kadınların yapacağı bir şey değil. Kendini seven herkes, kendine özen gösterir. Saçlarda bunun içinde ve bunu erkeklerde yapabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
bence de
+1 yılNesi anormal? Ben askere gideceğim için kısa kestirdim o yüzden bakım yapmıyorum fazla ama sürekli kuaförümde bakım yaptıran biriyim. Keratin+protein şampuanlarım, özel maskelerim var. Olması gereken bu bence ama ekonomik sebeplerden dolayı herkes alamıyor, yaptıramıyor maalesef. Sadece kadınlara özel degil bakım, bizimde saçımız var sonuç olarak gerekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmalı zaten ya
- +1 yıl
kesinlikle normal
Her kadin gösteriyormu? Normal ne? Kadin erkek farketmez, sürekli saclari ile ugrasiyorsa, kuaförden cikmiyorsa ikiside normal degil. Ama normal hergün yikiyor, tariyor, fön cekiyrsa normal, günlük dis fircalama gibi saclarida yikayip sekil vermek gereken birsey.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendine bakım yapmak sadece kadına özgü bir şey mi? hayır değil
erkekler de kendilerine bakım yapabilirler bu gayet normal bi durum
bakımsız, kendine hiç bakmayan ilgilenmeyen erkekten hoşlanmam
düşünsene otobüse binmişsin tam düğmeye basıcaksın bi çocukta otobüs direğini tutuyo ve tırnaklarının içi kir dolu inanılmaz iğrenirim bundan o yüzden herkes kendine bakmalı01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Hahaha 😂 hayatimda duyduğum en saçma şey. Bitli pireli mi gezecek sirf erkekler diye. 🤣 Kadın saçıyla erkek saçı aynıdır. İkisininde bakima ihtiyacı vardır. Şampuan sac kremi ve maske😄 cidden saçma sapan insanlar var memlekette 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılçok var böyle düşünen sığ insan ya, bence de bakımın cinsiyeti olmamalı
+1 yılAnormal gormek cinsiyetci bir yaklasim olur. Kardesim sacina bakim yapar sac diplerine masaj yapar, hindistan cevizi falan surer tuhaf gelmiyor bana. Onu yaptigi zmn mutlu oluyor daha iyi hissettigini soyluyor. Bakim sadece kadina has bir sey degil
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılYa nereden çıkarılıyor bu saçma kalıplar anlamıyorum gidiyor!!
Bir erkek saçına en az kadın kadar özen göstermelidir bence!!
Bir erkek saçını da uzatabilir14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle bence de
- +1 yıl
Yani toplumun bu tür kalıpları o kadar saçma ve bu toplumun bana saçma gelen o kadar çok kalıpları var ki!!!
Ben 18 19 yaşlarımda saçlarımı omuzlarıma kadar uzatmıştım ya milleti bir görseydin bana karı dediler bana neler neler demediler - +1 yıl
Bana kafir bile dediler halbuki ben ilahiyat mezunuyum
- +1 yıl
bence de
+1 yılSaçın durumuna göre değişir. Kıvırcık ve uzun bir saçım var, kızlardan daha çok uğraşmam gerekiyor. Dolanan saçları birbirinden açması sadece 10-15 dakika sürüyor zaten :D
11 Yorumla
Soran+1 yılayy kıvırcık saçlar beladır ya
- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki niye anormal olsun güzel bir şey ama ne kadar gerekiyorsa o kadar özen göstermeli bakım falan yapmalı yani yoksa hem gereksiz hemde bu seferde saça zarar verir onun dışında iyi bir şey tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
bence de
+1 yılSaçım yerinde ama erkek için saç pek önemli değil ama temiz ve düzenli olmasi önemli. Benim için ense ve favuller düzgün olsun yani olabilir. Erkeğin en önemli noktası karakteridir. Tabi dediğim gibi hala bedenden vazgemeyen kadınlar varken ne bilim öyle şeyler. Keza erkekler de var. Bedenden vazgeçmemiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
aynen ben de anlamadım
+1 yılValla anormal mi değil mi bilemem, fakat kişisel bakım haricinde bir kadından daha fazla özen gösterdiğim tek yer saçlarımdır, illa upuzun omzu geçen saçlara gerek yok bunun için de.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılNiye anormal durum olsun ki. Sahip olduğunun kıymetini bilip gereken özeni göstermek lazım.
Sağlık önemli.11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Hayır oda saç buda saç niye anormal olsun.. Ben uyumadan önce saf sızma soğuk sıkım zeytinyağı sürer sabahına da saf hakiki sızma zeytinyağ sabunuyla yıkarım... Estee lauder, mac felan halt yemiş
02 Yorumla- +1 yıl
iyi geliyo mu bari
- +1 yıl
@Super-Girl Dene kararı kendin verirsin
+1 yılİsteyen istediğini yapsın yaa, sonuçta onun bedeni. Mesela ben erkekte uzun saçı çok beğenmem ama öyle seviyorsa da bir şey demem.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekte uzun saç benim de pek sevdiğim bi şey değil
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılabartılacak bi durum değil ama saç uğruna günde 1 saatini de harcamazsın ya takıntılı tipler var kısacık saçına fön çeken falan en iyisi kel erkek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılklnsddsf haklısın
- +1 yıl
doğru
+1 yılBakım kadın erkek diye ayrılmaz. Bende bakarim saçlarıma ve devamlı jöle ve waks sürerim daha şekilli durması hoşuma gidiyor.
02 Yorumla
- +1 yıl
Görünüş her insan için önemlidir.
Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Saçlarım uzunken elidorun simsiyah olan vişne kokulu şampuanını alır kullanırdım hem mis gibi kokar hem de parlardı saç kremi vb de kullanırdım ama artık hep üç numero
01 Yorumla
Soran+1 yılElidor bir numaradır ya
+1 yılYae bu saç bir tek kadında mı var? Tabi özen göstercek. Artık cinsiyetçi kafadan çıkmalı. İnsan olarak bakmalıyız
02 Yorumla
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılBence çok güzel. Kişi kendine önem veriyorsa. Yani karsisin da ki insana da o kadar önem verir. Bakımlı insan sevilir.. vesselam 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleee
- +1 yıl
❣😊
+1 yıl
Bu da benim 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılselamlar
- +1 yıl
Selam nasılsın
+1 yılDeğil. Özen gösterse "anormal" göstermese bakımsız oluyor. Biz erkeklerde ne yapacağımızı şaşırdık.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
:D evet
+1 yılGayet de normaldir hatta çok da iyidir. Ohh şöyle bakımlı saçlı erkek fena mı
02 Yorumla
- +1 yıl
bence de
Içi boş olan insan dışını süsleme ihtiyacı hisseder...
04 Yorumla
Soran+1 yılbu bakımsızlık demek değil ama
- +1 yıl
fazla duyar..
- +1 yıl
@Super-Girl ne diyon laaa sidikli
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden anormal olsun ki? her şeyin aşırısı zarar tabii ki ama bu durum abartılmadığı sürece iki cins için de gayet olması gereken bir davranış. insanın kendine özen göstermesi güzeldir.
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılkendi olsa bu kadarını yapmaz ama sürekli kamera önünde olduğu için mecbur bırakılıyor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
kamera mı
Bebeksi cildimin üstüne ipeksi saçlarıma tabi ki bakım yapıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıldfndsjf kesinlikleee
+1 yılErkeklerin de saçları var doğal olarak onlar da özen göstermeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
doğru
+1 yılTersi anormal aslında bakımın neresi kötü bi saçımız var zaten bırakın onada bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılbence asla kötü değil zaten
- +1 yıl
👍👍
- Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBakım kadına özgü değil. Vazgeçin şu sığ düşüncelerinizden.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Metrobusu kullananlar bilir. Sabah 5 ten sabah 8 e kadar ben bir tane kadin gormuyorum yolcu
02 Yorumla
Soran+1 yılkjsdkjfds nereye bağlayalım bunu
Benimki haftada bir berbere gidiyor uzunluğu biraz artarsa ateşi çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldsjkfndsjk iyi yapıyo
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
Çünkü uzun saç gerçekten özen ve bakım gerektiriyor02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
🙏🏼🙏🏼
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal degildir tabi... Hele bir de uzun saçlıysa bakım kesinlikle şart...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılHayır bence çok hoş. Bakıma Önem veren erkek hem temiz olur hem de çok hoş bir durum.
01 Yorumla
+1 yılBakımlı olmak gayet doğal, saçlar hem kadınlar için hem erkekler için önemlidir ayrıca
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleeee
- +1 yıl
☺️☺️🤗🤗
Kendine özen göstermek, öz bakımını yapmanın nesi anormal? Yapmamak anormal olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yıldiş fırcalamak ile aynı kulvar. tartısmaya kapatabiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılyoo. ben farklı farklı şampuanlar bakım kremleri kullanıyorum. bir insanın kendine bakması neden anormal olsun
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılAbartmayın herşeyi bee böyle bir soru sorulması bile yanlış tabiki de normal bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılBence buna böyle bir tepki veren kişinin güven bitti.
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir
+1 yılHayır bence gayet normal bir durum.
Hatta bunun erkeği kızı yok bence.01 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılHayır kendisine önem verdiğini gösterir aksine
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılBazı erkekler kendinde de uzun saç sever. Saçlarına bakabilen bir erkekse helal olsun, aksi taktirde uzun saçlı olan ama saçları yağlı ve pis gözüken bir erkek hiç çekici değil.
11 Yorumla
+1 yılHayır değil ben bazen günde 2 kez yıkarım
Yüz maskesi yapıyorum
Sadece saç değil genel olarak temizliğe ve bakıma dikkat ediyorum
Kendime olan saygımdan01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmalı tabii ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı olmanın kadını erkeği yok öğrenin artık şunu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçlara zaten özen gösterilmesi gerekiyor, hele ki bu uzun bir saçsa. Bunun cinsiyeti olmaz. 👍🏻🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi saçı napcaksınız😅😂 tabikide gösterir kendini sevmeyen göstermez
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah erkeğede saç vermiş
Soran+1 yılherkes göstermeli ya
- +1 yıl
aynen öyle
Neden abartılı olsun kadınlar demiyormu erkekler bakımsız diye bakım yapınca da böylemi demek gerekiyor şimdi 🙄🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılben demiyorum bence bakımın cinsiyeti yok da diyen çok sığ insan var
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılHayır anormal bir durum değildir. Bakımlı olmak güzel bir şey. ve bence kadın erkek fark etmez herkes bakımlı olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yılNeden anormal olsun ki. Erkekte makyaj sayılabilecek iki opsiyon var zaten:
Saç&Sakal03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
Ee alırım o zaman bi en iyi cevabını 😂😂
- +1 yıl
bence de öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzen başka bir şey zaten temizse özen gösteriyordur ama şahsen ben erkeklerde uzun saçı güzel bulmıyorum pis bakımsız gibi geliyor o erkek bana hoş değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- +1 yıl
ayenn ya
+1 yılKadın erkek diye ayırmamalıyız, bakımlı olmak, temiz olmak gayet normal insani bir durumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
aynen
erkekler neden saç larına özen göstermesin. erkekler insan değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbakımın cinsiyeti olmaz
+1 yılKesinlikle hayır tam tersi bakımlı oldugunu da gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Hayır ben gösteriyorum bence herkesin göstermesi gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Napalım yani erkeğiz diye duşta mı almayalım orman kaçkını gibi mi gezelim
04 Yorumla
Soran+1 yıldskfsd katılıyorum
- +1 yıl
:D kesinlikle
+1 yılBir kadından daha az bakim erkelnicin normal fazlası
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
Hayır bakımlı erkekler dikkatimi çeker
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
benim de
+1 yılBu durum değişkenlik gösterir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbence değil ya
- +1 yıl
neye göre
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bir erkeğin saçlarına en az bir kadın kadar özen göstermesi anormal bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler