Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılMakyaj temizleme suyunun yapısı çok yağlı geliyor demeseydin hindistan cevizi yağı önerecektim. Çünkü makyajı çok iyi çıkarıyor ve tamamen doğal bir yağ, içerisinde kimyasal falan da yok. Ama bu tarz yağ tabanlı olmayan şeylerle makyaj çıkmaz. Yani doğal ürünlerden bahsediyorum. Pek mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılgül suyu kullanabilirsiniz ama orijinal gül suyu
çünkü bazı gül suları cildi yakıp kızartıp tahriş ediyor onun için bilindik markaları tercih etmeniz iyi olacaktır10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
13Cevap
+1 yılYağlı bir krem kullanılabilir ağır makyaj yapınca kremle daha kolay çıkıyor gibi geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılmerhaba göz makyajınızı temizlemeniz için pamuğu hinditan cevizi yağına bandırarak gözlerinizi silin. harika oluyor hem temizliyor hem bakım yapıyor. yüz temizleme suyu olarak ta farmasi nin makyaj temizleme suyunu kullanın. muhteşem.
instagramda @farmasidiamonds hesabını takip ederseniz indirimli alabilirsiniz
sevgiler00 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmazsan makyaj ve temizleyici masrafından kurtulur kadınsı görünürsün. Allahın belası erkeklerin neredeyse hepsi makyaj yapıyor. Kim kadın kim erkek anlayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılönce nemlendirici krem uygulayıp alkolsüz ıslak mendiller siliyorum
çıkmayanları da vazelin uygulayıp öyle siliyorum
sonra da yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum oh pırıl oluyor00 Yorumla
+1 yılMakyaj temizleme suyu kesinlikle kullanmamalısın , onun yerine dalin ile yüzünü yıkayabilirsin direk daha sonrasında da yüz yıkama jeli kullan. Temzileme suları kipriklere ve kaşa zarar veriyor
00 YorumlaEn iyi makyaj temizleme yöntemi mıcellar sularıdır mıcellar sular ile cilt temizlenmediğinde yağ lifleri oluşur kesinlikle mıcellar suları düzenli olarak kullanmak lazım :))
00 YorumlaBence hindistan cevizi yağı olabilir ama yinede makyaj temizleme suyu peeling tonik olmadan tam olarak temizlendiğine inanmıyorum
00 YorumlaSadece rimel ve kalem kullanıyorum onun için de doğal zeytinyağı ile siliyorm sonra doğal sabunumla yıkıyorum yüzümü ..
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır suyu da iyi çıkartır ama cilde zarar verir. Aslında içeriği de basit, su ve sodyum hipoklorit... =))
00 YorumlaBen Dalin Bebek şampuanı ile yüzümü yıkıyorum ya da normal su ve sabun ile. En güzeli bunlar
00 Yorumla
+1 yılSebamed kullanıyorum
Gülsuyu
Bebe kozmetik te gayet güzel00 YorumlaHindistan cevizi yağı kullanıyorum, tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılTrendyol Hepsiburada gibi online alışveriş merkezlerinde Keçi sütü sabunu var kesinlikle tavsiye ederim kullanan ve deneyimleyen biri olarak, varya cildi öyle bir temiz yapıyor ki derinlemesine ve cilt gıcır gıcır oluyor al derim:)
00 YorumlaGüzelseniz doğal olabilir sın makyaja gerek yok bence
00 YorumlaGül suyu çıkartmıyor ama kremlerle çıkartabilirsin veya bebek yağı gibi yağlı seyler cabuk çıkartır ama ne kadar pamukla çıkarsanda yıne de kalıntı kalıyo sonra da peeling yap yuzun bebek gibi olur.
00 YorumlaZeytinyağı ve krem kullanılabilir tabi krem yüze uygun olmalı
00 Yorumla
+1 yılYüz yıkama köpüğü kullanabilirsin ama makyaj temizleme suyu kadar iyi temizlemiyor
00 Yorumla
+1 yılBebek yağı kullanabilirsin cildin kuru ise nemlemdirmişte olursun
00 Yorumla
+1 yılVazelin öncelikli olmak üzere bebek yağı, Aloe Vera vb. ürünler tercih edilebilir.
00 Yorumla
+1 yılbebek şampuanı en güzeli hem sivilce çıkmasını da önlüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYağlı dediğine göre çift fazlı kullanıyosun normallerini kullanabilrsin benim kullandığım göz çevremi kurutuyo bile vazelin sürüyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten makyaj temizleme suları tek başına kullanılmamalı diye bi yerde okumuştum su ile yıkarsın veya bi jelle en azından kimyasalın etkisi çok kalmaz
+1 yılGül suyu bebek şampuanı pirinç suyu
00 YorumlaBen yüzümü sabunla yıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılNormal su ile yıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılGül suyu kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBebek şampuanıyla temizliyorum ben makyajımı.
21 Yorumla- +1 yıl
beni takip eder misin @gizemlibayan4144
+1 yılSu ve sabun
10 Yorumla
+1 yılmineral yağ içermeyen suları deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılhindistan cevizi yagi
00 Yorumla
+1 yılNemlendirici kremler kullanabilirsin
00 YorumlaHindistan cevizi yağı veya badem yağı olabilir
00 YorumlaYüz yıkama köpüğü, gül suyu.
00 Yorumla
+1 yılBoraxlı su arkadaşlar her türlü temizliyor :)
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaKrem de çıkarıyor
00 YorumlaBebek şampuanı
00 Yorumla
+1 yılGül suyu kullanabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılbebek şampuani
00 Yorumlasabunla yikiyirum ben
01 Yorumla- +1 yıl
Bence sabun kullanılmaması lazım özellikle kuru ciltlere çok zararlı daha fazla kurumasına ve pul pul dökülmesine neden olabilir.
Doğal sabun tek geçerim
00 Yorumla
+1 yılyuz temizleme yagi
00 Yorumla
+1 yılKolonya
00 YorumlaGülsuyu en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek yağı
00 YorumlaPapatya cayı
10 YorumlaGül suyu.
00 YorumlaSu ,😀😀
00 YorumlaDöl suyu
00 Yorumla
+1 yılNormal su
00 Yorumla
+1 yılGül suyu
00 YorumlaKolonya
00 Yorumla
+1 yılŞampuan
00 YorumlaDuş jeli
00 Yorumla
+1 yılSu sadece. Haha
00 Yorumla
+1 yılHacı şakir
00 YorumlaAseton
00 Yorumla
+1 yılŞu kullan
00 Yorumla
+1 yılSoda kulan
00 YorumlaGül suyu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit suda yıka işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Vazelin: Vazelini yüzünüze hafifçe uygulayın. Ardından bir pamuk yardımıyla cildinizden temizlemeye kalktığınızda yüzünüzdeki tüm makyajı çıkaracak kadar etkili olduğunu göreceksiniz. Aynı zamanda oldukça ucuz ve uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. Vazelini günlük bakımının bir parçası olarak kullananlar, neden temizleyici olarak da kullanmayasınız ki! Ve elbette belirtelim, herhangi bir vazelini değil, doğal olanı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Bebek yağı: En iyi kullanım şekli bir pamuğa döküp gözlerinizi kapatarak tüm cildinize uygulamanızdır. SAKIN gözünüzün içine sürmeyin, ama göz çevrenize masaj yapmanız faydalı olacaktır. Yalnızca göz farınızı değil, eyeliner ve rimeli de rahatlıkla çıkarmanızı sağlayacaktır.
Zeytin Yağı: Eğer temizleme konusunda oldukça zordaysanız, hemen mutfağa gidin. Saf zeytinyağı olmasına özen gösterin. Yemek yapmak için kullanılan bir ürünü temizleme ürünü olarak kullanmak garip gelebilir, ama unutmayın; zeytin yağı aynı zamanda sağlıklı bir maskedir.
Hindistan Cevizi Yağı: Kadınların pek farkında olmadığı bir seçenektir. Kabın içindeyken yoğun bir kıvamı var gibi görünüyor ama sürmeye başladığınızda yağlandığını görüyorsunuz. Parmaklarınızla göz çevrenize nazikçe uygulayın. Diğer yağlar gibi yayarak kullanın, yapışkan bir etkisi yoktur.