Makyaj temizleme suyu yerine neler kullanılabilir?

gül suyu kullanabilirsiniz ama orijinal gül suyu
çünkü bazı gül suları cildi yakıp kızartıp tahriş ediyor onun için bilindik markaları tercih etmeniz iyi olacaktır
Cevap
13Cevap
Makyaj temizleme suyunun yapısı çok yağlı geliyor demeseydin hindistan cevizi yağı önerecektim. Çünkü makyajı çok iyi çıkarıyor ve tamamen doğal bir yağ, içerisinde kimyasal falan da yok. Ama bu tarz yağ tabanlı olmayan şeylerle makyaj çıkmaz. Yani doğal ürünlerden bahsediyorum. Pek mümkün değil.
Yağlı bir krem kullanılabilir ağır makyaj yapınca kremle daha kolay çıkıyor gibi geliyor bana
merhaba göz makyajınızı temizlemeniz için pamuğu hinditan cevizi yağına bandırarak gözlerinizi silin. harika oluyor hem temizliyor hem bakım yapıyor. yüz temizleme suyu olarak ta farmasi nin makyaj temizleme suyunu kullanın. muhteşem.
instagramda @farmasidiamonds hesabını takip ederseniz indirimli alabilirsiniz
sevgiler
Makyaj yapmazsan makyaj ve temizleyici masrafından kurtulur kadınsı görünürsün. Allahın belası erkeklerin neredeyse hepsi makyaj yapıyor. Kim kadın kim erkek anlayamıyorum.
önce nemlendirici krem uygulayıp alkolsüz ıslak mendiller siliyorum
çıkmayanları da vazelin uygulayıp öyle siliyorum
sonra da yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum oh pırıl oluyor
Makyaj temizleme suyu kesinlikle kullanmamalısın , onun yerine dalin ile yüzünü yıkayabilirsin direk daha sonrasında da yüz yıkama jeli kullan. Temzileme suları kipriklere ve kaşa zarar veriyor
En iyi makyaj temizleme yöntemi mıcellar sularıdır mıcellar sular ile cilt temizlenmediğinde yağ lifleri oluşur kesinlikle mıcellar suları düzenli olarak kullanmak lazım :))
Bence hindistan cevizi yağı olabilir ama yinede makyaj temizleme suyu peeling tonik olmadan tam olarak temizlendiğine inanmıyorum
Sadece rimel ve kalem kullanıyorum onun için de doğal zeytinyağı ile siliyorm sonra doğal sabunumla yıkıyorum yüzümü ..
Çamaşır suyu da iyi çıkartır ama cilde zarar verir. Aslında içeriği de basit, su ve sodyum hipoklorit... =))
Ben Dalin Bebek şampuanı ile yüzümü yıkıyorum ya da normal su ve sabun ile. En güzeli bunlar
Sebamed kullanıyorum
Gülsuyu
Bebe kozmetik te gayet güzel
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, tavsiye ederim.
Trendyol Hepsiburada gibi online alışveriş merkezlerinde Keçi sütü sabunu var kesinlikle tavsiye ederim kullanan ve deneyimleyen biri olarak, varya cildi öyle bir temiz yapıyor ki derinlemesine ve cilt gıcır gıcır oluyor al derim:)
Güzelseniz doğal olabilir sın makyaja gerek yok bence
Gül suyu çıkartmıyor ama kremlerle çıkartabilirsin veya bebek yağı gibi yağlı seyler cabuk çıkartır ama ne kadar pamukla çıkarsanda yıne de kalıntı kalıyo sonra da peeling yap yuzun bebek gibi olur.
Zeytinyağı ve krem kullanılabilir tabi krem yüze uygun olmalı
Yüz yıkama köpüğü kullanabilirsin ama makyaj temizleme suyu kadar iyi temizlemiyor
Bebek yağı kullanabilirsin cildin kuru ise nemlemdirmişte olursun
Vazelin öncelikli olmak üzere bebek yağı, Aloe Vera vb. ürünler tercih edilebilir.
Vazelin: Vazelini yüzünüze hafifçe uygulayın. Ardından bir pamuk yardımıyla cildinizden temizlemeye kalktığınızda yüzünüzdeki tüm makyajı çıkaracak kadar etkili olduğunu göreceksiniz. Aynı zamanda oldukça ucuz ve uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. Vazelini günlük bakımının bir parçası olarak kullananlar, neden temizleyici olarak da kullanmayasınız ki! Ve elbette belirtelim, herhangi bir vazelini değil, doğal olanı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Bebek yağı: En iyi kullanım şekli bir pamuğa döküp gözlerinizi kapatarak tüm cildinize uygulamanızdır. SAKIN gözünüzün içine sürmeyin, ama göz çevrenize masaj yapmanız faydalı olacaktır. Yalnızca göz farınızı değil, eyeliner ve rimeli de rahatlıkla çıkarmanızı sağlayacaktır.
Zeytin Yağı: Eğer temizleme konusunda oldukça zordaysanız, hemen mutfağa gidin. Saf zeytinyağı olmasına özen gösterin. Yemek yapmak için kullanılan bir ürünü temizleme ürünü olarak kullanmak garip gelebilir, ama unutmayın; zeytin yağı aynı zamanda sağlıklı bir maskedir.
Hindistan Cevizi Yağı: Kadınların pek farkında olmadığı bir seçenektir. Kabın içindeyken yoğun bir kıvamı var gibi görünüyor ama sürmeye başladığınızda yağlandığını görüyorsunuz. Parmaklarınızla göz çevrenize nazikçe uygulayın. Diğer yağlar gibi yayarak kullanın, yapışkan bir etkisi yoktur.