Cilt Bakım Simple Water Boost Micellar Makyaj Temizleme Suyu kullananların görüşleri neler? a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Simple Water Boost Micellar Makyaj Temizleme Suyu kullananların görüşleri neler? Yüzü tahriş ediyor mu? Kaşıntı veya kızarıklık yapıyor mu? Önerir misiniz? #İyiKalpliCiltBakımı #İyiKalpliOl 🌸🌸 Simple Water Boost Micellar Makyaj Temizleme Suyu kullananların görüşleri neler? Cevapla Makyaj Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
selin_yılmazzz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 11 ay Hem makyaj çıkarma performansından dolayı hem de tonik etkisinden dolayı kesinlikle ISDIN Micellar Sollution öneriyorum kızlar. Çok az ürünle bile harika bir nemlendirme sağlayarak makyajımı ve günün kirini temizliyor müthiş bi şey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hem makyaj çıkarma performansından dolayı hem de tonik etkisinden dolayı kesinlikle ISDIN Micellar Sollution öneriyorum kızlar. Çok az ürünle bile harika bir nemlendirme sağlayarak makyajımı ve günün kirini temizliyor müthiş bi şey
Fazla makyaj yapmak iyi değildir.
kullanmadım