Cildinizin sağlığı için yastık kılıfının çok önemli olduğunu biliyor muydunuz? Sivilce oluşumu yapıyormuş siz sağlıklı bir cilt için kaç günde bir değiştiriyorsunuz?
Sorunsuz bir cilt için yastık kılıfınızı kaç günde bir değiştiriyorsunuz?
Saçımız yağlı olduğu için başımızı yastığa her koyduğumuzda saçımızın yağı yastığa nüfüs ediyor, bu sebepten o yağlı saç bir de yüze değdiğinde sivilcelenme oluyor. Ben de bu bilgiyi öğrendiğimden beri her gün mutlaka yastık kılıflarımı değiştirmeye özen gösteririm. Ama buna rağmen bazen sivilcelenme olabiliyor, onu da abur cubur yemeye bağlıyorum. Bu aralar yine bi kaç sivilcem var ve özel günümün ve abur cubur yemelerimin etkisinden sebep olduğundan ekstra bakım yapıyorum yüzüme bu ara.
Merhaba gadası 🙃 Aynen senin dediğin gibi yastık kılıfı günlük olarak kirleniyor. En az 2 günde bir yastık kılıfını değiştirmek iyi olacaktır. Çünkü cildimiz hassas olduğu için çok çabuk tahriş olabilir.
sivilcelerim varken bir gün bir yüzünü sonraki gün diğer yüzünü çevirip 2 günde bir kılıf değiştirirdim ve sivilcelerim azalmıştı. Sorunsuz bir cilt için etkili evet