Güzellik & Bakım Beyaz ten seksi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenli kadınlar diğerlerine göre daha güzel daha çekici değil mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyaz ten seksi mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Merhaba gadası 🙃Elbette ten rengi kadınları seksi gösteren bir unsurdur. Özellikle beyaz tene sahip olan kadınlar daha seksi ve çekici görünüyor. 1 0 Yorumla
BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 +1 yıl Beyaz ten bana daha temiz bir görünüm hissi veriyor, seksi mi diye düşünürsem evet, öyle. 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Hayır değil ben beyazım hatta baya beyazım ama hiçbir albenisi yok 0 1 Yorumla orcanius +1 yıl Kendine haksızlık yapma..Dogru renkte bir elbise, bikini de harika oluyorsunuz. Hatta bembeyazsa daha da seksi.Bunu bir düşün. Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Beyaz ten zor bir ten rengidir güneşte çabuk yanar bronzlaşması zordur leke ve sivilcelenmeye çok açıktır kendimden bilirimEsasen mevzu seksimidir değildir her gönül kimi severse o güzeldir 0 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Beyaz tenliyim ve kadınlar içinde beyazz ten seksi geliyor ama erkeklerde esmer ten her zaman daha cazip gelmiştir bana 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl bu kişinin arzu ve zevkine göre değişir, kimi sarışın beyaz ten sever, kimi de esmer çikolata ten bu değişir 0 0 Yorumla
1dreamm1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Beyaz tenli olduğum için evet diyorum aksini kabul etmiyorum :D 1 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tenle alakalı olduğunu düşünmüyorumSeksi olmak başka bir şey 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Esmerler kadar olmasa da.. 4 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ten rengi seksiliğe etki eden bir faktör değil bana göre. 0 0 Yorumla
KIMIZIKIMIZI Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ölü beyazı gibi aşırı beyaz ten çekici asla gelmiyor. Fakat buğday hoş.. 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu filmde bu kadın efsaneydi. Özellikle elmayı ısırdıkları sahne. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben beyazım oda beyaz olsa iki kat seksi olur her şey 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Haluk Bilginere bak sen 😂.Beyaz yani pamık tenli kadınlar her zaman ilgi odağı olmuştur. 0 1 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Odağım* Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Beyaza zaafım var ama her zaman seksi değil bazı duğday tenliler de seksi olabiliyor 0 0 Yorumla
RamiiiRamii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben esmer seviyorum ya onun ten rengi çok daha farklı ve özel geliyor 0 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Beyaz ten seksi ama bronz ten acayip bir sey oluyor. Hele bir de zayif bir kadinsa 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Irkçı olma kadın kadındır siyahı beyazı olmaz. İşi bileni bilmeyeni vardır 😉😉 0 0 Yorumla
BenMelih Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yüzlerindeki Makyaj Üzerlerindeki Elbise Ve Saç Uyumu İle Diğer Kadınlara Göre Daha Çekici Oluyorlar. 0 0 Yorumla
KindMe97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Zıtlık etkisi. Esmerler beyazı , beyazlar esmeri çekici bulur 1 0 Yorumla
OykuAlatepe Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet bende beyaz tenliyim oyle oldugumu dusunuyorum soyleyende oldu 0 0 Yorumla
Memocan83 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Esmer istemiyorum için daraldı seksi geliyor kaymak gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende çok beyazım tenimi seviyorum evet ama bazı zor özellikleri var. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Beyaz tende esmer tende Seksi olur. 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Evet beyzim beğeni alırım 0 0 Yorumla
ɗєєρɳooʈ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Hele birde prüssüz olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Ben daha cok bugday teni tercih ediyorum 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı. Evet, kesinlikle seksi 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl SiCe seksşmi beyaz ten bilmem öylemi ki 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Beyaz tenli kızıl saçlı kadınlar favorim 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. benim için dokunduğum ten seksidir. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. evet öyledir 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Esmerim ve iyiyim 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet öyledir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok seksi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kesinlikle evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Merhaba gadası 🙃
Elbette ten rengi kadınları seksi gösteren bir unsurdur. Özellikle beyaz tene sahip olan kadınlar daha seksi ve çekici görünüyor.
Beyaz ten bana daha temiz bir görünüm hissi veriyor, seksi mi diye düşünürsem evet, öyle.
Hayır değil ben beyazım hatta baya beyazım ama hiçbir albenisi yok
Kendine haksızlık yapma..
Dogru renkte bir elbise, bikini de harika oluyorsunuz.
Hatta bembeyazsa daha da seksi.
Bunu bir düşün.
Beyaz ten zor bir ten rengidir güneşte çabuk yanar bronzlaşması zordur leke ve sivilcelenmeye çok açıktır kendimden bilirim
Esasen mevzu seksimidir değildir her gönül kimi severse o güzeldir
Beyaz tenliyim ve kadınlar içinde beyazz ten seksi geliyor ama erkeklerde esmer ten her zaman daha cazip gelmiştir bana
bu kişinin arzu ve zevkine göre değişir, kimi sarışın beyaz ten sever, kimi de esmer çikolata ten bu değişir
Beyaz tenli olduğum için evet diyorum aksini kabul etmiyorum :D
Tenle alakalı olduğunu düşünmüyorumSeksi olmak başka bir şey
Esmerler kadar olmasa da..
Ten rengi seksiliğe etki eden bir faktör değil bana göre.
Ölü beyazı gibi aşırı beyaz ten çekici asla gelmiyor. Fakat buğday hoş..
Bu filmde bu kadın efsaneydi. Özellikle elmayı ısırdıkları sahne.
Ben beyazım oda beyaz olsa iki kat seksi olur her şey
Haluk Bilginere bak sen 😂.
Beyaz yani pamık tenli kadınlar her zaman ilgi odağı olmuştur.
Odağım*
bence hafif yanık esmer ten en seksisi. şunun gibi.
Beyaza zaafım var ama her zaman seksi değil bazı duğday tenliler de seksi olabiliyor
Ben esmer seviyorum ya onun ten rengi çok daha farklı ve özel geliyor
Beyaz ten seksi ama bronz ten acayip bir sey oluyor. Hele bir de zayif bir kadinsa
Irkçı olma kadın kadındır siyahı beyazı olmaz. İşi bileni bilmeyeni vardır 😉😉
Yüzlerindeki Makyaj Üzerlerindeki Elbise Ve Saç Uyumu İle Diğer Kadınlara Göre Daha Çekici Oluyorlar.
Zıtlık etkisi. Esmerler beyazı , beyazlar esmeri çekici bulur
Evet bende beyaz tenliyim oyle oldugumu dusunuyorum soyleyende oldu
Esmer istemiyorum için daraldı seksi geliyor kaymak gibi
Beyaz tene kurban olun
Bende çok beyazım tenimi seviyorum evet ama bazı zor özellikleri var.
Ben asyalı seviyorum 🤔🤫
Beyaz tende esmer tende Seksi olur.
Evet beyzim beğeni alırım
Hele birde prüssüz olursa tadından yenmez
Ben daha cok bugday teni tercih ediyorum
Farketmez ki nefes alsın yeter 😂😂
Evet beyaz daha güzel
Evet, kesinlikle seksi
SiCe seksşmi beyaz ten bilmem öylemi ki
Beyaz tenli kızıl saçlı kadınlar favorim
benim için dokunduğum ten seksidir.
Evet beyaz ten daha çekici.