Merhabalar. Ben lisanstan yeni mezun oldum ve Kpss çalışıyorum şu an. Seneye atanabilirsem ilk iş olarak göğüs estetiği yaptırmak istiyorum çünkü anormal küçüklükte göğüslere sahibim. Bu yıllardır psikolojimi olumsuz etkiliyor. Fakat öğrenebildiğim kadarıyla fiyatlar 20-30 bin arasında seyrediyor özel hastanelerde. En iyi ihtimal olsa atansam bile bir memur maaşı ile bu kadar para biriktirmem imkansız. Devlette protez parasını ödüyormuşsun yalnızca bu yüzden daha düşük bir fiyat oluyormuş, özel hastanenin yarısı kadar falan. Bu yüzden ilk sorum devlette bunu yaptırıp memnun olan var mı?
İkinci olarak genel anesteziden çok korkuyorum. Lokal anestezi ile mümkün olur mu acaba?
Ve son olarak ailem çok ama çok muhafazakar. Annemi bir şekilde ikna ederim, annem ve kız kardeşim bana bakar. Ama babama bunu yaptırmak istediğimi söylesem kesinlikle kıyamet kopar. Gece hastanede kalmaya gerek yok diye okudum çoğu yerde. Sabah yatışım olsa akşama taburcu olabilir miyim acaba? Babamdan gizli yaptırmayı düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa bu estetik hakkında ya da yaptırmış tecrübeli hanımlar varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
İkinci olarak genel anesteziden çok korkuyorum. Lokal anestezi ile mümkün olur mu acaba?
Ve son olarak ailem çok ama çok muhafazakar. Annemi bir şekilde ikna ederim, annem ve kız kardeşim bana bakar. Ama babama bunu yaptırmak istediğimi söylesem kesinlikle kıyamet kopar. Gece hastanede kalmaya gerek yok diye okudum çoğu yerde. Sabah yatışım olsa akşama taburcu olabilir miyim acaba? Babamdan gizli yaptırmayı düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa bu estetik hakkında ya da yaptırmış tecrübeli hanımlar varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer