Merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Maddi özgürlüğümü de elime aldım. Sunada 1.70 boyum ve 57 kilom var. Ama soyle bir skinti var ki ben fizigimi sevsem de gosulerim fizigim icin orantisiz buyuk geliyor. Belki ben takinti yapiyorum. operasyon gecirmeyi ve kucultmeyi planliyorum. bunun gibi bir sebepten bicak altina yatilir mi bilmiyorum.
Güzelleşmek için göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Bu sebeple bıçak altına yatılır mı?
Evet vücudunuza göre büyükler. Sağlık açısından da sorun yaratabilme durumu varsa bu operasyon mantıklı. Sonuçta taşıması da zor eğrilik yapabiliyor diye biliyorum. Sağlığınız için doktora danışabilirsiniz. Fakat görünüş kısmı size bağlı insanlara aldırış etmeyin. Dikkat çekici olması evet rahatsız eder ama bu sizin bedeniniz.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktorla gorustum bu konu hakkinda. Bana omurgamda egrilik olmadigini soylediler. saglik acisindan bir probelm. yapmiyorlar sadece gunluk hayatimi etkiliyorlar cokca.
Şu an için olmayabilir ama kadınların ileri yaşlarında kemik erimesi dolayısıyla kemikleri zayıflıyor. Umarım sağlık açısından sorun yaşamazsınız. Ama bıçak altına yatarsanız iz ve ağrı durumu olabilir bir süre.
Rica ederim korkacak bişey yok. Doktorunuz ile bu durumu enine boyuna konuşup + ve - leri not alın. Sizin için hangisi daha ağır basıyorsa ona yönelirsiniz. Bana kalırsa tıp ileri seviyede uzman ve işinde iyi bir estetik cerrah ile vücudunuza oranla küçültüp sarkmaya ve izlere karşı önlem alabilirsiniz. Böylece hem sağlıklı olur hem de alışverişleriniz daha keyifli hale gelir. Ve size sapıkça bakan kişilerin tacizleri de azalacaktır.
Vücudun ince olunca gerçekten daha da iri duruyorlar. Senin kararın tabi fiziksel olarak sırt ağrısı, kanbur durma gibi sıkıntılar yaratmıyorsa çok dokunma derim. Sonuçta bir ameliyat. Yaptıracaksan da çok iyi bir estetik cerraha yaptır, benim bir arkadaş senden çok daha iriydi sonuçlarından memnun kaldı ama o sıkıntı çekiyordu gerçekten.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saglik acisindan Şu an bir problem yokmus ben doktora da gittim istege bagli operasyon yaptirabilirsin dedi.
Operasyon dediğin zaman hep bir risk vardır az ya da çok. Ama küçültürken dikleştirme ve meme ucu toparlama gibi işlemler de yaptırabilirsin ihtiyacın var ise ama dediğim gibi iyi bir cerrah.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
94
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet buyuk ama asiri degil. Sanirim ilk karsilasmalarda gozler goguslerine kayiyirdur buda zamanla seni rahatsiz etmistir. Bence bunu asmayi dene. Cidden asiri bi buyukluk yok sadece buyuk. Sen zamanla takinti yaptigin icin oldugundan buyuk goruyosundur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet maalesef oluyor oyle seyler. Erkek olan arkadaslarim cogunlukla sarilirken tereddute dusuyorlar hatta
Ya anlarsin halimden o zaman elbise giyemeye bayiliyorum ya da dekolteye ama ikisini de giyemiyorum cok ucuz duruyor uzerimde sanki mahalle kosesi dilberi gibi kiyafet olayini nasil hallediyorsun
Evlilik ve hamilelik hayat gayem arasinda yer almiyor. Bu yuzden bu konuda cok daha rahatim. yapmis oldugum bir kariyer var ve daha da ilerletmeyi dusunuyorum
göründüğü kadarıyla bence ameliyatlık bir durum yok be gerek var millet göğüs büyültmek için bir dünya uğraşıyor sende büyük göğüs var daha ne istiyorsun seni bu durum sağlık açısından rahatsız etmiyorsa kesinlikle küçültme hem cinsel anlamdada büyük göğüs sevilir 😊
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saglik acisindan doktor bir skinti olmadigini soyledi.
Merhalar öncelikle şunu demek istiyorum göğüs yapitin biraz büyük evt ama ilerde küçülmeyeceği anlamına gelmiyor bana sorarsan vücuduna da yakışıyor korseler deneyebilirsin ama ameliyat tavsiye etmem birçok kişi ilerde pişman oluyor sadece kendine güven benim tavsiyem
Eğer amaliyat konusunda bilgi almak istersen yazabilirsin saygılar
Krdsm goğus kaslarimi demek istedik yoksa süt deposu olanlarımı eğer süt deposu olanlarsa kücültmen iyi olur gibi ama gogüz kası yapıcaksan krdsm sana hemn bir antreman ve besin takviyesi listesi verebilirim kardesim adamsin ayıksın
Bence gogsunu kucultturecegine squat vs yapip popona sekil verdirsen ve oradaki kaslari buyuten baska bi spor yapsan daha iyi olabilir ve bir de gogus sıkılastıran sporlar tabii
O nasıl meme ablam kesin küçültmen lazım zor oluyordur senin için ama bıçak altına yatmadan gerekli kontrollerini yaptır.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Halin o kadar fena diyorsun😅 haklisin ya ama dedigim gibi 10 kisiye sorsam 5 yap 5 i yapma diyor. Buraya sordum burada da ayni sekil ben cok kararsizim en basta cok istekliydim ama sonra birkac kisi beni cok korkuttu. Bu ameliyat olan arkadaslarim degmez dedi ben de cok kararsizim acikcasi
Bıçak altı öyle kolay değil memenin yapısı bozuldu mu biter tüm vücut öyle aslnda bence böyle iyi. Siyag giysilerle kapatırsın takıntı olmuş fiziğin harika
Buyuk olarak gorubilir ama doğali herzan tercihimdir. Bu benim sahsım gögusleriniz kucultseniz size faydası ne olacak? şu an zararı ne? Bunları ölçüp biçtiysen durumun kararına kendin bakmalısın
hadi be ya tamam estetik olarak guzel ama zayıf oldugun için dediğin gibi kıyafetten yana sen sıkıntı yaşarsın birde ilerde bel agrısı yapma olasılıgı var eger bu durumdan rahatsızsan estetiği düşün
Hayır. Zaten şu an vücuduna boyuna göre kilon biraz az. Hadi diyelim ki büyüdü. Sen kilo almış olacağın için zaten vücudun ile orantılı olacak. Bunun ilerisini de düşünmelisin. İleride evlendiğinde hamilelik vs yaşın ilerleyince mecburen kilo almış olacaksın. O zamanlarda da bu olduğun ameliyat için pişmanlık yaşayacaksın. Bana göre operasyon ile uğraşman şu an mantıksız. Kişisel yorumumu katmıyorum çünkü iyi veya kötü desem de senin kendini nasıl beğendiğin önemli. Bana kalırsa biraz daha kilo alırsan ki muhakkak spor ile yap, bu sayede hem vücudunu daha da şekillendirirsin hem de vücutsal orantını yakalarsın.
Vallahi çok özür dilerim sizden , resimde aşırı kalın görünüyor belki de fotoda öyle çıkmıştır , diğer konuda ise evet biraz şey ama sağlıklı olman daha önemli bence
En son ki cümlem kendine haksızlık etme oldu Tekrar aynı şeyi yazdığımı kabul edelim İçin rahat olsun Göğüslerin şu anda Harika görünüyor üstten iki tane düğme açıp dekolte yaptığında göğüslerine bakmayacak erkek yoktur buna emin olabilirsin hiçbir operasyon yaptırma hiç gerek yok. Ayrıca beyaz tenlisin değil mi
Emin olmak için sormuştum. Çok güzel bir tenin var ayrıca bacakların ve bahsettiğimiz göğüslerin de Harika ✅ Sana moral vermek veya kandırmak için yazmıyorum rahat ol. Üç fotoğrafını gördüm ve farkındaysan yorumlarım çok fazla oldu başka fotoğraflarını görmek isterdim Şunu da belirtebilirim ki tam idealimdeki ölçülere sahip birisin Emin’im çevrende de böyle düşünenler vardır
Dırımunu varsa yaptırılır neden olmasın. Hoş görünmüyor istediğini giyemezsin vs
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of sorma bir de o tarafi var elbise desen olmuyor gomlek desen olmuyor. Hafif dekolte seven biriyim asla giyemiyorum. Deniz isini zaten gectim mayolar asla olmuyor, anca bikini.
Bilmiyorum kafam cok karisik. Arkadas grubuma sordum erkek arkadaslarimin hepsi yaptirma dedi😅 ama kiz arkadaslarim yaptir dedi cok kararsiz kaldim buraya sordum buradan da karar cikmadi daha da ikileme dustum
Denge bozmak demeyelim de ergenken ne bileyim soyle 20 lerimdeyken falan hos geliyorlardi gozlerime cekici buluyordum ama simdi kariyer yapmaya calisiyorum engel gibi geliyorlar. Obje olarak gorebiliyorlar.
vallla ne yaptırırsan yaptın eşin değilim sevgilin değilim ama suda var sonucta kalcandan yag aldırmıyorsun ya da mıdenı kucultmuyorsun sut bezlerını kesıp alıcaklarr ve estetık degıl demıssın gorunutuyu bozuyor demıssın ben onu okumamısımda o ne alakaa
sen bakıslardan rahatsız olmussun bellı yoksa bence gogsunle derdın yok. endıselenmen gereken bunlar degıll. bak ben unı sınavında ilk 10bindeydım bıyolojım anatomım iyidir.
valla dostum cok dını bir adam degılımdır ama Allah senı boyle yaratmıs ve maddı ozgurlugunde varmıs yas 27 olduguna gore aklı basında bırı olmalısın bence senı boyle seven biri var mı desen daha dogru olurr