Güzellik & Bakım Bir erkek sakalsız da yakışıklıysa gerçekten yakışıklı mıdır? Su_perisi1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sakal erkeğin makyajıdır bunu biliyoruz zaten. Bazı erkeklerin sakalsiz hali çok farklı oluyor.🌹 Bir erkek sakalsız da yakışıklıysa gerçekten yakışıklı mıdır? Cevapla Makyaj Soruları Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gerçekten de yakışıklı demektir 1 0 Yorumla
engeler Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Sakalsız bakımlı görünürSakalı kendini salmış çökmüş görünüyorlar yaşlarında büyük görünüyor 35 olan erkek 45 gibi duruyor sakalı olunca 2 7 Yorumla Cielos +1 yıl Ben kaç gösteriyorum sence 🙂 Yorumla engeler +1 yıl 40 var yaşın Yorumla Cielos +1 yıl Yok 70 Yorumla engeler +1 yıl En az 40 görünüyor 45 te desen şaşmaz Yorumla Cielos +1 yıl 50 de sorun değil daha ne diyecen Yorumla engeler +1 yıl Sakalsız olsan zor 25 gösterir sin Yorumla Cielos +1 yıl Bana yazsana bi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışıklı her türlü yakışıklıdır aga. Aaaah ah varlığınızla çok canımı yakıyorsunuz yakışıklı erkekler. :D <3 5 2 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Benimde güzel kızları görünce canım yanıyorkee.😂böyle benim olsun bi an önce istiyorum Yorumla Kulakayakfetish +1 yıl Günün yorumu özetle Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sakal her erkeğe yakışmıyor. Yani sakalsız olanda yakışıklı manasına gelmiyor. Yüz şekline göre değişir diyeyim.. 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Eskiden bana sakal harika olurdu ama artık yakışmıyor ve kaba duruyor gerçi işim gereğide bırakamıyom ama yakışmıyor 1 0 Yorumla
bilgebeeen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tabii ki yakışıklıdır bazı erkekler var ki sakallı daha kötü oluyorlar 2 0 Yorumla
pumpkink Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Evet kesinlikle bu doğru bı bilgi sakalsız tipliyse çok iyi yakışıklidir 2 5 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Evet mesela ben 😄😄 Yorumla pumpkink +1 yıl Evet baktım iyisin Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Yakışıklıym dimi Yorumla pumpkink +1 yıl Aynen güzel Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Ya düzgün cevap ver. Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bilmem ama bana sakalsız daha iyisin diyorlar 🤷♂️ 1 0 Yorumla
FurkanYaka Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl yani öyledir sanırım. ben sakalsız biraz küçük gösteriyorum diye pek kesmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hanımefendiler hiçbir halimi yakışıklı bulmadığı için tek bildiğim benim yakışıklı olmadığım. 1 0 Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Bir insan yakışıklı - güzel ise çul giyse yakışır... 1 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Sakal çıkmıyor bıyık takılıyoruz yeğen xkdmkd 1 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sakalı olmayan erkeğim demesin 1 2 Yorumla _pkrmina_ +1 yıl isteyen bırakır isteyen bırakmaz gayette erkektir Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Sen bilirsin prenses Yorumla
Kulakayakfetish Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Tüysüzlere gün doğdu demek oluyor genelde sakal sevilmiyor kızlar tarafından 0 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Bence evet 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
jiiyann Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sakalsız yakışıklı erkek varmı🙄 1 3 Yorumla _pkrmina_ +1 yıl Hem de ne Yorumla jiiyann +1 yıl Kesince 10 yaşındaki bebelere dönüyoruz ya Yorumla _pkrmina_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Yakışıklıdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gerçekten de yakışıklı demektir
Sakalsız bakımlı görünür
Sakalı kendini salmış çökmüş görünüyorlar yaşlarında büyük görünüyor 35 olan erkek 45 gibi duruyor sakalı olunca
Ben kaç gösteriyorum sence 🙂
40 var yaşın
Yok 70
En az 40 görünüyor 45 te desen şaşmaz
50 de sorun değil daha ne diyecen
Sakalsız olsan zor 25 gösterir sin
Bana yazsana bi
Yakışıklı her türlü yakışıklıdır aga. Aaaah ah varlığınızla çok canımı yakıyorsunuz yakışıklı erkekler. :D <3
Benimde güzel kızları görünce canım yanıyorkee.😂böyle benim olsun bi an önce istiyorum
Günün yorumu özetle
Sakal her erkeğe yakışmıyor. Yani sakalsız olanda yakışıklı manasına gelmiyor. Yüz şekline göre değişir diyeyim..
Eskiden bana sakal harika olurdu ama artık yakışmıyor ve kaba duruyor gerçi işim gereğide bırakamıyom ama yakışmıyor
Tabii ki yakışıklıdır bazı erkekler var ki sakallı daha kötü oluyorlar
Evet kesinlikle bu doğru bı bilgi sakalsız tipliyse çok iyi yakışıklidir
Evet mesela ben 😄😄
Evet baktım iyisin
Yakışıklıym dimi
Aynen güzel
Ya düzgün cevap ver.
Bilmem ama bana sakalsız daha iyisin diyorlar 🤷♂️
Sakal her erkeğe yakışmıyor amaa yakışana da dibimm düşünüyorrr
yani öyledir sanırım. ben sakalsız biraz küçük gösteriyorum diye pek kesmiyorum.
Hanımefendiler hiçbir halimi yakışıklı bulmadığı için tek bildiğim benim yakışıklı olmadığım.
Bir insan yakışıklı - güzel ise çul giyse yakışır...
Evet yakışıklıdır
Görmüşlüğüm var.. evet öyle oluyorlar
Gerçek karizma sakalsızken belli olur
Sakal çıkmıyor bıyık takılıyoruz yeğen xkdmkd
Sakalı olmayan erkeğim demesin
isteyen bırakır isteyen bırakmaz gayette erkektir
Sen bilirsin prenses
Sakal pek sevmiyorum böyle daha iyi
sakalsız kötü mü ki normalde
Tüysüzlere gün doğdu demek oluyor genelde sakal sevilmiyor kızlar tarafından
Olabilir 😂 Kesmeye korkuyorum
Tabi ki