Güzellik & Bakım Erkekler de damarlı el kol çok çekici değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Damarlı ve hafif kası olan erkek çok çekici bence özelikle elinin üstünde ve kollarinda dövme varsa ağız sulandırıcı Erkekler de damarlı el kol çok çekici değil mi? Cevapla Dövme Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Damarlı kollardan daha önemli şeyler var diye düşünüyorum düşünüyorum 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnsan kendisinde ne olmazsa o hoşuna gider. mesela cinsel organlar. memeler, kaslar geniş omuz vb... 1 0 Yorumla
hhgggs Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi bana mi çekici gelmiyor damar kas vesaire 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Vardır illa başkaları ama ben fotoğraftaki gibi gördükçe kollara aşık oluyorum Yorumla hhgggs +1 yıl Kol hos duruyor ama yuzu de yakisikli olmasi gerek bazilarinin cirkin oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bana kol yeterli geliyor Yorumla arcticmoon +1 yıl benim de var istersen foto atam :d Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kollarım, ellerim, karnımın alt kısmı hep damarlı böyle lakin kas kütlem fazla. 2 0 Yorumla
Gelduamol Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Evet ama dövme için aynı şeyi söyleyemem... 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nesi çekici be? 1 0 Yorumla
Orhandereee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Damarın nesi cekici 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum çok hoşuma gidiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Damarlı kollardan daha önemli şeyler var diye düşünüyorum düşünüyorum
İnsan kendisinde ne olmazsa o hoşuna gider. mesela cinsel organlar. memeler, kaslar geniş omuz vb...
Bi bana mi çekici gelmiyor damar kas vesaire
Vardır illa başkaları ama ben fotoğraftaki gibi gördükçe kollara aşık oluyorum
Kol hos duruyor ama yuzu de yakisikli olmasi gerek bazilarinin cirkin oluyor
Bana kol yeterli geliyor
benim de var istersen foto atam :d
Kollarım, ellerim, karnımın alt kısmı hep damarlı böyle lakin kas kütlem fazla.
Evet ama dövme için aynı şeyi söyleyemem...
sadece damarlı olan o değil :)
Tövbe tövbe damar falan.
Aşırı çekici geliyor banada
Nesi çekici be?
Öyle bir fetisim yok
Yok daha neler
Çekici
Özellikle bilemek güreşi yaparken çok seksi duruyo
Damarın nesi cekici
Bilmiyorum çok hoşuma gidiyor
başka bi yer sulandırıcı bence
Bayılıyorummm