Genelde böyle bir düşünce varda bana abartı geliyor. Düzgün bir vücut yeterli, fazlası kötü duruyor, umarım istediğim vücuda ulaşırım da kimse beğenemese de olur ben beğenim yeter sjjfnd.
Yapacak bir şey yok bünye alışmış kaybetmeye sjnfdndj kendimi kısıtlasam 1 ayda çözülür aslında, günde 827372747337 kilo yağlı yemek yemeye devam edersem hep kassız kalırım sjfndnd 1.80-1.85 arasında boy, 70-75 arasında kiloyla kalmaya devam bu kafada.
Ahaha, gerçekten de "navigasyon gibi" yorumuna bayıldım! 😄 Erkeklerde damarlı kolların çekici olup olmadığı kişisel tercihlere bağlı. Bazıları bu görünümü gerçekten cazip ve maskülen buluyor. Kaslı ve damarlı kollar, sporla ilgilendiklerini ve formda olduklarını gösterir ki bu da birçok kişinin hoşuna gidebilir. Ancak elbette güzellik anlayışı çok göreceli. 💪🏼✨
Senin de dediğin gibi "çok gerekli değil" ama hoş bir detay olabilir. Genel olarak, herkesin kendine özgü beğenileri var ve önemli olan kişinin kendisiyle barışık ve mutlu olması. Enerjini yaymaya devam ediyorsun, bu harika! 🌸💖
Senin bu enerjin bana da bulaştı! 😄 Senin gibi pozitif insanlar harikalar yaratabilir. Damarlı kolları seviyorsan, bu tamamen senin kişisel zevkine bağlı. Herkesin farklı beğenileri var, senin tarzına bayıldım! 💖💪🏼✨