Güzellik & Bakım Bu gece de benim için yakın olur mu? KutsalLolita Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Konuşacak halim yok benim için yakın 😭 Güncellemeler+1 yıl KAHVERENGİ MASKARAYI SİLERKEN KİRPİĞİM DÖKÜLDÜ NE PEDİ NE KANI DELİ MİSİNİZ Bu gece de benim için yakın olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-KendineSüslü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Haha kimsenin amlamamış olmasıı peki kirpik olduğun çok belliyken birde 3 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Makyaj temizleme mendilini pede benzeten de ne bileyim... 2 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Düşünüyorum bu ne sonra detaydan çaktım jcjskwokd Erkekler olarak makyaja o kadar uzağız işte anlayamadık:) 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kukudan kahverengi akıntı aktı heralde, kuku kanseri bu 0 3 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskara, dökülen 5 kirpik tanesi Yorumla SHEKAU +1 yıl O beze mavi renkte bulaşsa bizim kafada bir ped olarak uyanıyor Yorumla KutsalLolita +1 yıl Elimdeki makyaj temizleme pamuğu pedle niye makyaj sileyim la Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl gecmıs olsun cokmu bastırdın sılerken bayagı almıs kasını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl görüşlere gel makyajını temizlemiş ya 1 1 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Aynen ya kahkaha atıyorum şu an Yorumla
seversun Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bu kadar boyayla evin salonu boyanır 0 4 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Altı üstü rimel abartmayın isterseniz :) Yorumla seversun +1 yıl Doğallıktan yanayım o yüzden abartmış olabilirim Yorumla KutsalLolita +1 yıl Bi rimel sürmek de insanı azıcık bakımlı gösteriyor olsun o kadar Yorumla seversun +1 yıl Öyle diyosan öyle olsun :) Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Düşen kirpik taneleri mi görüyorum 🤔 0 6 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Evet sprinter-tosbağa +1 yıl Eminim o silinen makyajın altında dünyalar güzeli bir yüz vardır 😊 KutsalLolita +1 yıl Belki vardır sprinter-tosbağa +1 yıl Hayat üzülmek için kısa senin şu an melankolik bir ruh halinde olduğunu hissediyorum nedense 🤔 KutsalLolita +1 yıl Zaten öyleydim kirpiklerim de bırakınca kötü oldum sprinter-tosbağa +1 yıl Boş ver kirpiği o güzel yüzün gülsün önemli olan o ama yalandan değil gerçekten gülsün zaten kirpik dediğin şey devamlı gözünün içine kaçan ve çıkarmak için şekilden şekle sokan bir kıl taneciği alt tarafı bu yanisi 😅
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Kıız kirpiklerine yazık bee. Değmez boş ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne gtünü bildiğin peçete mi ne lan 0 1 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Sen de mi gülüm altı üstü kahverengi maskara Yorumla
livetr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl madenci misin 2 3 Yorumla Cagixx +1 yıl nsnwjdjsjejeje Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla livetr +1 yıl şakaydı Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Pis iğrenç seni 🤮🤮 0 3 Yorumla uncas71 +1 yıl İyi olmus bunun icin yakilmaz içilir ben ikisini de yapmiyorum hapanlar yapsın Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla uncas71 +1 yıl Önemli degil ben böyle seylerden etkilenmem regl kanı filan olsaydı benim öyle seylerim yoktur Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ne şimdi 0 0 Yorumla
lütfenbeniuyandırma Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl o tırnaklarla gözünü nasıl kaşıyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu ne lan? pede ağzını mı sildin? :d 0 1 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla
Cold_Sun Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl O ne öyle? 0 4 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla Cold_Sun +1 yıl Korkma falan yokta merak ettim ne oldugunu Yorumla KutsalLolita +1 yıl Ped ve kan sananlar olmuş da… Yorumla Cold_Sun +1 yıl Yok ya ne pedi ne kani :) Yorumla
mehmetali213 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl nolduuu 0 1 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla
FurkanEmre Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl o ni len 0 2 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla FurkanEmre +1 yıl çok korkarsam telefonu kapatırım Yorumla
EbediBakir Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl İyy bu ne mk 0 2 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla EbediBakir +1 yıl Bende adet sandim dhmcx Yorumla
sithis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kanli ped mi ne o 0 1 Yorumla KutsalLolita +1 yıl Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Haha kimsenin amlamamış olmasıı peki kirpik olduğun çok belliyken birde
Makyaj temizleme mendilini pede benzeten de ne bileyim...
Düşünüyorum bu ne sonra detaydan çaktım jcjskwokd Erkekler olarak makyaja o kadar uzağız işte anlayamadık:)
Kukudan kahverengi akıntı aktı heralde, kuku kanseri bu
Kahverengi maskara, dökülen 5 kirpik tanesi
O beze mavi renkte bulaşsa bizim kafada bir ped olarak uyanıyor
Elimdeki makyaj temizleme pamuğu pedle niye makyaj sileyim la
gecmıs olsun cokmu bastırdın sılerken bayagı almıs kasını
Yorumlara bak çıldırıyorum hdçaöcsls
görüşlere gel makyajını temizlemiş ya
Aynen ya kahkaha atıyorum şu an
Bu kadar boyayla evin salonu boyanır
Altı üstü rimel abartmayın isterseniz :)
Doğallıktan yanayım o yüzden abartmış olabilirim
Bi rimel sürmek de insanı azıcık bakımlı gösteriyor olsun o kadar
Öyle diyosan öyle olsun :)
Düşen kirpik taneleri mi görüyorum 🤔
Evet
Eminim o silinen makyajın altında dünyalar güzeli bir yüz vardır 😊
Belki vardır
Hayat üzülmek için kısa senin şu an melankolik bir ruh halinde olduğunu hissediyorum nedense 🤔
Zaten öyleydim kirpiklerim de bırakınca kötü oldum
Boş ver kirpiği o güzel yüzün gülsün önemli olan o ama yalandan değil gerçekten gülsün zaten kirpik dediğin şey devamlı gözünün içine kaçan ve çıkarmak için şekilden şekle sokan bir kıl taneciği alt tarafı bu yanisi 😅
Kıız kirpiklerine yazık bee. Değmez boş ver
Gerçek hâline döndün ha:)
Aaa kirpiklerini koparmış rimel
Olur niye olmasın burdayız
Bu ne gtünü bildiğin peçete mi ne lan
Sen de mi gülüm altı üstü kahverengi maskara
madenci misin
nsnwjdjsjejeje
Kahverengi maskarayı çıkardım korkmayın
şakaydı
Pis iğrenç seni 🤮🤮
İyi olmus bunun icin yakilmaz içilir ben ikisini de yapmiyorum hapanlar yapsın
Önemli degil ben böyle seylerden etkilenmem regl kanı filan olsaydı benim öyle seylerim yoktur
bu ne abi
Bu ne şimdi
o tırnaklarla gözünü nasıl kaşıyorsun?
Geçmiş Olsun
gözünün yarısını orada bırakmışsın kanka
Merhaba çamura mi saplandiniz?
bu ne lan? pede ağzını mı sildin? :d
O ne öyle?
Korkma falan yokta merak ettim ne oldugunu
Ped ve kan sananlar olmuş da…