Bu akşam da bana yakın?

2 yıllık tertemiz ilişkim vardı çok güvenilir herkesin örnekle gösterdiği çifttik.
Aynı eve çıktık ve aynı evde yaşamaya başladık. Yaklaşık 1 yıldır aynı evde mükemmel şekilde yaşıyorduk.
Son 1 ay sorunlar çıktı aramızda ama ufak şeyler tabi sonra annesi hastalandı ve annesine bakmaya gitti gittikten sonra biraz daha tartışma oldu ve bu güne kadar altını çizerek söylüyorum.. Sevgisine inandığım güvendiğim tek insandı.
Hayalimiz olan İzmir’e yerleşme kararı aldık o annesindeyken ben İzmir'e geldim evi ayarladım dayadım döşedim bu süre zarfında ayrı kaldık ve konuşmadık.
Bu gün İstanbul'a onu almaya gelirken öğrendim ki biz ayrı kaldığımız süre zarfında 2 ay önce kadar İzmire gitmiş ve orada yaşamaya başlamış. Meğerse haberimiz olmadan aynı şehirdeymişiz o bir başkası ile yuva kurup aynı evde yaşamaya başlamış bile.. ve bunu bu gün öğrendim. Ona ulaştım konuştuk ve bana dediği şunlar.

- Ben çok büyük konuşmuşum senden başkasını sevemem sanıyordum ama o bana senden çok daha iyi davrandı ve beni sevmesini sevdim ve onu gerçekten çok seviyorum mükemmel bir ilişkim var artık sana karşı hiç bir şey hissetmiyorum önceden olsa ağlar sürekli seni düşünürdüm ama bunları yazarken bile çok garip bir şekilde sana karşı hiç bir şey hissetmiyorum. Şu kısacık zamanda onunla birlikte oldum ve hayatıma çok şey kattı. ‘Dedi.

Sosyal medya hesaplarım telefonu numaram her şeyi bu akşam değiştirdim bana instadan sonradan attığı mesaj ise

-Sana ulaşmam gerekirse nasıl ulaşabilirim dedi.
Bende artık ulaşamazsın dedim ve konuyu bitirirdim.

O kadar değişik o kadar boşluk o kadar sağlıksızım ki şimdi bildiğin nefes alamıyorum uyuyamıyorum yutkunup yediremiyorum.

Okuyan yorum yapan herkese teşekkürler dostlar.
Bu akşam da bana yakın?