abi nasıl tipsiz olabiliyosunuz saçınızı uzatın yüz bakımınızı yapın biraz da güzel giyinin siyah havalı yüzük takın, tüm kızlar düşmezse bişi bilmiyorum, kıvırcık saçlıysanız zaten işiniz çook daha kolay... bi de keko şarkıları dinleyip araba ve kafe fotoğrafları atmayın bu iş tamamdır
Abla merhaba. Şimdi fotoğrafta attığın ilk iki fotoğraftakiler gibi giyinmem imkansız öncelikle mesela senin güzellik algın buysa bana uymuyor. İkincisi kafada saç kaldı mı onu da sormuyorsun? Daha doğrusu kalan kaldı da böyle şekil verecek kadar değil. Ha diğer erkekler adına değil kendi adıma söylüyorum tabi...
Bir de insanın yüzü kötü olduktan sonra saç falan bir işe yaramaz onu da söyleyeyim sana ben. Hiçbir kızın saçı güzel diye ona kanımın ısındığını hatırlamıyorum. Yüz ise bizim elimizde değil zaten.
Ama diğer türlü güzel ve temiz giyinmek ve güzel aksesuarlar seçmek kişiye karizma kazandırır bu konuda katılıyorum. Ancak bunların hepsi bir yere kadar. Dil iyi olmazsa kız falan götüremezsin.
Araba ve keko tarzı çocukları da seven kızlar var bu arada, siz kendiniz olun yeter gençler. Ben bu besmelelik tipimle hayatıma insan alıyorsam ümidinizi asla kesmeyin.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yüzü kötü olup saçı sayesinde kurtaran bir sürü kişi sayabilirim giyim tarzı da bence 17-25 yaş aralığındakler için gayet havalı duruyo, tabi herkesin zevkine uymaz ama absürd şeyler değil sonuçta attıklarım
Çok abartman dışında olabilir ama genetiğin de etkisi az değil bu kadar insan durup dururken estetik olmuyor. Senin bu dediklerin ancak ortalama tipler için geçerli olabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet genetik tabi ki önemli ama genetiği kötü diye çuval giymesin yani belki sadece saçla bile daha iyi görünebilir, ya da kıyafetle havalı durabilir
Seninde kucuklukte basina bir olay gelsin yuz ustu bayil yuzunu betona carp sonra doktor iyi muane etmesin burnuna hasar al iki disini de darbe al onden bir tanesini kir digeri ise buyuk darbe alsin ust dudagin mosmor olsun sonra gel cok guzel kiz ol tm mi canim
Ortodontiye gittim cocuklukta bana damaklik taktilar damagim darmis fakat ona ragmen damagim cok daraldi bi disim eksik 12 13 yaslarinda olmasi lazim tel takildi 4.5 yil tel vardi agzimda yinede duzelemedi cunku isim cok uzun o alcak serfsiz doktor bi pok yapmadi Allah cezasini versin onun ilgilenmedi dogru durust paramiz olmadigi icin yarim kaldi simdi ise damagim cok dar ve ortondontiye gittim 16 bin lira istedi 5 kurus param yok duzeltemiyorum :( kimseyi yargilamayin hayatta basiniza bir olay gelir hayatiniz kayar parasizsaniz duzeltemezsiniz de
Kızlarda 10 kilo makyaj memelerinin oraya peçete koyan silikon yaptıran kızlarsınız ve güzel olmadı halde 100 Abaza yazıyor ve kendini en güzel kız ilan eden de sizsiniz aslında bakıldığı zaman cinsel objeden baska bişey olarak görülmeyen de sizsiniz yansımalara bakarsan çok şey var millete değil icine bakman lazım kalbine kalbin güzel değilse isterse herşeyin güzel olsun bi b oka yaramaz
Sizin kuşak için bilmiyorum bizim kuşak sizin bir tık büyügünüz olan kuşak biz yaşlandık artık garip geliyor bize.. Yinede zevkler ve renkler tartışılmaz. Saygı duymak lazım.