İlk bir ay şerbetçi otu kullanılmalıdır. Şerbetçi otu mayalanmada da kullanılan yardımcı bir bitkidir.
5-6 gram şerbetçi otunu 1 ay boyunca 1 bardak suda 8-9 dakika kaynatmalısınız. Ilındıktan sonra süzüp suyunu içmelisiniz.
Daha sonra hayıt tohumu kullanılacaktır. Hayıt tohumunun doğru türünü de kullanmak önemlidir. Aynı şerbetçi otunda olduğu gibi 1 ay kullanılacaktır.
Her iki bitkiyi de kullanırken beslenmek çok önemlidir. 2 günde 1 yarım avokado, kurutulmuş beyaz üzüm ve ceviz mutlaka tüketilmelidir. Gün aşırı 30-40 gram arası sütlü çikolata da aksatılmamalıdır.
Göğüs büyütme kürü 16-30 yaş arasındaki kişiler tarafından kullanılabilir. 35 yaş üzerinde herhangi bir etkisi olmamaktadır.
Arzulu olmayan kadinlar bence hiç çekici filan olmasınlar. Erkeklere de yazık. Soruya gelince memeler ve popo çekim yaratır. Ve tabi bir de ince bel. Ama çok çok iyi degilse hiç birisi yeterli çekim olusturmaz.
Daha önce yapmadığın şeyleri yapmalısın. İnsanlar ve/ veya hayvanlar için faydalı uğraşlar ile zamanını doldur. Bunu yapmak için zorla kendini. Zamanla seversin. Sevdikçe yapasın gelir. Yaptıkça hem mutlu olursun hemde yeni insanlara yeni hayata yelken açarsın. Yaşadığın yer nehir değil koca bir okyanus. Keşfet. Boş zamanın kalmazsa düşünmeye vaktin kalmaz.
Biz erkekler sadece memeye bakiyosak buyuk olsa bile o ilişki çöp iliski değilmidir? Önemli olan tek sey meme degil! Sadece bunu dusunmeye gerek yok kucuk goguslu kadinlarda cok cekici olabilir. Ayrıca çeşit çeşit erkek var şahsen benim için büyük meme değil insanlıklı bir kadın olması çok daha önemli. Her şeyi istediğim gibi olursa büyük göğüslü kadın son tercihim olur. İlk tercihim normal, ikinci tercihim küçük göğüslü kadın olur.
Kadını çekici kılan memesi deyil bence. Güzel kadın her zaman daha çekici ve seksi olur meme olmasada olur. Takılma bu küçük sorulara bence canım .. Seni seven biri illahaki olur unutma bunu. Morâl ve motivasyonunu bozma. Ben küçük memeli olanları daha çok sever ve isterim ama öyle bir partnerim olmadı bulamadım
ben buyuk gogusluyum, memnunum ama kucuk goguslu kadinlar da cekici olabilir, erkek sadece memeye bakiyosa buyuk olsa bile cop iliskidir bence, onemli olan tek sey meme degil sadece bunu dusunmeye gerek yok kucuk goguslu kadinlarda cok cekici olabilir
Viyana Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre küçük memeler, büyük memelere göre %24 oranında daha hassas. Kısacası daha küçük meme, daha hassas meme demek oluyor ve bu da tahrik olmayı daha da kolaylaştırıyor. Daha küçük meme; daha fazla hassasiyet, daha fazla zevk…
Allah memeleri kadına keyfinden mi vermiş vardır Allah ın bir bildiği bacım memelerin küçükse eğer seni psikolojik olarak sorun yaratıyorsa mecbur bıçak altına yatıp silikon taktıracaksın
Çekicilik çok farklı bir kavram bir kadın her yönden çekici olabilir bazen kalçasıyla bazen göğüsleri ile bazen gülüşü bazen makyajı bazen konuşması duruşu bakışı bir kadın bir çok yönüyle çekici olabilir sadece göğüse bağlamak saçma
Estetik yaptırabilirsiniz, ya da sen nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et hayatina, sonuçta insan bi insanın kalbini ruhunu sever, beden güzellik fani bu alemde