Farklı renkte saçlar, göz kenarında kalp ya da yıldızlar... Bold eyeliner ve hafif gotik kombinler seçen e-girllerin günümüze kattığı güzellik trendlerini seviyor musunuz? Bir kadını itici mi yapıyor yoksa çekici mi?
Merhaba, bence yakışan kişilerde e-girl güzellik trendi çok hoş ve tatlı görünüyor. Türkiye'de bu şekilde gezersen sana ergen derler tabi hatta böyle düşündüğümden dolayı bana da ergen diyecekler büyük ihtimalle demeseler bile içlerinden o geçecek. Resimdekine gelirsek dil çıkartmasaydı iyiydi. :D
Yokluktaki bireyler için çekici galiba. Kavramı bile bilmiyorum ama yayıncıların saf ve asosyal insanlar üzerinden çok güzel paralar kazandığını biliyorum.
Kadınların ve erkeklerin dış görünüşü ile beğenilme çabası bana biraz eksiklik gibi geliyor. Bilmiyorum ama bir çok kadın ve erkek çekici gelse de kısa bir süre sonra konuşacak paylaşacak bir şey bulamadığı, kompleksli, bilgisiz, yüzeysel vb taraflarını gördükçe yürümeyen ya da sorunlu yürüyen ilişkiler dolu. Yatırımınızı güzelliğe yaptığınız kadar kadar okuyun araştırın gerzek güzel yakışıklı olmanın çekiciliği bir alev gibi parlar gider. saygılar...
Makyaj fotoğraf çekimlik iyi ama sokakta dolaşmak için biraz saçma. Belki hafif, minik minik yapılırsa olabilir. Saç konusunda tamam renkli saçlar zaten çoktandır var. Kıyafet konusu da abartılmadığı sürece gotik tarz güzel bir hava katıyor.
Aptallıktan başka bir şey değil. zamaninda yok gotik yok emo vs şimdi de bu ve benzeri şeyler. yasanilan anda iyi gibi görünse de daha sonraki yıllarda dönüp geriye bakınca ne kadar saçma olduğu daha da iyi görülüyor
Maskeden farksız bana göre 🤷🏻♀️ “ben kendimi bulamadım daha” ifadesi veriyor ve bu yüzden bu maskeyi kullanıyorlar! çocuksu/ ergence bir hareket, kadın olma büyüme çağını red ediyormuş gibi 😅
Zevk meselesi bence, çekicilikten öte kişinin önce bunu istemesi gerekiyor. Zaten ülkenin başlıca sorunu; kendini değil etrafı düşünüyor oluşu. Kimseye şirinlik yapmaya gerek yok. Bu tip şeyler bana hep farklı gelmiştir kötü durmuyor yani.
egirl bana itici geliyor başkasına hoş gele bilir. para kazamak amaçlı erkeklerleoyun oynuyorlar. zaten işleri para bunun için böyle süsleniyoralar. gamer bile denilmez bunlara
Sanki 2009’da sıkışıp kalmış gibi görünüyorlar. Baha şahsen biraz itici geliyor ben öyle giyinmem, ama sonuçta herkesin kendi tarzı kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin tabi.
Emo gibi aykırı bir tarz olduğunu düşünüyorum. Çok itici değil ama insan eliyle tasarlanmış gibi. Kalemle çizilmiş bir karakter gibi. Yapay duruyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sürekli böyle gezmek itici fakat böyle kombinler ve makyajlar yapıp renklilik katması ve kişinin alışılmış görüntünün dışına çıkması en güzeli bence. Her şey tadında güzel. Ben moduma göre farklı farklı kılığa girebilirim içimde 48372 kadın var😂