Merhaba Ah nerde? Almak zorunda kalıyorum çok dağınık. Gür veya kalın değil ama dağınık yapıda aslında zaman zaman düşünüyorum kaşlarıma microblading mi yaptırsam? Görüyorum örneklerini çok hoşuma gidiyor.
Öhöm öhöm o bahsettiğiniz kişi işte benim jdkfbfjf ama bu arada bunun sebebi küçük yaştayken anneannem bir kürdan ucuyla kaşlarımı tek tek ayırıp şekil verirdiki büyüyünce düzenli olsun diye onun yararı var eğerki baş parmaklarınızla bebeğinizin kaşına dokunursaniz o şekil kaşlar yayılmış olur bu yüzden küçük yaşta çoçuğa kasları nasıl düzene koyarsanız o şekil gider
Hayır hiç şekillendirmedim kaşlarımı, görenler alındığını zannediyor fakat almıyorum. Hafif dağınık ama bu rahatsız etmiyor beni, ince ve seviyorum kaş şeklimi.
Kanka alınmış gibi değil aslında yani biraz kalın ama şekli çok güzel o yüzden hiç almıyorum sadece ortasına ip artırıyorum o da zaten 1-2 haftada bir anca çıkıyor
Doğuştan sarışınım hiç almıyorum alma gereği de duymadım kaşlarımın güzel olduğunu söylerler cımbız bile değdirmedim… 19 yaşındayım asla da almayı düşünmüyorum :)
Şekline dokunmam, sadece etrafındaki dağınıklığı toparlarım hani şu koyu yüz tüyü gibi görünenleri. Kaşlarımın şeklini seviyorum ve olan görüntümü değiştirmeyi de doğru bulmuyorum.
Kaşlarını almıyorum ama Beren Saat veya Hazal Kaya gibi değil kaşlarım, gayet gür ama düzenli. Zamanında annem izin vermemişti şimdi ise kaş almak diye bir şey kalmadı.
Ben babama çok benziyorum imaj olarak erkeksi tipim var hani derler kara kaşlı işte öyle kaş yapım var ama kalem gibi. Kaşlarım kalem gibi ve erkeksi , babama çok benziyorum erkek gibi tipim var yüzüm erkeği arındırıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alinmis gibi kas yoktur yalan yalan, herkes aliyor dostlar az ya da cok sunu kabul edin