Yani aşırı makyaj yapanları insan itici geliyor yani toplumda felan insan görüyor ne olursa olsun doğallıktan yana birisiyim erkek olsun kız olsun yani Neden bazen görüyorum çoğu kızların çoğusu iyi güzel makyaj yapıyor çirkin oluyor vede makyajı sanki bakım temizlik sanıyor neden bu durum böyle çoğusu doğal güzel olmak varken kötü oluyor ifade olarak sizce ne düşünüyorsunuz vede bir çok zararı var makyaj sürekli kullanan kişilerde cildi 70 80 yaşındaki kadın cildi gibi oluyor ne düşünüyorsunuz (bana göre makyajsız kızlar normal olsa bile daha güzel geliyor daha çekici tabiri caizse)?
Evet makyaj bakımdır. Bakımın kişi açısından farklı çeşitleri vardır. Diyelim ki kimisi her gün yüzünü sabun ile yıkar ve bu durum onun için bakımdır. Çünkü bu bakımı sayesinde kendine güzel görünür. Kimisi sadece gözlerine eyeliner çeker, ve bu onun için bir bakımdır. Çünkü yine yeniden kendine güzel görünmek ister. Kimisi fondöten rimel kullanır. Diğer örneklerden yola çıkarak; bu da bir bakım ve kendine güzel görünmedir. Bakım, kişinin kendine güzel görünmesidir ve aşamalardan oluşur. Kimisi doğal görünüm ile bakımlı ve güzel olduğunu düşünür, kimisi hafif bir makyaj ile bakımlı ve güzel olduğunu düşünür, kimisi de yoğun bir makyaj ile bakımlı ve güzel olduğunu düşünür. Bunların her biri kişinin tercihine bağlıdır.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam peki yüzüne maske felan bence bunlar asıl bakım budur senin dediklerin modifiye
İnsanların yalnış bildiği bir kavram daha, makyaj yapmayı bakım olarak görüyorlar. Hayır değil elbetde. En basitinden her sabah 1 saatimi ayırıp yüz temizleme/bakım/nemlendirme yaptığım işlemlerimden sonra iki eyeliner sürmediğim için kimse bana bakımsız diyemez mesela 😅 fresh bir cilt benim için kafi.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten çoğu kız bakım yapsa yüzüne makyaj denen şey bile kalkar çoğusu ama millet kolaya yatkın
Makyaj bakim degildir kizlarin kendilerini maymuna cevirdigi bir seydir erkeklere gelince yikanmak tras olmak bakim degildir yapmalari gereken bir seydir diyor ama kendilerine gelince makyaji bakim olarak goruyor onu da yapmayi bilmiyorlar zaten 1 kilo boyayi yüze boca ediyorlar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Filli boyanın sunduğu Kurtlar vadisi pusu devam edicek sjsjsj tavan boyası ne kadar olsun ksjsk