Yaptırdım çok memnun kaldım ağdadır jilettir vs hepsi çıkıyor hayatınızdan ve her an pürüzsüz oluyorsunuz. Dezavantajlarından biri işlemin bazı bölgeler için ağrılı olması ama dayanılabilir bana göre ki cihazdan cihaza bu ağrı olayı da azalabiliyor. İkincisi lazer süresinde seanslar arasında kılları kökten almak ya da jilet yapmak yasak bu da bazen can sıkabiliyor. Üçüncüsü lazeri yaz aylarında yaptırırsanız sonrasında güneşten iyice korumak gerekiyor. Dördüncüsü ise seanslar bitse bile yılda bir ara atış yaptırmak kalıcılık açısından önemli oluyor yoksa zaman içinde kıl köklerinde uyanma olabiliyor.
Bazı bölgeler tamamen bitmişti 8 seansta oralarda hiç çıkmadı bazı yerler tam bitmemişti onlar çıkıyor ama ince ve seyrek diyebilirim. O yüzden senede bir ara atış yaptırmak önemli
Kesinlikle yaptırmalısın daha benim seanslarım bitmedi ama artık tüyle kılla uğraşmıyorum her bölgede sonuç alınıyormuş ama bikini bölgesinde sanırım yine çıkma oluşuyormuş seansın bitse bile vs vs ama ben tekrar bi seansa başlarım ayrıyetten çok çok çokkkj rahat ilk 2 seans sonrası anlıcaksın
Merhabalar. Lazer epilasyon bacak, kol, koltukaltı bölgelerine tercih edilebilir. Yüz ve özel bölge için önermiyorum. Özellikle özel bölgede pek işe yarayan bir işlem değil bence. 💕
Yaptırma aşamasındayım. daha iki seanta Çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim. Memnun kalmayanların Hormonal sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Yaptırmadan önce hormon testi Yaptırmanızı öneririm.
Kesinlikle dünyanın en rahat olayı 3 yıldır ağda ne bilmiyorum kendimize işkence yapmışız resmen. Evet tüyler bitmiyor illaki çıkıyor yine ama %80 azalıyor bi de ayda bi ağda yaptığını düşün lazerde 3-4 ay rahat ediyosun kesinlikle tavsiye ederim
Güzel oluyor, batık derdi yok, sürekli kıl çıktı saklama derdi yok ama bikini bölgesi dışında kalan (üst kısımlar hariç ) özel bölgede pek bir fark yok aynı çıkıyor gibi birde biraz acıyor yapılırken.
Yaptırmayı düşünüyordum, ama dün iş yerindej bir arkadaşın lazer epilasyonla yüzünü yakmışlar kadının yüzü siyah lekeler olmuş, onu öyle görünce hemen vazgeçtim
Benim arkadaşım yapmıştı valla gayet memnun bende gördüm bacaklarını falan hani öyle çok çıkmıyor kılları eksi yanları biraz acılı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buz lazer yaptiriyorum. Koltuk alti ve yüz Şu an . Bunlar bitince diger bolgelere de gececegim. Buz lazer yaptiriyorum. Memnunum. Koltuk altim tertemiz Şu an . Son seanslarim.. yuz biraz daha uzun sürüyormuş, ama o da eskiye nazaran iyi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makineyi almayı düşünuyorum, başkasına yaptırma düşüncesi bile beni strese sokar. Ablam oldu ama hamilelikte tüyler eskisi gibi olmasa da çıktı. Bu eski yönü sanırım.. Artı yönü tertemizsiniz işte..
11 seansa hâlâ çıkıyorsa ipl cihaz kakalamışlardır sana. Cihazın markasını öğren. Sonra da youtube'da funda zeytun beauty kanalını takip et. Hangi cihaz ipl hangisi gerçek markalarına göre söylüyor.
Özel bölgem dahil tüm vücudumda yaptırdım. Çok memnunum tavsiye ederim. Güvenilir, hijyenik yerde yaptırırsanız yapan kişi de işinin ehli ise çok memnun kalırsınız.