Arkadaşlar merhaba. Benim yaklaşık 2 3 yıldır göbek deliğimin içi çok kirli. Banyoda yıkıyorum aslında hep lifi sürüyorum ama yine de kirli gözüküyor. Bugün arkadaşım ile buluştuk çarşıya çıktık mağazada kısa bi crop denedim. Sonra arkadaşım göbek deliğini hiç temizlemiyor musun kötü duruyor falan dedi çok utandım. Nasıl geçecek bu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tuzlu su: 1 çay kaşığı yemek tuzunu 1 bardak sıcak suya ekleyerek bir solüsyon hazırlayın. Parmağınızı veya bir lif kullanarak göbek deliğinizin içini solüsyonla hafifçe ovalayın. Biraz bekledikten sonra bölgeyi durulayıp nazikçe kurutun. Göbek deliğinizden garip bir koku geliyorsa bu yöntem özellikle etkilidir
Görüş sahibi haklı Gül suyu ve pamukla yumuşatıp tırnaklarınla çekmeye çalış önem ver ve etrafında tuy kıl gözükmüyor ama yine kalmasın birşey ilk başlarda farketmedigimde bütün gusüllerim boşuna gitti desene şimdi aklıma geldi
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oha gusüllerim kabul olmadı mı şimdi? Ben ama gusül alırken vücudumun her yerini yıkıyorum parmağım ile de göbek deliğimi ovalıyorum ıslatıyorum. Yine de kabul olmuyor mu?
Bir cımbız ile o içindeki siyah şeyleri çıkar ve burnuna tut seni yargılamıyorum benimde öyleydi nasıl temizlenir bilmiyordum sonra çıkardım ve kendimden utandım nasıl bu kadar pis oluyorum diye ha birde düşündüm o kadar kirle gusüllerim de şu geçti mi diye
Normal bir sabun al onunla güzelce ovalıyarak sür biraz beklet üzerinde sıcak su dök yıka fazla oynama ayrıca göbeğin o kdr kötğ seğil gizel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sonradan oldu ise belki bir sebebi vardır, doktora göründünüz mü? Belki de ciddi bir durumdur. Ayrıca bence tatli, kirli falan değil, biraz gri gibi görünüyor hepsi o.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktora gitmedim hiç ama normal insanların göbek deliğine baktım internetten bu sorun olmaya başladıktan sonrasında. Bu şekilde görünmüyor onlarınki. Benim göbek deliğim çok kirli görünüyor.
Kapalı sanki, kirli gibi bir tabir kullanmayın. Temiz birisiniz belli, sanki dediğim gibi kapalı bir duruşu var. İkinci görselde daha az sorun var gibi.
Göbek deliğimden iğreniyorum artık. Çok kötü duruyor. Bi pantolon giyiyorum beli düşünce bile kimse göbek deliğimi görmesin diye çekiyorum. Nasıl geçer bu ya