Güzellik & Bakım Kına yakmak güzelliği bozar mı? BuzHanım Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kuzenim evlenecek teyzem tutturdu kına da kına diye :) O da çirkin olacağı düşüncesiyle istemiyor. Sizce kına güzelliği bozar mı? Kına yakmak güzelliği bozar mı? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır tabiki.. ama ben hiç sevmem kınayı. Kınasız gelin olacağım :)) 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Kına bize ait geleneksel bir şey güzelliği bozduğunu düşünmüyorum açıkçası. zaten hemen yıkayınca belli bile olmuyor. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ben çirkin buluyorum şahsenmanikürlü pırıl pırıl eller ama diğer yanda kınanın o koyu rengi, biçimsiz şekli vshoş değil 1 0 Yorumla
OğlakBurcuErkeği Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben tiksiniyorum nedense kınalı el görünce. Dokunmam yani 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/XaNKGnJ11tYEllerine kına yakmış ellerineGözlerine sürme çekmiş gözlerineDillerine mersi düşmüş dillerineSosyeteye girmiş köylü güzeli 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben kınayı güzel küçük ve beyaz ellere yakistiriyorum çok hoş duruyor 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Kınayı görünce de kokusuna da gelemiyorum. Bir de öyle avucunda izi kalan oluyor yok ya. 😒 0 0 Yorumla
sondelibükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Çok kötü kokuyor. Mide bulandırıcı. 1 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Ne alaka ya he kınayı yüzüne yakıyorsa bilemem 😂 1 0 Yorumla
RedViper01 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl güzelliği bozmaz ama aptallığı arttırır 0 0 Yorumla
meliiss12 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Kına ne ya saçma sapan şeyler hiç sevmem kınayı 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. kimi bozmuşl bu zamana kadar :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır tabiki.. ama ben hiç sevmem kınayı. Kınasız gelin olacağım :))
Kına bize ait geleneksel bir şey güzelliği bozduğunu düşünmüyorum açıkçası. zaten hemen yıkayınca belli bile olmuyor.
ben çirkin buluyorum şahsen
manikürlü pırıl pırıl eller ama diğer yanda kınanın o koyu rengi, biçimsiz şekli vs
hoş değil
Ben tiksiniyorum nedense kınalı el görünce. Dokunmam yani
Ellerine kına yakmış ellerine
Gözlerine sürme çekmiş gözlerine
Dillerine mersi düşmüş dillerine
Sosyeteye girmiş köylü güzeli
Ben kınayı güzel küçük ve beyaz ellere yakistiriyorum çok hoş duruyor
Kınayı görünce de kokusuna da gelemiyorum. Bir de öyle avucunda izi kalan oluyor yok ya. 😒
Bence saçma bir adet bozmaz güzelligi ama olmaması gerek
Çok kötü kokuyor. Mide bulandırıcı.
Hemen yıkandımı geçiyor
Ne alaka ya he kınayı yüzüne yakıyorsa bilemem 😂
Bozar bence ben hiç beğenmiyorum
yüzüne mi yakıcaklar kınayı
güzelliği bozmaz ama aptallığı arttırır
Bu nasıl bir bakış açısıdır ya
Kına ne ya saçma sapan şeyler hiç sevmem kınayı
Yüzüne yakmassan jayir
Sevmiyorum ya
Desenli kına geline Yakışır bence