Normal şartlarda bu kaos ortamı sağlanamaz. Bir erkeğin böyle bir şeyi şak diye söylemesi için ya canı tirip çekiyordur ya da ölmeyi bekliyordur sklssk
Bi bitmedi arkadaş kadının herşeyine karışan erkek modeli... Biri makyajına karışır, biri giydiğine, biri nereye gittiğine, biri kiminle görüştüğüne, biri çalışıp çalışamayacağına karışır. Yaptığı makyajı beğenmediysen onu söyle, "az makyaj yap" demek nedir? Her kadın aşırı makyajın yüzünde güzel durmayacağını, aksine fazla yapay ve itici olacağını bilir, ama bırakın da bunun sınırını kendileri belirlesin. Sözüm kendini özel cins zanneden, kendini merkez, kadını da uydusu zanneden, sınırlarını bilmeyen erkeklere, kendi sınırlarını kendi çizen özgür kadınlarla daha mutlu, daha güzel ilişkiler kuracaksınız, farkında değilsiniz.
kıskandığı için deyebilir yok yürek mi yemiş yok bilmem ne kendinizi bi şey sanmayın senin kafadaki kzılara söylüyorum bunu atatük olmasaydı insan yerine konulup oy bile kullanamıyordunuz daha düne kadar ve avrupa bile buna dahil yani bence şansını çok zorlamayın
Tamam kimse göklerde değil de Atatürk kadınların "insani haklarını" tanıdı. Bu normalde alınabilir-verilebilir olmamalıydı bile. Kadınları bu şekilde aşağılamaya çalışmak çok yanlış.
@RüyalardanBirAdam ben aşağılamaya çalışmadım asla nerenle anladın kendini bir halt sanmasın böyle kadınlar yok yürek mi yemiş yok öyle ederim böyle ederim daha düne kadar evden tek çıkamıyodular dünya erkeklerin dünyası bşu ana kadar kadına ne hak verildiyse bunu kadınlar değil erkekler vermiştir bu dünyanın her yerinde aynıdır
Tamam da bu hakların önceden olmamasının sebebi erkeklerin işgalci tutumu zaten? Nimet mi sandın kendini? Birader ben de erkeğim ama bu kadar barbar olmayalım ya cinsiyetimiz bundan daha iyisini hak ediyor. Kadınlara da saçma davrandıkları zaman hadlerini bildirecek yüzümüz olsun ettiğin laflara bak.
@RüyalardanBirAdam ben nimet sandım mı dedim olanı söyledim olanı ve olmaya devam edecek olanı gerçeklere gözlerini yumacağına realist bak biraz dünyaya her kadın içinde demedim ben bunları hani kendilerini tanrıca allah gibi gören kadınlar var ya onlar için söyledim
Tamam onlara da ayrıca had bildirelim işte. Tutup "düne kadar xyz idi" deyip insanlara hiç hakları olmayan kötü zamanları anımsatmak ister istemez tehdit gibi etki eder. Hakları olmaması onların suçu değildi erkeklerin suçuydu.
Kardeşim kadın mısın nereden biliyorsun etki etmediğini, az empati kur. Ben konuşuyorum kendini böyle söylemlerle tehdit altında hisseden pek çok kadın var. Biraz da başkalarının bakış açısından görmeye çalışalım onlar görmediğinde bile. Hadi eyvallah.
@RüyalardanBirAdam kadın değilim empati yeteğim iyidir ama ben bu kelimeyi böyle kadınlara söyledim diyorum sen genele yaymaya çalışıyon nedir bu ısrar
Yo gayette haklı bir erkektir şahsen ben erkek olsam birgün yanıma tamamen makyajsız gel seni bir doğal göreyim derdim öyle bir ton makyajla kapatmayla bende istemezdim
“Makyajımdan sana ne?” diye cevaplanması mümkünse iletişim kurulmaması gereken erkektir. “Doğal seviyorum” tayfasının genelde asıl amacı başkası bakmasındır. Kendileri de makyajlı kadınlara bakarlar. Bu devran da böyle döner.
Benim sevgilim makyaj yapan birisi değil ve abisinin düğününde makyajlı halinide gördüm. Makyajın ona gitmediğini ve doğal halinin zaten çok güzel olduğunu açıkça söyledim. Geçen gördüğümde de aşırıya kaçmayacak kadar yapmış ve bence hoş olmuştu ama yinede makyajsız hali benim için en güzel hali. Belki sen makyajı fazla kaçırıyo olabilirsin, belkide o senin makyajsız halini veya sade makyajlı halini daha çok seviyo olabilir.
Yani düzgün söylersen.. duruma göre anlayış gösterilir ama.. başka türlü karışmaya hakkı yok yani. Ben onun tişörtün e ya da başka şeyine karışmıyorsam. .
@RüyalardanBirAdam yok ya.. saçma yani bazı şeyler. Birini sıkmak nedir. Sonuçta herkesin özel hayatı var. Birini bu şekilde davranarak kendinden uzaklastirirsin...
Öyle oldu zaten, uzaklaştım 😄 bana karıştığı/kızdığı zaman "ben sana karışsam dinleyecek misin peki" dediğimde "yooo" demişti. Karışmayı sevmem, karışılmasını da.
@RüyalardanBirAdam aajahhshs.. aynı durum aşk filan da fayda etmiyor. Hepsini siliyor yani bence. Sen olduğu gibi sevmedimiydin. Simdi ki tavırların ne değil mi. Olduğun gibi kabullenmekte fayda var...
Sevgilisine az makyaj yap diyen erkek şunu kast etmiştir " Az makyaj yap". Erkeğe az oyun oyna diyen kadından farkı yoktur. Yürekle, ciğerlede ilgisi yoktur.
Hayir gayet normal birşey çünkü bazıları öyle bir makyajı abartıyor ki insana da benzemiyor başka birseye de yanındakini tanışamayan erkekler haklı valla 😂😂
Bence görüşünü belirtmesi çok normal bir durum. Fakat ben makyaj yapmışsam sert bir üslupla ve emrivaki yaparak makyaj yapmayacaksın derse tartışma çıkar.
Eski sevgilimde göz makyajı yapmama deli olurdu.. Gözlerimin daha belirgin dikkat çekici olması onu daha agresif yapıyordu. Buna bir anlam veremezsemde ben yine yapardım..