Sonuç olarak kadınsı hatları olan bir kadın kısa saçla çok daha seksi olabiliyor.. At, avrat ve silah üçlüsüne aykırı bu düşünceme siz ne diyceksiniz çok merak ediyorum.. uzun saçı sırf sevişirken kavrayıp çekmek için isteyen erkekler kısa saçlı kadinlara bu sebeple mi hoş bakmiyorlar? kafamda deli sorular.. degay bir soruda beş soru barındırdığı için kusura bakmayn lütfen🙈
Kadınsılığı saç uzunluğu ile bağdaştırmak ilkellik mi?
Merhaba, kesinlikle ve kesinlikle aşırı saçma bir düşünce bu. İlk kez sizden duydum diyebilirim bu düşünceyi. Kısa saçlar bazı kadınları uzun saçtan çok daha seksi olabiliyor sizin dediğiniz gibi. İsteyen istediği saç uzunluğunu kullanır. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın başkalarının düşünceleri ile yapmasın.
Erkek kısa saçlı, kadın uzun saçkı olur diye bir kaide yok. Herkes nasıl kendisini daha yakışıklı/güzel buluyorsa öyle olabilir. Önceden erkeklerin de saçları uzundu. Hristiyanlık öncesinde Avrupa'da erkekler saçlarını uzatırdı. Hristiyanlık'ın kendisi erkek kısa saçlı, kadın uzun saçlı olmalı diye bir kaide yok. İslam'da da kadının uzun saçlı olması gerektiği düşünülür ama erkekler için işte erkek kısa saçlı ya da uzun saçlı olmalı diye bir kaide koymaz. Muhammed'in kendisi de uzun saçlıydı zaten.
Kadın her hali ile kadındır, kısa saçlı, uzun saçlı, makyajsız, makyajlı, kilolu ve kilosuz diye kavramlar yoktur! Kadın, annedir, kadın eştir, kadın hayat arkadaşıdır vs vs ve kesinlikle kadınlığı uzun saç ve kısa saç ile bağdaştırmak kesinlikle yanlış olup, ancak örümcek kafalı insanlara özgündür. Diyor ve son olarak ekliyorum ki; kadın aynı zaman da sadece cinsel obje de değildir!
Bence tamamen saçmalıktan ibaret. İsteyen istediği şekilde olabilir ve bu kimseyi alakadar etmez. Özellikle şu son zamanlarda "kadın dediğin uzun saçlı olur" görüşlerini görmekten bir hayli sıkıldım. Ne meraklılar başkalarının hayatlarına burunlarını sokmaya.
Merhaba. İlkellik olabilir. Kadın dediğin uzun ya da kısa saçlı olur diye bir şey yok. Herkes istediģi saç kesimini yaptırmakta hürdür. Uzun ya da kısa her halimi ile güzel ve özeliz.
Kadınsı hatları olan bir kadın kısa saçla çok daha seksi olabiliyor, doğru.
At, avrat ve silah üçlüsüne gelirsek de maalesef günümüzde pahalı bir araba, kafa boş da olsa gösterişli bir giyim ve gereksiz para harcama onun yerini aldı.
Uzun saçı sırf sevişirken kavrayıp çekmeye gelince, kısa saçla da yapılabilecek türlü türlü fanteziler var.. E o da hayal gücünüze ve o an ki ruhunuza bağlı..
Ve son olarak; Klasik olacak belki ama Güzel kadın yoktur bence. Bakımlı kadın vardır.
Kısa saçla mükemmel görünen bir çok kadın var, uzun saçla aşırı havalı duran erkekler de öyle.. Saç ve cinsiyet bağdaştırması bence çok bağnaz bir düşünce tarzı.
Oğlumun saçları uzun ve sürekli kesmem yönünde eleştiri alıyorum, kız gibiymiş, aklı karışırmış, özenirmiş... Çok sinir bozucu bir durum. Ben şimdiye kadar hiç bir LGBTI bireyden duymadım dinlemedim "annem saçımı bağlıyordu, ondan özendim" diye bir cümle. Aksine çok baskıcı toplumlarda yaşayanlar arasında daha çok 'gizli' LGBTI birey olduğu kanaatindeyim.
Hayriyeciim bu durumu ilkellik olarak ifade etmek yetersiz kalir. Bu durum bence aptalliktir. Ve bu bakış açısı kadınların kendi düşüncelerinin sonucudur. Erkekler kadınsılığı saç boyuna baglamazlar. Kadınsı çekicilik birden fazla özelliğin bir arada bulunduğu bir durumdur. En önemlisi de beden dilidir. Bakışlar, yürüyüş, ses tonu.. vs Ve tabi ince bir bel, yuvarlak hatlar, çekici göğüsler de buna eklenebilir. En sexy kiyafetleri giy, en güzel parfumleri kullan, harika makyaj ve saçın olsun bunlar birini kadinsi yapmaz. Sokakta kir pas icinde çöp toplayan bir kadın, şayet ifade ettigim kadinsi çekiciliğe sahipse o kadın erkeklere göre çekici birisidir.
Bu güzel sorunla beni çıldırtmak mı istiyorsun sevgili @kuskonmqzhayriye 😃 Tabiki uzun saçlı güzel kadının uzun saçlarını sevişirken kavrayıp çekmek bana dayanılmaz bir haz verir. Muhteşem birvzevk hele o pozisyonda 🤪 Neyse ben bu güzel sorunda paylaştığın muhteşem kısacsaçlı kadını gördükten sonra ve seni KS den tanıdığım kadarıyla, temiz ve bakımlı bir kadında böylesine muhteşem görünümlü kısa saçlı bir kadını hayatımda çok istiyorum. Şu an bana yaşattığın hayaller için kalpten teşekkürcediyorum sevgili arkadaşım. Tabiki kısa saçlı kadınlar da çok kadınsı olabilir yeterki bu ruhunda olsun ve istesin. Çok tatlı bir ruh hali içerisindeyim şu an, bu bana iyi geldi, sorun için bana yaşattıkların için teşekkürler efendim. 🌸😎🔥
Kadın dediğin uzun saçlı , zayıf olmalıdır fiziği harika olmalıdır , aksini iddia eden kilolu ve bakımsızdır net. Şimdi Kendilerini 👎 yaparak belli ederler 😀 Ayrıca kısa saç erkeklere yakışıyor kadın dediğin uzun saçlı olmalı ki erkeklerden bir farkı olsun.
Olaya sadece cinsellik olarak bakmıyorum genel olarak yani bir bayan gözüyle kısa saç tarzdir uzun saç daha kadınsı daha hanım ve çekici duruyor. Kısa saç dediğim en fazla küt saç resimdeki gibi erkek saçı gibi olan ismi her ne ise onu hiç yakistirmiyorum
Kısa saçlı kızlar çok itici. Bu bir erkeğin içinden gelen bir duygu. Kontrollü gelişen bir şey değil ki ilkellik veya başka bir şey olsun. Hele belinden aşağı saçları olan kızlar, yelesi rüzgarda uçuşan kısrak gibi hemen dikkat çekiyor. İnsanın otomatik olarak hoşuna gidiyor.
Olay sevişirken tutup çekme olsaydı, onu da yaparız.. Saç kadına yakışıyor. Şahsen benim cinsel çekicilik anlamında saçı görmek istediğim tek yer, çıplak tene dökülen ve memeleri gizleyen durumudur. Tam bir görsel şölen benim için.. Bunu inkar edemem.
saçla olacak işler değil bu işler kadına yakışan model önemli mesala kapalı kadınlarımız var saçlarının uzunmu kısamı kelmi olduklarını bile bilmediğimiz dış görüşten daha önemli olan şeyler var aslında kalbi ruhu bazen istemeyerekte olsa incittiğim burada anlatmak istediğim şey karışık biraz fakat net bir durum var kadın kendine yakıştıryorsa güzeldir gerisi hikaye
Alakası yok tarih önceleri erkeklerinde sacları uzundu çünkü saç kesecek teknolojik donanım olmadığı için sadece iki tas arasında vurarak kesilebiliyordu yani saçımızın uzun olması kadınsı olduğumuz anlamına gelmez bu durum tamamen hormonlarla alakalıdır yani genetik sevgiyle kalın
Kadınsılık ruh ve dişiliktir. Bunun bedensel karşılığı yoktur. Ruhu dişi bir kadın erkeğe hiç dokunmadan bile hayatındaki kadının varlığını sonuna kadar yaşatabilir. Kadını bedeninde arayanlar için dişilik organı olan her şey kadındır.
Bağdaştırmaktan ziyade , saçı ile müsemma demeyi tercih ederim. Zira çok yakışıyor. Bununla birlikte , modern toplumda tabi ki saçın uzun veya kısa olması kadınsılığın bir kriteri değildir. Çünkü bireysel bir tercihtir. Naçizane görüşüm.
İlkellik değil eskiden erkeklerin saçı daha uzundu hatta. Hatta bence uzun saç daha erkeksi ama böyle çiçek gibi kokan dümdüz taraflı bir saçtan bahsetmiyorum öyle bence de çok kadınsı ama ne bileyim bence böyle daha uzun ama biraz dağınık saç modelleri erkekte daha hoşuma gidiyor.
Kişisel zevk meselesi, kimi uzun sever kimi kısa! Kadınsılığı uzun saç ile bağdaştırmak pek bana göre değil, bence kısa saç da oldukça harika durabiliyor
Kimsenin saçı beni alakadar etmez ama tercihim değil. Bazı kişilere yakışırken bazı kişilere yakışmıyor. Resimdekinden çok daha kısa yapan 3'e vuran kadınlar var. Gerçekten hiç yakışmıyor. Yani yakışmıyor derken ben yakıştırmıyorum.
Aslında gerçekte tabii ki öyle değil ama algı bu şekilde oluştuğu için maalesef insan ister istemez özellikle çok kısa saçlı kadınları yanında asker arkadaşı gibi hissediyor. İlkellik değil ama maalesef algılar böyle.
Alakası yok ama kısa saçta her kadına yakışmıyor şimdi yüzün yuvarlak olması lazım tatlı bir gülüş falan fıstık önüne her gelen kısa saç yapmamalıdır yine de herkesin kendi tercihi tabi..
Çok göreceli bir soru ama saçı taşıyan kadın ve uzun ya da kısa olması kadının elinde erkeklere bakmıyoruz nasıl istersek kadınsı görünmekten çok kendimizi nasıl iyi hissediyoruz o önemli
Ben kendime kısa saçı çok yakıştırıyorum o yüzden kullanıyorum. Bence kalıba sokmaya hiç gerek yok. Ama bazı insanlar evet böyle bağdaştırma yapabiliyor. 😌
Kadın kendine yakışan her haliyle güzeldir... Kimine kısa saç yakışır kimine uzun saç.. Ama tabiki kadın dediğin uzun saçlı olacak diye bir tabir kullanmak ilkel bir düşünce..
İlkellik değil, ilgisiz bir bağdaştırma sadece. '' Uzun saçı sırf sevişirken kavrayıp çekmek için isteyen erkek '' tanımına kahkaha attım. Kısa saçlı, oldukça hoş, şık kadınlar da var.
yani haklısın güzel yazmıssın. kimi kıza da kısa sac cok hava katıyor. bence kadınsılık 1 tavırlar hareketler. dişil feminen davranıslar yani. 2 gögüslerdir 3 de ses
Uzun ve güzel bakımlı saçlar kadınlarla özdeşleşmiş bizim yaptığımız bişe yok algı oluşmuş artık kısa saç kadınsılığı öldürür diye bişe yok ama çok kısa ve makyajsız bakımsız bi kadın erkek gibi görülür ve erkekle bile karıştırılır
İlkellik değil ama şu var ki uzun dalgalı sırma saçlı ışıl ışıl bir kadınla 3 numaraya vurdurmuş bir kadının aynı çekiciliğe sahip olduğunu söylemek çok zor 🐼
çok saçma kısa saç da kadınsı saç uzunluğu ve kadınlık alakalı şeyler değil aynı şey erkek için de geçerli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bazı kadınlara sıfıra vurmak bile yakışıyor... Yani saçla başla olacak şeyler değil bunlar. Kadın ve erkekler arasındaki tek fark küçük bir Y kromozomu iken neden bunu bu kadar abartıyoruz anlamıyorum.
geçen bisiklet sürüyordum, kısa saçlı ve bisiklet süren birine, erkek diye selam verdim, (genelde bisikletçiler birbirine selam vermeden geçmez) bana dönüp "benim gibi güzel ve genç bir kıza sen nasıl selam veririsin, benim sevgilim görse ne der" dedi. şok oldum resmen.
@VoyagerA haha trajikomik olmuş kız da fazla abartmış manyak altı astarı bir selam yani sanki laf atmışın gibi cinsmiş o, ben de bir keresinde küçük bir çocuk çekirdek yerken bana bakıyordu saçı kısaydı istermisin dedim omzunu oynattı al lan azıcık işte çükün düşer deyince ben kızım ya diye ağlamaya başladı
Saçlar kadınların sağlıklı olmasını belli eder, erkeklerin saç sevmesinin sebebi sağlıklı bir kadın olduğunu ilkel düşüncelerle içgüdeler belirler. Kısa saç sağlıklı olabilir ama uzun saç sağlıklı olmayı daha çok belli ettiğinden dolayıdır.
Kandınsılığın aslında bir dış görünüş olmadığını düşünüyorum. Sizin söylediğiniz şey kadınsı görünmek gibidir. Ama kadınsılık dürtülerle ortaya çıkabileceğini düşünüyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
nedense erkekler kadın dediğin uzun saçlı olur diyebiliyorlar ama biz erkek dediğin uzun boylu olur dediğimizde cinsiyetçi sayılıyoruz :)
aynı şey değil. biri genetik. mesela ben 1,85'im ama hem babam hem annem uzun boylu. ama 2 ay önce saçlarım omuzlarımın üstündeydi şimdi kestirdim. biri iradi diğeri gayriihtiyari bir şey. ama siz uzun boylu erkek seçmekte özgürsünüz (ben hariç).