Yani favori diyelim. Benim sadece 2si favorim. Her ikiside ekşi kokuya sahip ve çok severim. (tabi erkek parfümleride buna ekli😂 ve kullanıyorum)

Dior Sauvage EDP ve Tom Ford Black Orchid parfümlerini kullanıyorum birkaç yıldır. Bu ay Mardin'e gittiğimde de kokusu çok hoşuma giden fazlasıyla kalıcı bir koku olan Horus Nefertem markasının Aphrodisiaque Extrait De Parfum isimli parfümünü aldım.

.
Kendim için fark etmez,
Ama eski kadınıma hep bunu alırdım.
" Burberry My Burberry Black EDP "

.
Sevdiğim ve yıllardır kullandığım bir parfümüm var. Kokusuna alıştım ayrıca çokta seviyorum. Başka markaların kokusuna dahi bakmak istemiyorum o yuzden. Kullandığım parfüm Lancôme Trésor Midnight Rose.
Pek parfüm kullanma alışkanlığım yok genelde temizlik kokan fresh deodorantlara alışığım.
Mesela Nivea Natural Deodorant'ın hastasıyım.

Arada da Avon Wish Of Love parfümünü kullanırım.
Cevap
17Cevap
Merhaba.
Avonun bir parfümü var lise çağımdan beri kullanıyorum artık benim kokum olmuş vazgeçemiyorum. Ama parfüm kaldırılmış artık satılmıyor 🥺
Evet sürekli kullandığım 3 parfüm:
Estee lauder -Modern Muse ❤️
Michael Kors -Gorgeous 💓
Tom Ford - Jasmin Rouge 🌼
Chanel Allure homme sport, joe malone sea salt, acqio di gio pour homme, bvlgari aqva atlantik… hepsine ayrı alışığım ve seviyorum
Elizabeth Arden 5th avenue sevdiğim bir koku. Bittiğinde üzülüyorum. Arada baska parfüm kullanıyorum o bitince yine 5th avenue alıyorum.
Kendi memleketimin ürünlerini kullanmayı tercih ediyorum genellikle koreden alıyorum parfümleri
Var tabi ama herkes aynı mı koksun diye düşünerekten kimseye söylemiyorum kdksksksksksks
Benim kazadan önce bir kullandığım Lacoste Essential
Christian dior hypnotic poison ve Chanel chance kesinlikle ikisi de mükemmel kokular.
Günlük hayatta Emporio Armani-She severim
Özel günlerde Lancome - La vie est belle
yaz kış ayrı parfüm kullanıyorum..
kışın daha ağır olan tom ford u
yazın daha hafif olan vip 212 yi..
şöyle fresh kokan herkesin soracağı uygun fiyatlı bir parfüm önerin lütfen
Versace cristal bright. Sürekli değil, yeni tanıştık💙
Parfüm kullanmıyorum hem alerjim var hem de doğaya zararlı :D
Avon wish of love parfümünü
Değişir hep
Özel yapım parfüm var o vazgeçilmezim.
David Walker b24 hiç şaşmaz bunu kullanırım hep
Erkekte sevdigin parfüm var mı?
Var
İsim verebilirmisin? Herkes bilmesin cok kullanan yok diyosan mesajdanda yazabilirsin fiyat sorun degil 2000 liraya kadar bütçem var parfüm bakıyorum.
Genelde parfüm kullanmam
Calvin Klein ve Pur Blanca
8 yıldır Burberry klasik
Yok.
var burberry classic
Varvar
var evet
Dior Hypnotic Poison
valla bana fark etmiyor
Var.
Flamboyant
Yok hep değişirim