Kepçe kupağı güzel bupanpar eminim ki vardır. Ameliyat olmayın, o dalga geçenlerin ya psikolojik sorunları var, ya çok büyük beyin hasarları var ya da kuyruk acıları var başka açıklaması yok bunun. Herkes güzeldir ama herkesin hoş bulduğu tip farklıdır. Biri sizi çok aşırı çirkin bulur ama bir başkasıda sizi Dünya'nın en güzel kızı ilan eder adeta. O yüzden ameliyat falan olmayın ve o insanları hayatınızdan çıkartın. Ha tabii kendiniz isterseniz orası ayrı ama kendiniz isteyin. Yoksa hep huzursuz olursunuz. Unutmayın, her insan çok özeldir çünkü kimseden birebir aynı yoktur, ve aynı şekilde sizin de aynınız yok. Bu yüzden herkes özeldir ve siz de adeta bir pırlanta gibi özelsiniz. Bunu da unutmayın.
Ameliyat olmak için tek şart sağlığına engel olan durumlardır. Öyle hayatında 1 molekül kadar bile yer kaplamayacak, belki yarın hayatında olmayacak olan yaşam formları için ameliyat olunmaz.
Öncelikle kendine saygı duyman lazım. Sende onlarla bir olup kendine eşek gibi kulaklarım var demişsin baksana. Sen kendini sevmezsen, saygı duymazsan kimse sevmez ya da saygı duymaz ;)
Bak, görünümün yüzünden asla kendini elletme. Fonksiyon kaybın yoksa ve fiziksel sağlığını bozmuyorsa yaptırma. Ben yaptım, çok ama çok pişmanım. Milletin düşünceleri ve söyledikleri yüzünden sen sağlığından olacaksın. Gül ve geç. Ben böyle mutluyum de. Kimse kimsenin değerini belirlemez. Onlar gidip ameliyat olsunlar. Karakter nakli yaptırsınlar kendilerine.
Eğer karşında ki ezikler senle dalga geçiyorsa buna sen izin veriyorsun. Biraz sert olun tavrınızı koyun. Otoriter olun o zaman kimse sizinle dalga geçemez. Ben karadenizliyim doğal olarak burnum birazcık büyük dalga geçmek isteyenler oluyor lafı sokunca tekrarı olmuyor. Basit şeylerin hayatınıza engel olmasına izin vermeyin.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
109
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimde dişlerim çok öndeydi hep dalga geçiyorlardı. hayatimin en güzel şansları hep bu yüzden kaçtı (aşk vs) sonra tel taktırdım şimdi insanlar beğeniyor ama benim beğenim %50 yani buna ne diyeceksin. eskiden dişlerim kötü olsada fotoğraf çekilmeyi severdim. simdi ise fotoğraf fobim oluştu. neyden kaynaklı biliyor musun hep insanlar ne der diye çirkin çıkarım korkusu yüzünden... Hayır yanlış anlama dişlerimi yaptırdığım için pişman değilim sadece bir bakmışsın hayatını hep insanlar ne der diye yaşamaya başlamışsın o yüzden boşver ne derlerse nesinler her güzelin bir kusuru vardır. kimse mükemmel değil sonuçta
Ben de burnumu sevmezdim, ortaokulda bir kız hep alay ederdi bu yüzden nefret ederdim okula gitmekten ve ameliyat olabilecek yaşa gelmeyi beklerdim. Şu an 22 yaşındayım istesem yarın gider ameliyat olurum ama istemiyorum çünkü ben böyle doğdum, iyi kötü her şeyim bana ait ve bir başkasının güzellik algısına uymuyor diye benim olandan vazgeçmek bana çok saçma geliyor. Artık burnumu seviyorum, olduğum halimle gayet güzel olduğumu ve burnumun bana karakteristik bir hava kattığını düşünüyorum. Herkes istediğini düşünebilir, aynı fabrikadan çıkmış gibi görünmek zorunda değiliz. Ben bunları aşıp kendinizi böyle sevebileceğinizi düşünüyorum ama yapamıyorsanız ameliyat da olabilirsiniz. Önemli olan sizin kendinizi sevip aynaya bakarken mutlu olmanız bunu hangi yolla sağladığınız da size kalmış.
Kepçe kulak ameliyatı olmalısın. Ufak bir ameliyat. Bilinçli aileler daha okul çağına girmeden kepçe kulak sendromu olan çocuklarını opere ettirirler. Boşu boşuna yıllarca kendini üzdün. Git ve operasyonunu ol. Bazı şeylere “güzelleşmek için estetik olmuş” gibi bakılmaması gerekiyor. Doğum anomalisine giriyor bana göre kepçe kulak sendromu. Kimseye kulak asma. Biri yazmış ki “herkes aynı şekle girdi farkında mısın?” Farklı olacağız diye anomalilerle hayata devam etmek zorunda değiliz. Sırf toplumun tek tip güzellik algısı yaratmasına tavır olsun diye kepçe kulak sendromunu da desteklemezsin!
Benimde kulaklarım küçük ve kepçedir. Özellikle küçükken etrafımdaki arkadaşlarımdan değil ama ailemden bazı empati yoksunları kepçe diyerek severdi üstelik bir kızz çocuğunu. Tabi ben bu yaşıma kadar kendimi hiç sevmedim hep kulaklarımı kapatmak istedim hatta ameliyat olmak. Ama sonrasında bunun önemsiz olduğunu gördüm. Beni ben yapan şey kulaklarım.
Rahatsız oluyorsan ameliyat ol, devlet hastaneleri cüzi bir fiyatla yapıyorlar. Rahatsız olmuyorsan yaptırma. bir kulak nasıl cirkinlestirebilirki insanı? Bence kendine bakış açınla çok oynamışlar. ben de çeşitli zorbaliklara maruz kaldım kilo konusunda göğüslerim konusunda vs iki sorunu da çözdüm ama yaş oldu 30. O yüzden eğer gerçekten rahatsızsan yaşın da küçük, ameliyatı ol derim ben. Özgüven her şey demektir. Kendini tiye almaya başlamışsın. kimse seni kiramasin diye gardini almışsın herkesten önce kendin dalga geçmeye calisiyorsun. bu yollardan geçtim yapma bunu kendine. sen çok guzelsin
RABBIM yarattıgı her varlıgı özenerek yaratır. onun huzurunda güzel çirkin yoktur. kulluk hakını yerine getiren ve getirmeyen vardır. kulagına kusur bulma ahmaklıgına düşenler saçının bir tek telini yaratsınlar. bakalım. canlıların fiziki özellşklerini yargılamaya kalkanlar ALLAH ın yaratıcı güçüne kusur bulmaya çalışan gafilleridir. kimse kendisini yaratma veya düzeltme gücüne sahip degildir. fiziki özellikler gelip geçicidir. sakın ha yanlışa düşüp amaliyat olma. yeterki yüregin güzüel olsun
Hiç kimse bir insanın dış görünüşüyle veya başka bir şeyi ile dalga geçemez kesinlikle çekememezlikten gelir ya da kişilikleri bozuktur. Kendini ezdirme emin ol o kızlardan daha güzel olabilirsin. Sesini çıkar ve çok rahatsız isen ona uygun saç modeli veya şapka kullanabilirsin.
Iyi de hepimizin doğuştan birtakım sıkıntıları olabilir. Atıyorum kalbinde bir sorun var doktora gitmeyi ve tedavi olmayı utanılacak bir şey olarak mı görürsün? Kulaklarında bir anormallik varsa ki bahsettiğin durumun operasyonu basit , risksiz bir operasyon bu sıkıntını utanmadan sıkılmadan düzeltebilirsin. Gerçi sorunun soruluş biçiminden dolayı troll olduğunu düşünüyorum da neyse.
Benım de kulaklarım kepçe ama bence cok sempatik seninkiler ben sevıyorum cevremden de hep tatlı bulunuyor hiç kötü eleştiri almadım hatta ameliyat olsam mı falan dediğimde saçmalama belli bile olmuyor ki dikkat etmesen falan dıyorlar senin de böyleyse olma bence ama seni cok rahatsız edıyorsa istesen de barısamıyorsan özgüvensizlik yaratıyorsa sende ol gitsin
Sen rahatsiz oluyorsan olabilirsin ama kendin istiyorsan ol insanlar icin bir sey yapma degmez onlar hep konusucaz kulagin iyi olsa bu seferde burnuna veya baska bir yerine laf ederlerdi emin ol takma oyle insanlari duyma soylenenlere kulaklarini kapa he de geç, ama kendin istiyorsan ol tabi zaten istiyorsan olursun.
Boşver benimlede dalga geçiyolardı kompleks yapma. Allah böyle yaratmış onlar bizle değil Allahla dalga geçiyorlar. Ve zaten ben öyle insanları muhataba almıyorum yani o dalga geçiyor diye onların laflarını dikkate alacak değilim. şu an senin görünüşünü de merak ettim nedir yani bu kadar
İyilik de, kötülük de, mutluluk da, mutsuzluk da bulaşıcı. Bu yüzden etrafınızdaki insanlara dikkat edin.' - M. Longston
Sanırım yaşın daha küçük çünkü en cahil şımarık seviyesiz insanları bile yetişkin olana kadar hayat bir şekilde adam ediyor. asıl sorun kulakların değil Allah'ın yarattığıyla dalga geçerek bir insana acı çektiren insan kılıklı maymunlardır. Oysa kimse kusursuz değildir bu yüzden önce bu vahşilerden kurtul
Dostum bende bir KEPÇE KULAĞIM bunu bilerek büyük harfler ile yazdım çünkü kendim ile barışık bir insanım ama ortaokul zamanlarında bende kafama çok takardım inanki ve şunun farkına vardım insanlar cem yılmaz ile kepçe diye dalga geçiyor ama herkes onu görünce mevkiisinden dolayı bir kısım fotoğraf çekilmek istiyor insanlar çıkarlar uğruna yaşar bunu unutma hiçbir zaman ve ne zaman öleceğimizi hiçbirimiz bilmiyorken hayatın tadını doyasıya çıkartmaya bak sağlıklı bir şekilde doğamayabilirdik ama sadece keoçe kulaklıyız ama belkide bu bizi diğer insanlardan ayıran bir faktör haline gelip bizi mutlu bile edebilir kimbilir iyi ki kepçe kulakliyım diyorum ben sende demelisin bence hergun aynaya baktığın zaman gülümsemeyi ihmal etme lütfen ve kim ne derse desin gülüp geç onları dinlemediğini dediklerini umursamadiklarini anladiklarinda akilli ise yaltiklarindan dolayi ozur diler akilsiz ise ugrasmayi keser adaşım ile tanışmak isterdim doğrusu kendine iyi bak ve daima gülümsemeyi ihmal etme
Aklıma kulaklarıyla dalga geçenlere inat düğünde tepeden sıkı topuz yapan yengem geldi. Fsgsgs itinden pişman olmuştu sonra... neyse ki saçı açık bırakabilir kadınlar. bu kadar dert edecek ne var? Peki Sorun sadece kulak değilse bizim yapabileceğimiz ne var?
angelblackangel ile aynı fikirdeyim. Çok çok huzursuz oluyorsan kendin için yaptırabilirsin. Ancak seni sen olduğun için seven insanlarla karşılacağına dair umudunu yitirme. Sana her şeyinle güzel hissettiren insanları yanında tut. Hayat onlarla güzel, öyle olmayanları boşver.
eğer bu sensen sakın öyle bir hata yapma, gördüğüm kadarı ile çok da gençsin fiziksel kusurlarını kafana takarak kendine ekstra kompleks yaratma, güzellik bir hijyen faktördür, iki güzel kadın arasında tercih her zaman daha güzeli yönünde olmaz daha etkileyici olan yönünde olur. Sen de çirkin değilsin; boşver bunları...
Sırf bir kaç tane salak için kendini değiştirmeye çalışma. Emin ol şu an onları görüyor olsan da bir süre sonra artık görmeyeceksin ve sonra anlayacaksın hiç bir şeye değmediklerini. Nasıl mutlu oluyorsan öyle kal kulakta yüzünde sana ait onlara değil.
İnsanların ne dediğini önemsememeyi öğrenmen gerek. Maalesef ağzı olan konuşuyor. Bugün kulağına laf ederler ameliyat olursun yarın da burnuna laf ederler hayat böyle geçmez. SANANE demeyi öğren, korkma.
Kendini olduğun gibi sevmeye başladığında iç huzuru bulan bir insan olursun. Bunun çözümü ameliyat değil. Herkes aynılaştı sıradanlaştı. Bu senin bir parçan onu neden sıradanlaştırıyorsun? Olduğun şekilde güzelsin…
Kulaklarınla dalga gecen picler önce kendilerine baksınlar hepsinin kıçında bira mayası kokan arkadaşım tayfası ameliyat falan olmana gerek yok bu halinle güzelsin zaten bosver o dalga gecenleri onlar gtlerindeki pisliğe baksınlar önce
hayatını başkalarına göre yaşama. sen nasıl istiyorsan öyle yap. olmak istiyorsan ol, olmak istemiyorsan olma fakat bunu başkaları dalga geçiyor diye değil gerçekten ne istediğini düşünerek yap. ameliyat öyle kolay bir şey değil. sonraki süreçleri ağır ve sıkıntılı olabiliyor. bunları göz önünde bulundur. dalga geçenlere ise diyecek bir şey bulamıyorum. olgunlaşmamışlar herhalde.
Kusurları insanı farklı kılar mesela fotoğraftaki kızın kepçe kulak olması gayet sempatik duruyo bence neden herhangi bir kusru sebebiyle kendini çirkinim kabul eder ki insan hep anlamış değilim
Olma, herkes aynı şekile girdi farkında mısın? Algı bir değişse çöp gibi ortada kalacaklar. Dünyaca ünlü mankenler, modeller ya da güzellik yarışması birincileri algıya hiç uyuyor mu? Hayır.
Milleti susturmak imkansız elbette herkes bir şey diyecek ama bu senin değerini bildirimiyor. sen istiyorsan ve rahat hissediyorsan yap başkaları için değil
Gerek yok bence. Yani insan oldugu gibi guzeldir. Bir iki kendini bilmez icin ameliyat felan olma. Ama diyorsanki illaki beni rahatsiz ediyor ozaman ol.
Aynaya baktığında seni rahatsız eden bir şey var mı? Yoksa millete güzel görünmekte imkansız, kusursuz olmak da. Bu gün kullaklarini yaptırırsın yarın küçük parmağının üzerinde ki ufacık bir bene takarlar.
Herkes dalga geçtiği için değil sen rahatsızsan yaptırmalısın.. Eminim her halinle çok çok güzelsin. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen ona ayak uydur canım insanlara bakarsan yaptırmadığımız yerimiz kalmayacak. 😅 Güzellik algını kendin yarat yaratılana uyma.. :)
Tabii ki HAYIR.! Kendini sevmeyi öğrenmelisin öncelikle. Her şey kendine değer vermek ve sonrasında kendinin değerli bir insan olduğunu düşünmenle başlar. Sonra seninle dalga geçen salaklarla konuşma, onları kale alma. Onları kesinlikle görme. Sana soru sorduklarında cevap dahi verme. Kendi işine bak.
Kepçe kulaklık bence aşırı güzel bişey ya. Resmen herkedten farklısın ve bu çok çekici özellikle sçaın arasından gözüküyor ya bazen aynanın karşısına geçip kulakalırmı kepçe yaparak kendime bakıyorum.
Esasında çok basit ve takılmaması gereken bi mesele ama insanlar o kadar çirkin kalpli ki:/ Seni çok fazla etkileyen bi durum ise ameliyat olabilirsin, sonuçta çaresi var ne güzel:) mutlu ol.
Gerek var mı yok mu bilemem ama sen onlar yüzünden yapmak istiyorum diyorsun onlar için değil kendin için istiyorsun ben neyimden rahatsız olsam başkaları beni ilgilendirmiyor yap ben kendimi iyi hissettiğim için saçımı boyuyorum makyaj yapıyorum vs. Onlar umrumda mı değil kendini iyi hissedeceksen yap onlar senin moralini bozmasın sen onların moralini boz kardeşim anlaştık mı😉😉😉
Dış görünüşünle alay edenleri ciddiye alma insanlar kendilerini kusursuz sanan canlılardır ama hepimizin kusurları var kendini değiştirme boş ver isteyen istediğini söylesin
Senin bedeninde bir başkasının söz sahibi olması kabul edilebilir değil. Bu senin şahsi düşüncen mi? Çevrendeki kişiler tarafından dayatılan baskı mı? öncelikle buna karar vermelisin. Resim senin ise gayet hoş ve güzelsin. Bazen farklılığa sahip olmakta ayrıcalık katar insana.
Eğer maddi durumun uygunsa ve gerçekten memnun değilsen, beğenmediğin her yerini düzeltebilirsin. Tıp o kadar değişti ki... Medya'da gördüğümüz bir çok kişinin orijinal olduğunu mu düşünüyorsun? :)
Bende de var biraz şu an yine göze batmıyor ama küçükken sanki çok daha kötüydü dalga geçilirdi hep olmayı düşünürdüm, malesef şu dünyada insanların bize nasıl baktıkları umurumuzda
İnsanlara sorsan Allah'ın verdiği lütuf, emanet vs gibi şeyler söylerler ama o durumu bilmezler. Ülkede o cahil arkadaş çevresi var ki kepçe diye lakap koyarlar, dalga geçerler bilmem ne yaparlar. Başka ülkede bunu göremezsin bak. Eğer 20 - 21 yaşından büyüksen önce bir psikologa git derdini anlat bak bakalım ne diyor çok rahatsız olursan da zaten doktorlar kepçe kulak ameliyatını öneriyor. Dert etme çok o mal arkadaşlarının ne dediğini
2 Tavsiyem var bende az çok benzer şeyler yaşadım. 1. Fiziksel olarak tepki ver ( umarım ne dedim anlamışsındır :) ) 2. Estetik ameliyat ol ( ciddiyim eğer kötü durduğunu düşünüyorsan estetik olman en mantıklısı. Estetik olmak bir acizlik değil ) sevgiler...
Bir hayatın var. ölsen seni bir hafta sonra unutacak insanların lafına aldırış etme. Herşey olur zamanla ameliyatınıda olursun. Paranıda kazanırsın yeterki sağlıklı ol. Boşver gerisini. Kimse kendine bakmıyor zaten. en zor gününde kimseyi yanında bulamazsın. Hayatının her gününü mükemmel yaşa.. kimseye aldırış etmeden
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl millet ne der derdine düşme süper de olsan bu sefer de çok bilmiş ukala vs derler o yüzdendir kasma kendini
insanlar dalga geçiyor diye değilde sen rahatsızsan olmalıısın ve insanların ne düşündüğünü umursamamalısın sen böyle mutluysan diğerlerinin ne dediğinin bi önemi yok çünkü sen her halinle güzelsin