Güzellik & Bakım Diş tedavisi ücretleri hakkında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk defa dişçiye gittim konu hakkında hiç bilgim yok. 1 kanal tedavisi 5001 Dolgu için 300Diş temizleme için de 250 TL fiyat verdiler bu fiyatlar nasıl Diş tedavisi ücretleri hakkında? Cevapla Dolgu Soruları Fiyat Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Senin gittiğin yerde fazla para alıyorlar demek ki gadası. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Size göre fiyat be olmalı gadasını aldığım Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kayseri dolgu 150 diş temizleme 100 kanal tedavisi 250 civarı Yorumla Soran +1 yıl Kayseri usulüyse hiç bulaşmayayım😅 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kayserinin adı çıkmış çoğu şehirden daha ucuz yaşanacak bir şehirdir Kayseri sen o paraları vermeye devam et Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Normal. benim doktorcum daha uygun ama kanal arti dolguya 350 verdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler tedavi yaptıysan iyi oldu mu bari _haplesqueen_ +1 yıl oldu
Pqkdksksjd Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Normal banada böyle söylediler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler tedavi yaptıysan iyi oldu mu bari Yorumla Pqkdksksjd +1 yıl Yok yaptırmadım ben Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl normal banada öyle fiyat söylediler geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler tedavi yaptıysan iyi oldu mu bari Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl benim iyi oldu ama bu durum bende iyi oldu diye sende iyi olacak diye birşey yok doktora göre değişir Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bizim burda kanal bin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizin ora nere Yorumla XoxBurak +1 yıl Ankara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin gittiğin yerde fazla para alıyorlar demek ki gadası.
Size göre fiyat be olmalı gadasını aldığım
Kayseri dolgu 150 diş temizleme 100 kanal tedavisi 250 civarı
Kayseri usulüyse hiç bulaşmayayım😅
Kayserinin adı çıkmış çoğu şehirden daha ucuz yaşanacak bir şehirdir Kayseri sen o paraları vermeye devam et
Normal. benim doktorcum daha uygun ama kanal arti dolguya 350 verdim
Teşekkürler tedavi yaptıysan iyi oldu mu bari
oldu
Normal banada böyle söylediler
Yok yaptırmadım ben
normal banada öyle fiyat söylediler geçmiş olsun
benim iyi oldu ama bu durum bende iyi oldu diye sende iyi olacak diye birşey yok doktora göre değişir
Bizim burda kanal bin
Sizin ora nere
Ankara