Selam Hayır beni etkilemiyor ben daha çok anlayışı etkiliyor beni anlayabilmesi bazen ben konuşmadan benim sıkıntımı çözüm bulabilmesi etkiliyor kas değil para değil ya da dış görünüş bunlar belli bir yerden sonra devredışı kaldı ister istemez somut bir şey bunlar gitmesi an meselesi çünkü bilemiyoruz birkaç dakika sonra ne olacağını ama anlayış kalıcı saygı sevgi bunlar kalıcı şeyler soyut şeyler bunlar zaten bir de şöyle bir durum var benim bir erkeğe bağlanma durumun öbür kızlarınkine çok çok daha farklı zevkim benim kimseyle uyuşmuyor ben kimsede görmedim ben de olan bir zevk. Sonunda yine kazanan karakter oluyor bence çünkü bazı şeyler kas ya da dış görünüşle olmuyor ben bunu biraz erken fark ettim.
Arada aşk yoksa ne kadar etkilenir insan bilemiyorum. Aşıksa zaten kaslı , göbekli veya zayıf olmasının hiçbir önemi yoktur. Kaslı erkekler daha mı çekici derseniz ve kendi fikrimi söylemem gerekirse aşırı kaslı erkekler itici görünüyor
Her kadın için aynısını diyemeyiz. Fit olması ve istediğim bir dış görünüşe sahip olması etkilenmem için yeterlidir. Ek olarak kaslı biri de olabilir bacak kasını sevmem ama karın ve kol kasları da dozunu aşmadığı sürece hoş geliyor.
Beni parasi kası arabası değil beyni ve kültürlü olması daha çok etkiler. Açık ve net söylüyorum. Kiz veya erkek farketmez aptal insana tahammulum yok. Kaslariyla konuşmayacağım neticede. Konuşmadığım insani ne yapayım. 😀
İlla fiziksel özellikten bahsediceksek yüzü güzel olmayanın kasının bir önemi olmaz. O kadar önemli değil bence kas mesela benim aşırı kas dikkatimi cekmez.
Kendini şişirilmiş balon sananlar bir iğneyle patlıyor gadasi o yüzden bu işler kasla değil beyinle oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir insanla tanıştığınızda kaslarıyla konuşmadığınıza göre önemli olan içidir ve erkeklerin kadınları obje olarak kullanmasını istemeyen kadınlar ya da genel olarak kadınlar erkekleri kaslı oldukları için obje yerine koyuyor?