Hiç kimsenin bunu bir silah olarak görmemesi gerek, çok gereksiz. Ve daha kötüsü tabir yerinde ise sadece bu yönden vurulacak kadar yüzeysel biri olmaktır.
Dolgun vucut hatlari tabikide onemli tabiki daha ince detay sevenleri goz ardi etmemek lazim🤭 Dolgun vucut hatlari kimisi icin silah olabiliyor lakin kadinin en buyuk silahi tatli dilidir.. Tatli dilli bir kadinda dolgun vucut olmasada diliyle basaramadigi yoktur.. Ne demeis atalar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...
Fizik önemli de tek başına yeterli değil. Bazen mesela denk geliyorum instagramda falan tek kabiliyeti fiziği olan tanıdığım insanlar var komik geliyorlar bana. Dolgun bir beyni tercih ederim şahsen.
Yanlış kadınların en etkili silahı dilidir. cenesidir. İyiye veya kötüye Kullanmaya bir başlarsa. "Allahım kıyamet kopsun nolur" diyerek dua edilmesine şaşırmamak gerekir.
Şirret, söz dinlemez, bencil, şımarık ve saygısız bir kadının hangi fiziğinden söz edeceğiz? En etkili silahı dili olmalıdır, onu da sokmak için değil yapmak için kullanırsa..
Silah demiyelimde kadının en etkileyici özelliği zekasıdır zeki muhabbeti saran insan gün geçtikçe gözüme daha güzel görünmeye başlar benim açımdan karşı cinsi tanıdıkça güzelleşiyor gözümde garip bi insanım 😂😁