Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Dekolte kadınların en etkili silahı mıdır?
Teşekkür KS😂

Ahlak ve olgunluğa sahip olmayan zekadan yoksun kadınların genellikle silah olarak kullanmayı düşündükleri bir koz.. Aklı başında olgun bir adam yemez bu tarz eylemleri. . Beyni boş ruhu boş sıradan et parçası. .
Yaw kadınların bu kendim için giyiyorum geyiği de beni öldürecek ha. Memelerine bakmaktan hoşlanıyorsan aynanın karşısında bak o zaman. Dekolte yaparsan kusıra bakma ama ben üstüme alınırım hacı🤣
Dekolte bir kadının süsü ve zerafetidir aslinda ama ayrı zamanda dişiligininde silahidir
Kendini bilen bir kadin bunu kullanmaz amac buysa basitliktir çünkü!
Dekolte giymek bir silah değildir. Bundan etkilenip yelkenleri indirmek etkilenenin zayıflığıdır sadece
Cevap
14Cevap
Dekolteyi dozunda kendime yakıştırdığım için seviyorum, bedenimi kullanarak bir yerlere gelmek karakterime göre bir davranış değil
Ben lisede hırkamı çekiştirmekten sakız olmuştu sırf belli olmasınlar diye ne dekoltesi yahu😄Hala öyleyim çok utanırım hep örterim.😂
Vah garibim ben süper soru yollarından dönerken sen daha yeni gidiyordun.😌
KanKi benim samimiyetim. Zekam ve bakışlarım yeter😂
Silah olarak dekoltemi kullanacaksam bu sadece eşime olur
Şu kadının şu dünya harikası yüzünden önce memesine bakan varsa gerçekten sapıktır
Zeka yoksunu olan kadınlar için olabilir. Ancak zeki kadın vücudunu değil aklını kullanır.
En etkilisi olabilir mi tartışılır ama etkili olduğu gerçek
Bence evet, bazıları bu silahı bordo bereli gibi kullanıyor çünkü.
Zaafı düşükse herşey etkiler o adamı ama en iyisi bu oyunlara gelmicek adam olsun
Hyr zeka en güçlü silahıdır iyi insan olması da kalkanıdır
Dekoltesiz hatun yok göremedim illaki bir yerden çıkar 👍
Aslında bir kadının bacakları önemlidir orası güzelse her tarafının güzel olma ihtimali yüksektir. Biraz dekolte koyunca göğüs ister istemez güzelmiş gibi gözüküyor. Ama bacakta öyle değil.
Bırak dekolteyi falan bu hatunun buna ihtiyacı mı var
Basit insan kendini sergiler basit insan dekolteden etkilenir.
Değil diyenin yalan söylediği dekolteli hatun gördüğünde kafasının 180 derece döndüğü durumdur
şu yüz güzelliği olduktan sonra dekolteye ne gerek var o dudaklar tüm yerlerine bedel bence.
Abazalar’a dikkat çekmek istiyorsa silahı falan yoktur ama sevdiği bir moda elbiseyse kendine yakıştırıyorsa etkili bir silahtır
Kadınlar beynini kullanınca daha çekici oluyorlar
Aksine hep kullanıyoruz ama sınırı aşınca pek anlaşılmıyor kullandığımız
Evet öyledir lakin değildir.
Hayır gözyaşı ve zeka
Kadınların silahı Tesettür’dür kardeşim ☪️☪️☪️
2 çıkıntıya mal olanlardan değiliz şükür :D
Kadinin en etkili silahi ağlamak
Abaza erkekler için olabilir bu dediğin sadece.
Ucuz kadınların silahıdır evet kanka.
Benim icin silah olamazz
Bazıları Çok İtici Olabiliyor.
Akıllı erkek yemez 🤣
Bu zayıf erkekler için geçerli..
Beyin olmadıktan sonra
Dekolte kadını objeleştiren birşey bana göre
Dekoltede tek silah dövme dekoltesidir;)
zekam daha ön planda gibi
Beyin olmayınca o da kurtarmıyor
Dekolte değilde derin yırtmaç etkili silahları
Şahsen bana karşı en zayıf silah
Benim değil
Aptallar icin evet
Evet
evet öyle
Beyinsizleri eşek niyetine kullanabilirler
Bakmasını bilmeyene.
Daha etkilisi var😀
Bence edebilir