Sorma o kadar iyilik melekleri kii, hastaneye yatan iki yakınım aşıdan sonra öldü mesela. Aynı şekilde ölen herkese covit etiketi yapıştırıyorlar otopsi dahi yapılmasını engelliyorlar. Tabi insan sağlığını düşünüyorlar sorma
Pandemi solunum yoluyla bulaşıyor virus ağız burundan. Bunu en aza indirmenin yolları maske ve hijyen. Kölelik sembolu değil kardeşim, hastanede can çekişirken köle olmadığına şahit olursun.
Bir ara 1 metre üstüne bulaşıyordu hani 😀 Maskeye sen CO2 veriyorsun ve geri o pis havayı soluyorsun ve akciğerler için çok tehlikeli bu. Açıklasana bunuda mantıklı bir şekilde. Avrupa ülkeleri maskeye isyan ediyorlar aynı şekilde aşıya da çünkü sorgululuyorlar
Virüs sadece boyun eğen insanlara var. Biz ailece 2 yıldır maske takmıyoruz aşıda olmadık ve hiç hasta olmadık. Aklı ve mantığı olan insan zaten ortada bir oyun olduğunu anlar
Madem o kadar ölen var neden sürekli dolup taşmış mezarlıklar görmüyoruz ölenler de aşıdan ölüyor zaten. Yoksa ölenler derin dondurucu da mı saklanıyor? Sen maskeni tak ve köle ol ama hür iradeli insanlara hastalık bulaştiriyor diye iftira atamazsın. Zira size göre maske koruyor zaten sözde peki o zaman neyden korkuyor sunuz? Maske takmak zorunlu değil ve anayasaya aykırı zaten birj maske tak derse direk şikayet ediyorum ben.
😅😅 sektörde sanki adam akıllı doğruları konuşan doktor vardı sanki bir canan Karatay vardı, oda gerçekleri söyledi için birileri hazmedemedi ve TV den uzaklaştırdı çünkü gerçekler battı. Neyse by
Ben sağlıklı beslenen bir insanım tatlım. O yüzden korkacak birşeyim yok. Bağışıklıgını güçlü tutarsan zaten hasta olmazsın 😉 TV deki dizilere bak bakalım kim mesafe, maske gibi kurallara uyuyor? Sadece sorgulamayan insanlar maskeyi gözüne kadar çekiyor. Ha beddua sahibine dönermiş yalnız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bide tokalaşmak yerine yumruk tokuşturma yapıyorlar.. Virüs tokalaşma ile bulaşıyor, diğer temaslarda bulaşmıyor sanki.. Saçmalığın daniskası
Ve sürekli mutasyon geçiren bir virüse tek bir aşı. Resmen insan aklıyla dalga geçiyorlar.
Akıl mantık bilim dışı..
Nedenleri ve gerçekliği nicelik kısmı. Sonuçlarını pek az insan tartışıyor.. Sonucu niteliği oluyor. Kimse aptal dğeil
Avrupanın bazı ülkelerinde bile serbestken bizde hala takılması şaşırtıcı. N91 olsun karbondioksit soluduğun için ciğerlere zarar veriyor.
Bizim millet keşke uyansa biraz ama nerde. çoğu Avrupa ülkesi eylem yapıyor bu maske zorunluluguna
Üretilen virüsten ne beklenilir ki..
evet baksana şu koyun doktorlara, maskeyi takmış insanları iyileştirmeye çalışıyolar beyinleri yok bunların yok (!)
Sorma o kadar iyilik melekleri kii, hastaneye yatan iki yakınım aşıdan sonra öldü mesela. Aynı şekilde ölen herkese covit etiketi yapıştırıyorlar otopsi dahi yapılmasını engelliyorlar. Tabi insan sağlığını düşünüyorlar sorma
Zaten bizim milletin neyi ne zaman, niçin ve nasıl kullanacağını bilmeden kullanması veya kullanmaya kalkması dünyada örnek.
Pandemi solunum yoluyla bulaşıyor virus ağız burundan. Bunu en aza indirmenin yolları maske ve hijyen. Kölelik sembolu değil kardeşim, hastanede can çekişirken köle olmadığına şahit olursun.
Bir ara 1 metre üstüne bulaşıyordu hani 😀
Maskeye sen CO2 veriyorsun ve geri o pis havayı soluyorsun ve akciğerler için çok tehlikeli bu. Açıklasana bunuda mantıklı bir şekilde. Avrupa ülkeleri maskeye isyan ediyorlar aynı şekilde aşıya da çünkü sorgululuyorlar
Tamam sen sorgula bak bir bakarsin virusu bitirirsin seni akilli bidik seni
Virüs sadece boyun eğen insanlara var. Biz ailece 2 yıldır maske takmıyoruz aşıda olmadık ve hiç hasta olmadık. Aklı ve mantığı olan insan zaten ortada bir oyun olduğunu anlar
Zaten bu virüs oyunu boyun eğen , saf insanlar olduğu sürece devam eder emin ol
Hadi len ordan yakinlarim can cekisti daha hastaneye gitmeden tak o maskeyi sen öl ama baskasi aci cekmesin bunu istiyosunuz
Ee 10 doz aşı olup korunun sözde virüsten,😀
Maske takmak zorunda değilim ben
Aşı yoktu vefat edenler olduğunda. Gram aklinizla ahkam kesiyosunuz ya gülüyorum
Takma git dağda yaşa millete zarar verme
Madem o kadar ölen var neden sürekli dolup taşmış mezarlıklar görmüyoruz ölenler de aşıdan ölüyor zaten. Yoksa ölenler derin dondurucu da mı saklanıyor? Sen maskeni tak ve köle ol ama hür iradeli insanlara hastalık bulaştiriyor diye iftira atamazsın. Zira size göre maske koruyor zaten sözde peki o zaman neyden korkuyor sunuz? Maske takmak zorunlu değil ve anayasaya aykırı zaten birj maske tak derse direk şikayet ediyorum ben.
Kanki sana oturur anlatirdim doktor dolu etrafım konuşurdum ama bu denli saçma konusan birine usenirim ya
😅😅 sektörde sanki adam akıllı doğruları konuşan doktor vardı sanki bir canan Karatay vardı, oda gerçekleri söyledi için birileri hazmedemedi ve TV den uzaklaştırdı çünkü gerçekler battı. Neyse by
Aynen dunyayi kurtardin tesekkurle
İnşallah ağır bir şekilde geçirirsin de görürsün kölelik sembolünü
Ben sağlıklı beslenen bir insanım tatlım. O yüzden korkacak birşeyim yok. Bağışıklıgını güçlü tutarsan zaten hasta olmazsın 😉
TV deki dizilere bak bakalım kim mesafe, maske gibi kurallara uyuyor? Sadece sorgulamayan insanlar maskeyi gözüne kadar çekiyor. Ha beddua sahibine dönermiş yalnız
Virüsten koruması için olmasın?
Maskenin virüsten koruduğuna dair kanıtların var mı
Eğer korusaydı sahte plandemi şimdiye biterdi 😀
Sahte mi? :D evet maskesiz gezmeye göre koruyor ama şu şekilde toplumsal korur senin bulaştırmanı engelliyor damlacıkları herkes takarsa elbette biter
Kanıt göster
Ortada bir virüs yok. sadece saf ve sorgulamayan insanlara bu şekilde baskı yapıyorlar maske ,, aşı vb. Saçmalıklar