saçma bir soru. farkında olmalısın.😅her kadının kendine göre çekiciliği vardır ten rengi göz rengi kilosu farketmeksizin. bu bundan daha mı iyidir şu şundan daha mı kötüdür daha mı çekicidir ayrımını bırakmanız dileğiyle
Şahsen iki ten rengi de hoşuma gider ama kişinin totaline bağlı olduğunu düşünüyorum yeri gelir Beyaz daha çekici yeri gelir esmer daha çekici olabilir kişinin diğer fiziksel özelliklerine göre değişkenlik gösterebilecek bir sonuç bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Esmer tende fazla kusur olmaz ( sivilce lekesi kesik izi vs) beyaz ten ise kusurları gösterir bu yüzden esmer ten diyorum bir beyaz tenli olarak
Merhaba. Ten rengi fark etmeden her kadın her bednende ve her tende güzel ve özeldir. Güzelliği ten rengine bağlamak doğru olamz. He ten renginin kendisine özgü bir çekiciliği vardır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben beyaz tenliyim ve buna karşın erkekte beyaz teni arzuluyorum. Şu ana kadar esmer bir erkekten hoşlanmadım. Özellikle Kuzey Avrupa erkekleri bana aşırı seksi geliyor. Özelikle İngiliz erkekleri resmen çıldırıyorum. :P
yaaa yok o değilde bacakları düz (prüzsüz) ve dizleri de böyle dışarı çıkık olmayan kızlar daha çekici geliyordu bana 😄işin matematiğini anladınız bence
O kişiyle alakalı bir durum. Bazılarına esmerlik yakışır. bazıları ise beyaz tenli Olmak. Bana esmer ten hiç yakışmıyor. Ki zaten güneş alerjim olduğundan yanmıyorum da.