İnsanın kendi görüntüsü nasıl olursa olsun karşı cinste taş gibi biri beklentisi olabilir. Buna hakkı var mıdır? Yok mudur? Neden olmasın ki. Kaldı ki insanların güzellik anlayışları da farklıdır. Kimi kadınlar kaslı erkek sevmez. Kimi erkekler zayıf kadınlardan hoşlanır. Kimi ise balık etli, hafif kilolu. Bunları sınıflandırıp eşleştirmek de pek mantıklı değil. Bazen etrafta görürsünüz. Çok güzel bir kadının yanında çirkin ve göbekli bir erkek. Ya da çok yakışıklı bir adamla çirkin bir kadın.
Sıra sıra diziliyor istekler. Gözle görünür baklavalar, derin adonisler, geniş omuzlar, şişkin kaslar, karizmatik bir çehre, kirli sakal, eşantiyon olarak da şu veya bu... Sonra bu istekleri inci taneleri gibi dizip listeleyen hatuna bakıyorsun ve alakasız bir tablo çıkıyor ortaya. Bakım desen yok, albeni desen yok, fiziksel uyum desen facia. E hani eşitlik?
Ben bozuk bir vücuda sahip olayım o taş gibi olsun yok ama böyle bir dünya... ama tabi ki öyle beklentileri olmazsa bunlar böyle kader kısmet yani belki de denk gelir
Şart değil fakat eğer öyle bir isteği varsa o kaslı erkeğin yanına yakışacak bir fizige sahip olması lazım eski sevgilime inat 20 kilo verdim hemde 4 ayda
Ben belli ölçülere sığdırılmaya çalışan her şeye karşıyım sanırım :) Kaslı bir erkek, fit bir kadın vs. Bence insanlar kendilerini nasıl seviyorsa, nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı. Kimse kimse için belli kalıplara girmemeli.
Bu erkekten erkeğe göre çok değişiyor mesela bir Koç burcu kaslı vardı benim ben 48 kg olduğum için bana sürekli kilo al ben balık etli seviyorum diyordu şimdiki aslan burcu o da fiziğin iyi diyor. Herkesin zevki bir değil.
Ha bildirim gelince aklıma geldi 2 tane daha örnek de vereyim burç üzerinden yengeç burcu olan manit de kaslıydı benim o da bana kilo al deyip duruyordu başak burcu olan da bana daha fazla kilo alma kadın zayıf ve minyon olmalı demişti bu ve bunun gibi örnek çok iş kadından ziyade erkekte bitiyor
Sol da ki resim fenaaymış 🔥 ama ben zayıflamak istedim ve memnunum şuanda. Yani herkes kendini daha farklı sever "Taş gibi bir vücud" balık etli de olabilir senin attığın resimler gibi ya da Mankenler gibi de olabilir. Bu yüzden herkes kendini nasıl beğeniyorsa öyle kalsın. Erkeği kaslı isteyen balık etli de olabilir, zayıf da olabilir.
Burdaki sorun kas değil, ya da manitanın taş olması değil, ben kendime bakıyosam vucudumu önemsiyosam kişisel bakımımda sorun yoksa ki bence spor yapmak kişisel bakımdır aynı şeyi karşıdanda beklerim bence kadının fit olması yetiyo manken olmasına gerek yok yakışıyo en azından ben kendime yakıştırıyorum.
taş gibiden kasıt nedir bilemiyorum ama iyi fizikli birini elde etmek istiyorsan fiziğinin iyi olması avantajdır; ama o avantaj yoksa başka avantajlarla arayı kapatabilirsin
Beli ince, göğsü ve kalçası dolgun olmayan kadınlar kendilerine "kadınım" demesinler. Kol çevresi 38 cm altında olanlar da kendilerine "erkeğim" demesinler. Onlar olsa olsa babasının biricik prensi olur.
Artık önüne gelen vücut çalışıyor, kas yapmak vücut yapmak istiyor. Önemli olan farklı olabilmek. Yoksa aynı fabrikadan çıkma robotlardan bi farkımız kalmayacak.
Hayır. Beyler kendi tiplerine, gobeklerine, kıllı vucutlarina bakmadan adriana lima, kate upton vs gibi kadinlar hayal edip, istiyorlar. Taş, biblo gibi hatun istiyorlarken kadininda var bu hakki.
Şart değil. Benim vücudum iyi fakat kız arkadaşımın iyi olmasına gerek yok. Benden daha az kas kütlesine sahip arkadaşıma göre ise; vücudu çok iyi bir kız arkadaş arıyor. Kişiden kişiye göre değişen bir şey bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerek yok bence, güzel bir şey hayal etmek için kendimizin çok muhteşem olması gerekmiyor. Ayrıca gönül bu ota da konar mota da😂
Bu attgn vucut estetikle olms bir vucut ayrıca ne boyle kapkara her yanı taş olsa nolur her memesi gozukenı taş sanıyorsunuz o suteynı cıkardgnda memeler keci memesı gibi buzuk sarkık cıkıyor