AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
bence kullanma. Normal cilt bakimi urunleri kullan. Bu konuda yardima ihtiyac olursa youtube da Hyram ve Cassandra Bankson a bak. (bu konuda uzmanlar)
yeni yeni ogreniyorsan Yuz yikama, nemlendirici, gunes kremi rutini yeterli.
Deriden ölü hücreleri atıyor ve sivilce oluşumunu engelliyor diye biliyorum ancak emin değilim ve daha önce hiç denemedim 😊
Bana nedense hep asit dengesi sebebiyle cilde zarar verecekmiş gibi geliyor 🤷🏼♀️
1 bardak suya 1 çorba kaşığı koyarak yüzünüze güzelce pamukla silebilirsiniz tertemiz bir cildiniz olur
Not: alerjiniz yoksa, herkes için uygun değildir.
Sadece cilt değil Saçada faydası varmış. Aynı zamanda kepek ve bit içinde kullanılıyormuş.
Elma sirkesi faydası saymakla bitmez migrene bile iyi geldiği söyleniyor. Emeğine sağlık
Ev sirkesi cilde zarar vermez aksine faydası var eğzamaya iyi geliyor saçta açıcı görevi var kendim kullanıyorum çok memnunum saygılar!
Ben de duymuştum ama sakıncaları da olabilir tıbbi bir geçerliliği olması gerekiyor
Kullanmayı bilene faydası çok sivilcelere iyi gelir , sabahları bir kaşık içmek metobolizmayı düzenli çalıştırır ayrıca bazı saç derisin de olan egzama ya da iyi geldiği bilinir
Gözenekleri açar
Surmenin yaninda elma sirkesinin mide problemleri icin bire bir ilaç tir
Sonra sineklere karsi ve karinca vs karsi dogal kovucudur yuzey parlatıcı ozeli vardir exradan
Ben hiç denemedim ama bu sorudan sonra kesinlikle denemeyi düşünüyorum
Bence geceleri uyumadan önce yüzünüzü yıkayıp bir pamuk yardımıyla tampon yaparak uygularsanız ama sadece sivilceli bölgeye uygulamalısınız sivilceleri kurutuyor
Cilt için ne faydası var bilmiyorum ama her sabah bir bardak dolu suya 1 tatlı kaşığından biraz az elma sirkesi katıp içersen harika sonuçlar veriyor. 1 hafta bunu denemeni tavsiye edebilirim.
Elma sirkesi cilde iyi gelir, gözenekleri temizler diye duymuştum. Yer temizliğinde yemeklerin için de bile sirke konulur, her şeye çok faydalı. Cildin hassas değilse uygulaman faydalı olabilir.
Faydası yok denedim. Asit olduğu için sivilceleri daha kötü hale getiriyor.
Elma sirkesinin cilde iyi geldiğini hiç duymamıştım
Benim bildiğim sivilcenin üzerine sürülüyor ve söndürüyor
Elma sirkesi cildin ph dengesini sağlayarak sebum üretimini normal seviyelere getirerek cildin yağlanmasını da kurumasını da engeller
Cilt için bilmem de sabahları suya karıştırıp mutlaka içilmesi gereken en önemli detay. Muhteşem bir yağ yakıcı ve tok yıkıcılığı var
Bı yerde okumuştum ölü deriyi temizliyor gozenekleri açıyor vs daha bir sürü şey vardı ama hatırladığım bunlar..
Asidik olduğu için direkt cilt temasında cildi aşındırabilir, iz bırakabilir bu yüzden yemeklerde ve salatalarda tercih edilmeli.
Suyla seyreltip kullanılınca sivilce kurutma etkisi var ama sonuç olarak asidik bir ürün olduğu için kullanılmamalı bence
Elma sirkesi göz açmadan vucuda kadar faydası var her şeye faydalı bereket bolluk gözenek çil leke akne kilo verdirir çok amaçlı bi şey iyi ki var
Ölü Hücreleri ve Akneyi Önlemeye Yardımcı Olur
Yağlı veya kuru ciltlere de iyi gelir diye biliyorum
Kuru cilde sürülünce nemlendiriyor sivilceler ve yaralar varsa sürünce kısa zamanda geçmesini sağlıyor
Yüze sirke sürülmemeli bunlar yanlış cikdi tahriş eder
cildinize bir şeyler sürmekten vazgeçin lütfen
Ölü derilerden arındırır diye biliyorum ama çok kullanılırsa kurutuyor diye biliyorum.
Cilt üzerindeki bakterileri öldürerek mikrobiyal sorunları azaltır.
Çok umutlu şekilde kullandım fakat yüzümü tahriş etti :((
ölü gözenekler canlanır canlı bir yüz hattına sahip olursunuz
bildiğim kadarıyla yok ilk defa böyle bir şey duydum
Vajinal bölgede kaşıntı olduğunda ılık suyla karıştırıp sürün hemen alıyor
Ben de faydası olduğunu duymultum düzenli kullanımda memnun kalan arkadaşlarım varr
Direk ciltle temas etmemeli yemeklerde kullanılmalı zaten vücuda girimcede etki sağlıyor
Yağlı cilde sahibim, elma sirkesi denemiştim pek faydasını görmedim..
Ben ilk 2 haftanın sonunda etkisini görmüştüm, elma sirkesini cildine sürme günde 2 yemek kaşığı kadar tüketirsen sen de görürsün etkisini. Sonra alışıyorsun miktarı arttırırsın, Bardak bardak içiyorum şu an müptela oldum elma sirkesine
Valla bir fikrim yok. Sadece asitli olduğu için cildi tahriş etme riski olabilir diye düşünüyorum
Mikroları öldürür yağı temizler sirke herşeye kullanılır temizlik meyve sebze yıkama
benim sivilcelerimi çoğalttı gözeneklerimi açtı sanki.
Gözenekleri açar ve yüzeydeki mikroorganizmaları öldürür ama hassas ciltlere zarar verebilir
Ben bizzat kendim denedim ağızdaki yaraları en fazla 3 gargaradan sonra tamamen yok ediyor
Sirke içinde asetik asit barindirir asitli yapisindan dolayi ölü deriyi temizler faydasini görürsün.
Çok fazla yararı olduğunu duydum ama daha önce hiç denemedim
Ben de kullandım bi ara sivilceleri kurutuyor, fakat ilk defa kullanırken canı yakıyor biraz
Aga erkek bunların hiçbirini yapmadan cildi kadınlardan daha iyi olması
Doğru uygulandığı zaman çok fazla güzel etkileri var
Cilt temizler ölü deriden arındırır siyah noktalara iyi gelir
Müthiş faydalı öyle mükemmel, böyle kusursuz herkes kullanmalı vs. vs.
Yararlı olduğu duydum. Ama denemedim
Suyla seyreltmek gerek tabiki
Valla bende deneyeceğim
Bence çok faydalı olur.
Cildi yumuşatır ve pürüssüzlendirir
Sirkenin cilde yaradığını sayende öğrenmiş oldum.
Hayır sirkeyi boş yüzümüze sürmemeliyiz
Iyi bir temizleyici olduğu kesin doğal ve zararsız
Cildi yumuşatır. Tabi fazla bekletmeyin max.3 dk
Elma sirkesi başlı başına bir mucize!
Faydaları saymakla bitmiyor 💛
Çok seviyorum ayrıca biraz su ile karıştırınca kullanım sonrası kokusu uçuyor...
Siz bir tüyo vereceğim
Çok işine yarayacak! Özellikle öğrenciler deneyin ❤😊
Kırışık bir kıyafetinize ütü olmadan da Elma sirkesi sayesinde ütülenmiş görüntüsü kazandırmanız mümkün 😇
🍾
Bir fisfislı sprey kutusunun yarısını su ile doldurun koyduğunuz suyun ve şişenin miktarına göre sirkeyi sudan biraz daha az koymanızda fayda var örneğin; 500ml. Lik bir şişe ise bu 300ml kadar su 200 ml sirke yeterli olacaktır.
Kiyafetinizi bir askılığa asın ve bir yere sabitleyici her yerine iyice Elma sirkeli karısımi sıkın ve kurumaya bırakın ❤ 🍾🍾
Çok faydalı saça da cilde de 💙
Yağ yakiminda faydalı çok içmek miydeye zararlı kan şekerini dengeler
Kuru cilde iyi geldiğini biliyorum sadece
Yağ yakımına da faydası vardır.