Ayyy bunu bnde yaşamıştım o kadar efektli foto attm adama her görüntülü konuşalım dedgnde bahane üretip kaçıyorum yüzumdeki sivilce ve lekelerden dolayi ama bn diyordum hep fotodaki gibi güzel degilm hepsi efektfli beni sivilceli görmeni istemiyorum diye adam cok ısrar etti bisey olmaz faln diye bnde cesaretimi toplayıp biraz makyaj yaptm hafif ama cok kapatmadm sivilceleri yuz yüze görüştgmzde yadrgamasn diye hatta görüntülü de gösterdm bak nasl kötü çirkinim diye senmi cirkinsin dedi baktm ekrandan o kadar cok öptüku beni senin gülen gözlerin yeter bana dedi gülüşün aldı götürdü baska hicbiseyi göremedim zaten dedi bn iptal tabi sonrasında normal günlük halimle bile görüntülü konuşmaya başladık sfr makyajla bile o kadar sivilceye rağmen adam en ufak bi tepki göstermedi bana yüzünü eksitmedi bile ben senin kalbini sevdikten sonra dış görünüşun önemi yok diyordu hep. Yani sende hafif bi makyaj yap doğallıktan çok uzaklasma bence kafana göre takıl nasl hareket etmek istiyorsan öyle yap ayrıca görüntülü de surekli orani burani düzeltmeye çalışma ayy naslm ayy şöylemyim diye faln tamm😊
Bence bir insanın başına gelebilecek en berbat olaylardan biri ilk buluşmanın görüntülü arama yapılması ya da benzeri teknolojiler.. Doğrusu ilk başta birbirini gerçek hayatta görmek olur ancak..🙄
Doğru açıyı bul ışık gelen camın önü olabilir Ev halinde gözük kamera tam yüzünü çekmesin daha geniş açı tut Bir de zaten kamera ister istemez goruntulu de hafif azıcık bulanık oluyor ona gore bak iste