Yahu bazı kapalıları görüyorum bunlar kapalıysa diğerleri ne diyorum cidden giyinmeyi bilmiyorsunuz zengin olmak zorunda değilsin ama bir desen renk karmaşasına da gerek yok sade bile kullansan elindeki tonları uydurursun bazılarınız çok hoş çok alımlı bir tesettür bu kadar mı yakışır diyorum
Ben yorumu yeni görüyorum burada ironi yapmıstım aslında hemen ciddiye alıp beni yargılamıssın. Gayet şık giyinen birisiyimm. Lütfen biraz daha dikkatli yorumlar yapalım
Peki soru başlığını yazarken ne düşündün? Elbette iyi kötü yorum gelecek ne bekliyorsun ki? kötü bir şey demedim düşüncemi söyledim oda halka açık olduğu için 😂ayrıca birbirimizi beğenmek zorunda değiliz bu bir zevk meselesi dikkat edip etmememize sen karar veremezsin çünkü bu soruyu cesaret edip soran sensin karar vereceksen o zaman sormanın ne mantığı var senin şu anki söylemin özgüvensizlik oluyor kusura bakma
Soru baslıgı var ve detay da var. Hani ikisini de bakmak icin konuluyor ya 😊 kötü bisey dememissin ama iyi bisey de dememissin. Beni begenmek zorunda degilsin ama kötü yorum da yapmak zorunda degilsin. Bunu özgüvene baglamakta ayrı bir gariplik be alaka sadece yorumuna cevap verdim
Kötü yorum değil düşüncemdi sana göre kötü çünkü istediğin cevap tam olarak oda değil insan hoşlanmadığı şeylerden rahatsızlık duyar duymaman gerekir işte özgüveni yüksek insana işlemez madem güzel giyiniyorum diyorsun kendime güvenim tam diyorsun benim yorumuma da takılma o zaman sen mutluysan sorun yok sen kendince güzelsin başkaları için iyi ya da kötü olmak zorunda değilsin karşı kişi ben olsam bile bunu anlatmaya çalıştım sanırım yanlış anlaşıldı neyse
Hoslanmamak degil sen diyorsun ki kötü giyiniyorsun. Ben buna acıklama yaptım. Özgüvenle bir alakası yok. Bana yorum yapma hakkın varsa benim de cevap verme hakkım var. Takılsam emin ol daha farklı konusurum. Neyse tesekkürler
Dalga geçilecek ne var onu anlamadım yani illa bı taraflarını açıp göstermesimi gerekiyor güzel olmasıicin sende niye bu fotoğrafı attın çok saçma aynaya bakınca goremiyormusun nasıl olduğunu.
Sen cok mu akıllısınn ha zekiye. Senin gibileri suya götürür getirirler haberin olmaz 😂 ne yaptıgımı bilirim ben sen bana yapılan yorumları oku issiz gibi
Ayşe cidden güzel bir. alici gözle bak tamam burnun ufak bir dokunuş. ibtuyaci var eller se güzel duruyor. Ayaklar da muhtemelen öyledir fizik güzel bende zayıf hır hanfendi ben alırım ya. Şahsen
Bu kadının giyim dişin da bir sıkıntısı yok. Sokak lambası gibi giyinmesini yeşil ışık. gibi yani... avrat daş, daş demedi demeyin arattan pis ayıkırım çünkü
Quueennn aliriyorum seni varmisin? Yalnız ana, baba , istemesine gelemem 3 evim, 3 trilyonluk aracım ve keyfimdeyim ta rahatım da varmisin? Düğün dernekle isim olmaz
İşte artık o haldesin. Sende. kadinin , nefes alsın yeter modeli olabilirsin bu gidişle. O nedenle adam olmadığı denk gelirsen , yandı gülüm keten helva. Ondan sonra dibi dövülmüş çanak gibi olur Vur dibine dibine , dibidibidibine şarkısıyla tihtoh videoları cekersin
Ne demek rica ederim. Normalde nasılım sorularına hiç görüş yazmam ama sana yazasım geldi 😂 Sürekli sorar mısın böyle nasılım filan diye yoksa ilk defa mı sordun 🤔
Ben bir defa sormuştum. Tipini bilmem ne yapayım tarzı laflar ettiler. Çok kırılmıştım. Üzüldüm yani bilmiyorum kendimi kötü hissettim sonra bir daha sormadım. Buradaki insanlar acımasızlar
@GeriDöndümBebek ahaha sana yazmamisim hiç. 2 seçenek var. Ya yazali çok olmuş bir şekilde aramış bozulmuş ya da yine yazmışım cevap vermemiş sin dir. Hakan benim ismim tanidin? var mı hakan tanidigin