Peki ya sence?

Güzellik , güzel, hoş göreceli bir kavramdır bana göre bazen balık etli diye tabir edilen bir bayan çok hoş gelebilir bazende sıfır beden diye hitap edilen bir bayan itici gelebilir çok farklı bir duygu bu bence🙄
Eig için teşekkür ederim 🙏🍀 bu arada tekrardan geçmiş olsun 🙏💐
Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum ben :) 1,70' ten uzun hatun istemem ayrıca aşırı zayıf hatun itici geliyor. Elbette kilolu kadın tercih edeceğime zayıf hatun tercih ederim fakat dış görünüş önemli ama önce karakteristik özellikleri uyacak 👍 Şimdi kimse yalan söylemesin ;) kim ilk önüne gelenle tamam bu kadın/erkek deyip ona aşık oluyor seviyor veya evleniyor? (Hiç kimde) herkesin bir seçim kriteri var. Kimisi boyuna, kimi sesine, maaşına, eğitimine, güzelliğine vs vs vs herkesin baktığı bir şey var. Herkes delikanlı olup açık açık söyleyemiyor orası ayrı mesele ;)
Cevap
83Cevap
Bu direkt kişinin yaşam tarzına ve yaşadığı ortama bakıyor gadası. Nasıl mı? Küçük yaşlarda erkeğin yaşadığı ortamlarda bulunan kadınların fiziksel özellikleri çocuk kan erkeğin beyninde her edinir. Hal böyle olunca erkek çocuk hafızasında yer edinen kadınlara daha çok ilgi duymaya başlar. Kimi zaman bu zayıf kadın olurken, kimi zaman hafif balık etli kadın olabilir.
Kendinden 5 hadi zorlayarak 8 yaş küçük kadınlara ilgi duyan erkeklerin sapık olduğunu düşünüyorum. Çoğu erkeğin de zihniyeti bozuk. Tombulluk için bir şey demiyorum genç kadın isteyen andropozlu erkeklerden bahsediyorum. Davul dengi dengine olmalı hem yaş hem fizik hem tip.
Sacma
Çocuğun yaşında kadınlardan hoşlanmamak mı saçma bi git tedavi ol moruk
50 yaşında biri 20 yaşındaki kızla olabilir. Ikiside malak gibi konuşma ergen
Geldi bi sapık daha babam savcı sizin gibileri tanıyorum hadi uza sapık moruk
Sen benim dediğimi diyorsun o 30 yaş farktan bahsediyor knk baksana uzak dur takma :D
Aynen 😂😂😂 bahsettiğim örnek buydu tescilledi
💙🤜
Güzelim bence biz kadınlar da öyle çok zayıf Erkeklerden hoşlanmıyoruz 😃 bu yüzdendir evlenir evlenmez eşlerimize kilo aldırmamız haha. Açıkçası şu var kendimden yaş olarak çok küçük biriyle de yapamam mesela kafalar uyuşmuyor. Bu tamamen zevk meselesi, aslına bakarsan sevdikten sonra uzun kısa veya tombul zayıf diye ayırmıyor kimse. Kafalar uyuştuktan sonra gerisi gerçekten hiç fark etmiyor :) bedene değil ruha aşık oluyoruz✌🏻
Bu olay biraz zihin kontrolüyle alakalı. Insanları dolaylı yoldan yönlendiriyorlar.80 lerde tombul etli butlu kadına güzel çekici doğurgan gözüyle bakılıp öyle servis ediyorlardı. Insanlarda etkileniyordu. Sonraki dönemde ise zayıf tığ gibi kadınları servis ettiler algılar o yönde çalıştı. Tv lerde dizilerde mankenlik ajanslarimda hatta hostes , sekreter seçimlerinde felan filan. Genç tercih edilmesi erkeklerin neslini sürdürebilecek birisi araması içgüdüsel olarak yaklasmasindan kaynaklanıyor. Fakat zayıf sıska kadınlar pek tercih edilmez. Uretken olarak gözükmez. Dolgun göğüs ve kalça üretken gibi algılanır. (Üretken kelimesi yerine kullanılan diğer kelime aklıma gelmedi )
Yerim ben o medyayı 🤣🤣
erkeğin ağız tadı tabi değişkenlik gösteriyor haliyle. Victoria’d secret modellerini gözümüze soka soka bu hale geldik 🤣🤣hangi kadın öyle ki? Tam da bu yüzden belki ince genç kadınlar daha dikkat çekiyor.
Ya demi işte 😂
Gençliğe bişey diyemem çünkü neden yaşlı sevelim o biraz garip..
Ama ince sevme konusunda insanların güzellik algısı var. Kilolu biri şu anki insanlara göre güzel olamaz gibi bakılıyor. Mankenlik ölçülerine uymalı. Ona göre de herkes güzel birini istiyor r
Bem beğensem sevsem yeter diyen yok.. yanımda dursun herkes beni kıskansın istiyor çoğu
Cinsel arzu, nedenmi...
Bir kadınla bir erkek birbirini beğenir, birbirini sever, aşık olur ve birliktelik yaşar ama sevgili olur ama evlenir, aslında baktığın zaman bunların temelinde cinsel arzu vardır. Hayatın kanunu buysa bir erkeğin ince yapılı genç kadınla olma isteği neden okadar anormal geldi sana anlam veremedim.
Ardında birşey yok. Bu bir sır degilki dünyanın her yerinde bu böyledir. Genç daha enerjik olan istenir bayan için. Incelik de gorecelidir. Sağlıklı görüntüde olması önemli ben mesela çok ince kızları sevmem görüntü olarak hele bazı sözde mankenler var suratı çökmüş ekmek yüzü görmemiş gibi bı de belleri kırılacak gibi. Elinden tutup parka götürürüm onlari en fazla. Kadın dediğin kendini hissettirecek
Bana kalırsa estetik algısı ile ilgili bir durum.
Ve kilo elbette, kadın ve erkek te ciddi bir etken, bu anlamda...
Kısaca konunun sadece medya olması değil, görsel öğelerin hızla yayılması ve bir öngörü oluşturması, tartışılması durumudur.
Kısaca, güzel olan güzeldir. Çirkin olan ise çirkindir. Nedenleri niçinleri ortadan elbette kaldırılabilir...
Çekicilik kalıpları temelde biyolojik nedenlere dayanır.
Eski türklerin bir sözü vardır.
Giymeye çarık, titmeye arig (zayıf) yani.
Kilolu biriyle yatakta birçok şekilde başarısızlik söz konusu. Zayıfın herşey ortada. Nasıl çevirirsen çevir. Hele erkek bamyaysa kiloluyla olma ihtimali yok nerdeyse. Hedefe ulaşmakta bile zorlanır.
Mevzu bu.
Daha anlatayım mı?
Hiçbir sağlıklı yetişkin erkek görseldeki kuru gotlü ve memesiz çocuksu karılara ilgi duymaz yavrum.
Olgun ve dolgun, gerçek anlamda kadınsı fizikler varken, bunları tercih etmelerinin tek sebebi, olgunlara ulaşamıyor olmalarıdır.
Zira görseldeki 17'lik ergenlerin zekasıyla, 30'luk ablaların zekası bir olmadığından, 17'lik ergenleri düşürmek daha kolaydır.
Bu sebepten karısız kalmamak adına çaresiz erkekler ergenlere yönelirler, bunun bilimsel açıklaması budur.
Mantıklı bir tercih bence. Genç ve fit vücut varken neden yaşlıyı beğensin ki? Hayır neden yani? 😄
Normal de yorum altına görüş yazma alışkanlığım yok.
Fakat, oldukça gülümsedim...
Ne kadar da gerçekçi, ve farkında bir görüş.
Teşekkürler..
# by Neşeliadam
@La-vita-è-amore akıl var mantık var 😄
Elbette... :)
Biyoloji tamamen masumdur, tek sorumlu medyadır. Bunu da net söylüyorum, hiç açık kapı bırakmıyorum.
Ekranda üç manken görüp saplantı haline getiren bir toplum işte. Bu kadar içi boş olmasaydı keşke insanlar...
Medya ayağı başka boyut hatta çok etkiledi diyebiliriz. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de balıketli kadınlara ilgi duyan çok, doğurganlığı temsil ediyor. Zayıf çıtı pıtı narin bir vücut daha dişidir, mantıken de ilgi görmesi gereken budur
Bu tamamen bir zevk meselesidir. Kenik torbası gibi zayıf kadının nesini sevip beğenecdğim?
İyi de şu görsele baksana kadında meme yok yav.
Son sevgilim ile aramızda yaklaşık 20 yaş var yabancı kendisi. İnan gençleştim. Spor araba aldım. Diyet yapıyorum. Sanki bana lütufmuş gibi geliyor. Tapıyorum desem yeridir
Bana çocukluğumun anılarını hatırlatıyorlar. Bu hayata bir kere gelirsin ve o yaşlarda bir kere şansın olur. Benim oldu, ve şansımı harcamadım. Tadını bildiğim için sürekli canım istiyor. Onlarla ise tekrar tekrar yaşayabiliyorum. İnce ve genç olanlar. Kuru göt diye tabir ettiğimiz kıçlılar. Benim favorim
Her erkepin kıstası farklıdır. Genelleme yapılamaz.
"bazı" dediğiniz erkekler genç ve ince kadınlardan hoşlandığı ve onu arzuladığı için daha çekici bulurlar.
Çoğu da olgun ve dolgun seviyor. Bence bunun altındaki sebep erkeğin beyinine kodladığı güzellik algısına göre değişiyor.
Olgun dolgun der susarım 😊
Yaş maş mevzusuna girmeyeyim de şimdi yaşıma yakın ince kadınlar bana çekici geliyor. Yani kilolu sevmiyorum.
İktidar mevzusu başka bişe değil gücü kullanabileceği kişiyi seçiyordur, bide toplumsal algıda güzel kadın motifi belli, falan falan
Bn de dolgun ve olgun guzel kadinlri daha cok seviyorlar diye biliyorum
Toplumsal algı vardır, toplum genelinin kabul görmediği birini kendileri beğense bile onunla gözükmez istemezler
Bence medyayla alakası yok, zayıf kadınların vücut görüntüleri daha iyi oluyor dokunduğunda verdiği his çok ayrı.
Sebebini Bilemiyorum çünkü ben böyle biri değilim. Genç tercihleri Dış görünüşü sebebiyledir diye düşünüyorum
Biz erkekler oyunda bile Grafik kalitesine ve görselliğe önem veriyoruz. Buna önem veren adam karşı cinste de görselliğe önem verir, bu net.
Yok ben 23 yasindayim her zaman zayif kizlar hosuma gitti ama
Kendisi gibi araması çok normal. Kendi fiziği ideal ama kilolu biriyle mi olacaktı?
Diğer kadınlara nazaran daha çekici buluyor olabilirler bence.
Yaşlanma duygusu daha genç kadın daha genç hissettirir
Gecmiste covuk yaslarda yasadigi olaylar, travmalar, meraklar, görmeler.
kişisel tercıh meselesı aslında .
ince benımde tercıhım.
İnce kadınlar tombul kadınların önünde diz çöker tövbe ister
Fiziğinin daha seksi oluşu
Ve bir de formuna dikkat ederek kendisiyle barışık oluşu etkiler beni
Kadın dediğin kalın bacaklı, yuvarlak kalçalı olucak kanks
Hayalinde yatan kadın figürü psıkolojik olarak açıklıcak olursak her erkek ergenlıge gırerken dollenır uykusunda bır kadınla ve bu kadın gıbı olanlara ılgı duyar hayatı boyunca
Yaşlı değilde kilolu sevmiyorum. Kimisi de klilolu seviyor, tercih meselesi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Evet genc guzel biraz zayif en sevdigim kucagima almak isterimm
Evlimisin
20 yaslarda guzel kiz
Sen
Nerelisin ozelden mesaj atsan
Musaitsen konuşmak isterim
Abla bisey danismak istiyom seninle
Tam olur mesaj atarsan bisey soracam akil alacam
Tam teyze ben 26 yas bi kiz var evlenmemis 36 yasinda numarasi istedim verecem dedi. Bunla biseyler yasasam bisey olurmu
Tabiki kadın dediğin citipiti olmalı kalça yandan kıvrımlı bel ince olmalı bence ama kilolu sevenlerde var
Balık etli ile zayıf kız arasında pek bi fark yok tek fark sana daha iyi gelen biri olması. Şahsen odun ile çıkmak istemem.
Doğurganlığı daha yüksek olan daha çekici gelir.
Tıpkı testestorunu yüksek erkeklerin biz kadınlara çekici gelmesi gibi.
Yaşlı ve tombul diye resmen hakaret ettin.
Bilmem, böyle tercih yapan var mı?
Genç ve zayıf kadınları ancak onlarla aynı yaşta olanlar tercih eder.
Genc ve ince kızlar bence de sexy
Çok saçma bir soru olmuş
Biraz düşün bak. Cidden çok saçma :))
Bazı erkekler böyle beğeniyorsa, diğer bazı erkekler de tam tersini beğeniyor. Çok normal değil mi bu :))
Ben ince sevmiyorum ama. Dolgun olacak kadın dediğin.
Dış etken ne ya? :))
Ben balık etli seviyorum valla :))
Bu kişiye gore degısır ama cok zayıf olmamak sartıyla zayıflara daha meyılliyim yılan gıbi kıvrılır ah beee
Ben geldim burcakcik soruna gelirsek zayıf ve balık etli arası daha cekici😂
İçgüdüseldir kızlar içinde geniş omuzlu heybetli erkekler çekici gelirler
Zevk meselesi. Bazısı da olgun ve tombul seviyor.
Diri ve pürüzsüz bir vücut her erkek sever bence
Bilmem güzel geliyor işte
İnce bel farklı ince kadın farklı
Ele gelmelerinden dolayı
Taşıması kolay geliyor
Yoo biz balık etli severiz 😂
Ne yaparsan yap her şey net oluyor.
Görsellik salgını başka bir cevabı var mı ki
çay bardağı olabilir 😅😂
Genç ve ince olmaları vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?