Aslında belirli tip kadın grubu icin hayatı keyfe keder günu birlik yaşadıkları için bu kisiler ulaşılamaz görünen tipler. Halbuki işin bir esprisi yok yani bu tipler sadece kızlara değil hayata ve hayatın içinde olan herşeye duyarsız olurlar. Günü kurtaran ve sürekli hayatında atraksiyon olan tipler oldukları için merak uyandirirlar. Maceradır ve bitmeye mahkumdur.. er ya da geç hazin son kacinilmaz olur. Kadınlarin büyük pişmanlıkla keşke bulasmasaydim dedikleri ve çıldirmis şekilde efendi aklı basinda erkek arayışına girdikleri dönemin kapilarini açmayı başaran erkek grubudur
Hocam kadınlar aslında serseri erkekleri çekici bulmazlar. Güçlü, erkek gibi erkek olanları çekici bulurlar. Ama bu metaryelleri efendi erkeklere göre serseri erkeklerde daha çok gördüklerinden içgüdüsel olarak o serseri erkeği seçerler. Bu konu ile ilgili bir de sana ilgini çekebilecek bir sitenin linkini atıcam. Orada okuyacaklarınla da tüm taşların yerine oturur.
Şunu da ekleyeyim. Kadın erkekten, kendisi için çerçevesini bozmamasını ister. Serseri erkekler biraz da umursamazlıklarından çerçevesini her zaman korur AMA efendi erkek o aşık olduğu kadın için her zaman çerçevesinden ödün verdiği için kadın ya en başta friendzone'a düşürür ya da başta hoşuna gidip kabul eder sonrasında "benden daha iyilerine layıksın"a döner. Bu her zaman böyledir. Yani evet erkek efendi olmalı tabiki ama hiçbir zaman bir kadın için kendi çizgisini bozmamalı..
Bununla ilgili psikolojik kuramlar farklı açıklamar getiriyor. Özetle; her kadının içinde erkeksi bir taraf her erkeğin içinde de kadınsı bir taraf var deniyor. Kadınlar keşfetmedikleri kendi erkeksi yanlarını sevgililerinde ararlar; çoğu kadının keşfetmediği yönü serserilik olduğu için o özellikteki erkekleri çekerler. Yaş ilerledikçe ve olgunlaştıkça bu tercihler daha makul tercihlere doğru evrilir.
Öncelikle şunları söylemek istiyorum : Bu ülke de kızlar mutluluk değil güç savaşı yalan eğlence entrika arıyorlar bundan dolayı da, istedikleri mutluluğa ulaşamıyorlar onlar kendilerini aşağılayan küfür eden sorumluluk sahibi olmayan onları bir eşya gibi gören kişilere kendilerini, sunuyorlar ve bu da onların sonlarını hazırlıyor öyle ki toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetin ana sebepleri de budur.
Aldatmayan erkeği ararlar : Aldatmayan erkeği erkek yerine koymazlar erkek dediğin çapkın olacak derler ama hem de sadakat sahibi olsun, isterler bu bile kendilerinin ne derece yüksek bir egoya sahip olduklarının bir göstergesidir bak ben şöyle bir insanım ki erkeği mum ettim deme arzularına yenik düşerler, sonuç ise hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ek olarak kendilerini prenses gibi gördükleri için daima yalnızlaşmaya mahkum olurlar.
Son olarak ; Siz aşağılık kompleksine sahip olduğunuz için sürekli yanlış seçimlerde bulunuyorsunuz bundan sonra da, ağlayıp duruyorsunuz o hayal ettiğiniz mutluluğa ise ulaşamıyorsunuz gazetenin kırmızı başlıklı kısımlarına konu olarak ekleniyorsunuz dişiliğinizi değil de, insanı vasıflarını öne çıkartsana hiç bu durumların içerisinde olmayacaksınız kendi ellerinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz..
Not : Şunu kimse unutmasın arkadaşlar bu ülke de sağlıklı ve mutlu bir ilişki söz konusu değildir sadece kendinizi geliştirmeye yönelik, adımlar atın ailenize ve kendinize odaklanın...
Ben tam tersi serseri erkeklerden iğrenirim. Kızların sorunu onlara ters giden erkekleri cekici bulmaları onlara kaba davranan ve her kızın gözdesi olan erkeklere bayılırlar. Herkes kendine yakışanı yaparmış ama yani serseri erkekleri beğenenlerin de pek onlardan farklı olduğunu sanmıyorum.
Onlar dağa eğlenceli olurlar ama herşey biter hasar kaydı kalır ve efendi ev erkeği İle yapamazlar şahsen ben bu efendi ağır erkek grubuna giriyorum eski kız arkadaşım alkolik serseri sevgilisi icin beni terk etmişti herkesin kendi hayatı ben her zaman geleceğe bakarak düşünürüm evleneceğin adama temiz gitmek en iyisidir herkesin kendi hayatı ve bu kararın bedelini kendi öder.
Açıkçası bu işin kızı veya erkeği yok sanki erkekler çok farklı tesettürlü ahlaklı hanım hanımcık çok iyi aile terbiyesi almış kızlar varken gidiyorlar nerde var orası burası açık gezen terbiyesiz içki içip küfür eden kızlar gidiyorlar onlara yani amaçlarıda belli aslında işlerini bitirip onlardan ayrılmak. Tek taraflı bakmamak lazım şimdi olaylara tabi ama her iki tarafta kendini düzeltmeli artık.
Çirkin ve serseri birini çekici bulmam. O iş şöyle ki; yakışıklı erkekler egolarından dolayı serseri oluyorlar. Yani kadınlar da kısacası serseri erkekleri değil yakışıklı erkekleri çekici buluyorlar. Resmini koyduğun Franciscocuğum gibi
Küfür yemeyi severler, serseri erkek kafayı bir yere takmaz düşünmez. Ama iş evlenmeye gelince hanimiş o efendi erkekler diye gezinip dururlar. Bir de para varsa ohooo o erkeği elde etmek için neler yapılmaz.
Kişilik değil de giyim tarzında serseriye cidden bayılıyorum, fotoğraftaki sweatin de ceketin de birebir aynısı var ve giydiğimde ruh halim bile değişiyor, erkeklere de çok yakışıyor ✩
Bazi kadinlar cekici bulabilir. Bunun nedeni de herkesin kendine benzeyene meyletmesidir. O tip erkeklerin pesinde kosan kizlar onlardan ne kadar farklidir ki acaba?
İşte o serseri erkekler yüzünden bizim adımız lekeleniyor. Erkekler böyle erkekler şöyle bizim gibi temiz erkekleri genellemeye sokuyorsunuz yaa ben evimde kahvemi içiyorum naptım size 😃
bunlar 'sever de döver de' , 'aldatti ama cok seviyorum' diyen kadinlarla aynı klasmandaki kadinlar herhalde. aksi halde serseri adami babasi bile sevmez tornaciya verir cirak diye.
Kızlar yaşamadıkları heyecanı yaşayacak bir kişiyi tercih eder. Örneğin bir kız sessiz evden çıkmayan biri. Hayallerinde yapamadıkları şeyi karşı tarafta bulursa serseri ruhluya aşık olur.
En İyi Cevaplar