+1 yılAy oje süren erkek çok çekici geliyor bana, özellikle elleri güzelse ve yakışıyorsa eriyorum... Özellikle yabancı erkekler çok kullanıyor efsane... Neyse konumuza dönelim.
Sen kimin ne dediğine bakma, bu hayatı onlar değil sen yaşıyorsun öyle demi? Kim ne derse desin takma hayata bir kere gelmişsin en kralını yaşa. İster oje kullan ister kullanma el alemi ilgilendirmiyor. Sen nasıl mutluysan öyle yap başkasını dinleme :)38 Yorumla- +1 yıl
Onlarca "Erkek adama yakışmaz" yorumunun yanında böyle aklı başında bir insana denk gelmek güzel oldu
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥺 (normalde soğukkanlı bi insanım ama böyle şeyler duyunca kedi yavrusuna dönüşüyorum)
- +1 yıl
@Tözel-Harekatçı kime ne yakışıp yakışmayacağını onlara soracak değiliz? Sözde kadın erkek eşit, eşitse eğer kimin ne yaptığına karışamazlar?
- +1 yıl
ay rica ederim ne demek destek olabildiysem ne mutlu bana :)
- +1 yıl
Evet mesela bir erkek çıkıp "Kadınlar kısa etek giymesin" dese hemen özgürlük falan diyerek bağırırlar, ama kendileri aynı şeyi erkeklere yapıyor.
- +1 yıl
@Tözel-Harekatçı bu yüzden hemcinslerimi bile kınıyorum :D
- +1 yıl
birbirlerine saygılı iki insan görüyorum bu soruda ilk defa 🤭. Keşke herkes sizin gibi olsa
- +1 yıl
Keşke herkes bizim gibi olsa... Ülkede ayrımcı insan kalmazdı herkes birbiriyle daha kolay anlaşabilirdi
En İyi Cevaplar
+1 yılBence erkeklere oje yakışıyor tabii ki kendi fikrim. Uzun tırnaklı cafcaflı ojeler kimseye yakışmıyor ancak doğal tırnağın üzerine sürülen güzel bir renk yakışır bence.
29 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak siyah giyiniyorum siyah ojeyi tercih ediyorum
- +1 yıl
Yorumları okudum reis, geçmiş olsun.
- +1 yıl
olur öyle takmamak lazım, kanser olursun takarsan :)
- +1 yıl
Oldum bile, neyse ojeye devam 💅🏼
- +1 yıl
Şu an amatör sayılırım 3 kat atmam gerekiyo 1 saatimi alıyor ama 🤘hornlar çok iyi duruyo buna değer.
- +1 yıl
Üç kat mıı neden
- +1 yıl
Pürüzsüz olmuyor :')
- +1 yıl
Şflflfl tırnağının üzerini törpülemen lazım
- +1 yıl
Aslında ilk seferlerimde düz olmaması daha çok hoşuma gidiyodu meğerse düz süremediğinden miş sanıl becerdim bilmiyorum ama sol elimdeki parmaklarım düz silmeye korkuyorum yenilemek için.
Merhaba.
Herkes istediğini yapmakta hürdür. Herkes kişisel alanı dahilinde istediğini yaşar. Fakat oje kadınsal bir üründür. Nacizane fikrimce erkeklere yakışmıyor.4032 Yorumla- +1 yıl
Ojenin kadın ürünü olduğunu da nerden çıkardınız? Oje bir boyadır erkek de kadın da sürebilir çünkü ikisinin de tırnağı var hayır sütyen deseniz tamam kadın ürünü derim ama oje cinsiyetsiz bir üründür kafanızdan herşeye cinsiyet atamak yalnış bir harekettir herkes kendi tarzına göre istediğini sürebilir cinsiyet falan fark etmez ha sen beğenmezsin o ayrı mesela ben beğeniyorum bu fikirdir ama kimse bir objeye cinsiyet atayamaz, atamamalı.
- +1 yıl
@Kauss Hayır kadın ürünü değildir elinde bunu kanıtlayacak bir argüman yok oje tırnağa sürülen bir boyadır ve asla ama ASLA cinsiyeti YOKTUR!!! Tırnağa sahip herkes sürebilir ve bu gayet normaldir kafanıza göre objelere cinsiyet atayıp bir de normal anormal diye nitelendirmeyin ben sevmiyorun deyin boş cinsiyetçiliğin lüzmu yok.
- +1 yıl
@Kauss Oje erkeklerde normaldir anormal demeyin öyle bir şey yok.
- +1 yıl
@Kauss OJE KADINSAL ÜRÜN DEĞİL KAFANDAN BİRŞEYLERE CİNSİYET ATAMA HAKKIN YOK BU BENIM GÖRÜŞÜM DEĞİL DOĞRU OLAN.
- +1 yıl
@Kauss Erkek oje sürer= dünyada erkek kalmasın istiyorsunuz.
Ahaha yazık ya cidden üzülüyorum senin gibi kafalara erkek olmayı kıyafet saç baş zannediyorsunuz cidde çok yazık. Erkeklik sadece bir cinsiyet ne giydiğin ne taktiğin ne sürdüğün cinisyetini etkilemez boş cinsiyetçiliklerle kendinizi kandırmayın gerek yok. - +1 yıl
@Kauss Erkek dediğin diye bir şey yok herkes istediği gibi olir giyinir istediğini sürer NORMAL OLANI BU SİZİNKİ BOMBOŞ ALIŞILMIŞ ZAVALLI BİR CİNSİYETÇİLİK BU SAÇMALIKLARA ALIŞTIĞINIZ İÇİN NORMAL ZANNEDİYORSUNUZ AMA HAYIR O SAÇMA VE GEREKSİZ CINSIYETÇİ DÜŞÜNCELERINİZ NORMAL DEĞIL İĞRENÇ!!!
- +1 yıl
@Kauss OJE DE MAKYAJ DA KADIN DEĞIL CİNSİYETSİZ ÜRÜNLERDİR BUNLARI SÜREN KADIN OLMAZ İNSAN OLUR. Cahilliği ve öğrenilmiş cinsiyetçiliğini bir kenara bırak aklı olan kendini geliştirmiş kimse senin savunduğun saçmalıkları savunmaz.
- +1 yıl
@Kauss Hayır bir de saçma cinsiyetçiliğe alışıp bunu normal zannedip renklere objelere kafanızdan cinsiyet uydurup kafayı yiyen sizsiniz de haberiniz yok ya ben ona acıyorum, neyse yazık...
- +1 yıl
@Kauss Kadınsal bir ürün olduğunu KA NIT LA!!!
HERKESDE TIRNAK VAR YANİ HERLES SÜREBİLİR
BUYUR AKSİNİ KANITLS BEKLİYORUM. - +1 yıl
@Kauss Ben kendimle gurur duyuyorum ki kendini geliştirmiş cinsiyetçiliği normal zannetmeyen kafamdan objelere cinsiyet atayacak kadar rezil olmyan biriyim asıl ben senin gibi insan olamamış gelismemiş canlılara çok üzülüyorum ama neyse bi süre daha var sizin gibi zavallı kişilikler sonra yok olacaksınız olması gerektiği gibi.
- +1 yıl
@Kauss Ahaha erkek yol demedim algılaması bozuk kişi E"RKEK DEDİĞİN DİYE BİR ŞEY YOK" dedim. Erkek dediğin öyle olur böyle olur diye bir şey yok Erkek dediğin de kadın dediğin de İnsan dediğin de istediği gibi olur bu kadar basit.
- +1 yıl
@Kauss Senin psikolojik sorunların falan mı var? Bu nasıl bir cahilliktir. Ben erkekler olmasın demedim aksine erkekleri savundum ERKEKLER ISTEIGINI GİYER VE SÜRER dedim sen ise erkekler benim uydurduğum kurallara göre giyinir dedin erkeklerin kıyafetlerine karışan sensin erkekliği geçtim insanlıktan utan be zavallı seni.
- +1 yıl
@Kauss Cinsiyet nedir sen öğren beyinsiz cinsiyetin kıyafetle ojeyle ne alakası var ahahaha dekiye bak ya yazık cidden ahaah cinsiyet bir hormon farklılığıdır bundan daha fazlası değildir kıyafetler objeler senin gibi cahiller tarafından sonradan atanmıştır uff kimlerle yaşıyoruz ya yazık size be harbiden yazık.
- +1 yıl
@Kauss Mantiktan bahsedip kadın olmayı oje sürmek zanneden zavallı ahaha komiksin ya ahaha.
- +1 yıl
@Kauss Yazık sana ya bak harbi üzülüyorum çok yazık...
- +1 yıl
@AlongGirlxx Kadın etek giyer ozamanda erkekte giysin mi? Etek kadınsal bir ürünsür ya da oje ben ojenin erkeksel kişisel bakım reoununda satıldığını görmedim. İsterse sürer o tercihsel mevzu başka, erkek ve kadın olmak başka siz bunu karıştırıyorsunuz hanım efendi. Kdın doğum yapar ozaman erkekte yapsın, kadın regl olur ozaman erkekte regl olsun. Kadın anadır ozaman erkekler bizim yerimize ana olsun. Dünya düzenini siz mi değiştireceksiniz. Bir yaşıma daha girdim. İnsanların yorumlarına saygı duymak zorundasınız. O sizin fikriniz der geçersiniz gereksiz uzatmanın lüzmu yok. Keyifli geceler.
- +1 yıl
Ya kafa yapısına bak korkunçsunuz cidden. Regl ve doğum kadının biyolojik farklılığıdır bununla ojeyi eteği bir tutmak ne demektir iyi misinz siz? Erkekte de tırnal var oje sürebilir erkekde inan etek giyebilir.
Erkek reyonunda oje yoksa oje kadın ürünü mü oluyor bu nasil bir mantıktır pardon? Cinsiyetçilik ruhunuza öyle bir işlemiş ki resmen akli dengenizi yitirmişsiniz siz.
HİÇBİR OBJENİN CİNSİYETİ YOKTUR. NOKTA!!!
Toplumda kadına özgü olarak yer edinmiş bir şey kadın ürünü olmuş olmuyor öyle kodlandığı için öyle zannesiyorsunuz sadece doğru olduğu için değil. Doğru olan hiçbir ürünün cinsiyetinin olmadığıdır. Kadınlara oje makyaj kiyafet aksesuar... bunların hepsini erkek de sürebilir takabilir giyebilir ÇÜNKÜ YAPMAMASI İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK!!! - +1 yıl
Ayrıca elbette ki bu UYDURMA ve cinsiyetçi düzeni bizler bozacağız seneler öncesinde uydurulmuş hiçbir mantığı olmayan renklere objelere hatta tırnak boyasına bile cinsiyet atayan bu iğrenç düzeni elbette ki bizler bozacağız.
ERKEK OJE SÜRER
EKREK ETEK GİYEBİLİR
ERKEK MAKYAJ DA YAPABİLİR
İstediğiniz kadar herşeye cinsiyet atamanın normal olduğunu savunan kendini gelştirememiş aciz insanlarınız cidden üzülüyorum sizin için ama insanlar kendilerini geliştirdikçe bu saçma sapan zihniyetiniz yok olacak oluyor da zaten siz merak etmeyin. - +1 yıl
Bir de oje sürmekle etek giymekle alakasız olan biyolojik farklılıklar sonucu oluşan durumları bir tutacak kadar beyinden yoksunsanız görüş falan bildirmeyin önce kendinizi eğitin sonra görüş bildirin.
En başta biyolojik farklar sonucu oluşan durumlar (mesela kadının sütyen kullanması vs gibi) dışında HICBIRŞEYİN CINSIYETI YOKTUR DEMİŞTİM.
Boyaya kumaşa cinsiyet atayıp alakasız biyolojik farklarla bu saçma görüşlerinizi haklı kılmaya çalışıp burda görüş bildirimeyin komik duruma düşüyorsunuz haberiniz olsun keyifli akşamlar... - +1 yıl
İnan=insan*
- +1 yıl
Hayir bir de en komiği ojenin kadin ürünü olduğunu kanıtla diyorum kadın reyonunda satılıyor diyor erkek tırnağına biya sürebilir diyorum o zaman çocuk doğursun regl olsun diyor kafalara bak siz varya resmen kendinizi geliştirememiş ilkel varlıklarsınız zeka seviyesi mantık resmen yerlerde ya muhattap olduğum kişilere bak komiksiniz cidden ve acınasısınız yazık ya kimlerle yaşıyoruz harbiden yazık size, neyse...
- +1 yıl
Klasik kadın kendini süsler bakımlı olur erkek olmaz kafasında uydurma cinsiyetçi miğde bulandırıcı saçmalıklara inanan zavallılarsınız cinsiyetçilik ruhunuza işlemiş bundan kurtulmaya ve kendinizi geliştirmeye bakın yoksa bu kafayla cidden kendinizi rezil ediyorsunuz bak cidden çok yazık...
Ya şimdi burada “şu ürün kadın ürünüdür, bu erkek ürünüdür” falan demeyeceğim. Sonuçta bana ne ne yani herkesin kendi eli ister sürer ister sürmez ama bence kötü görünüyor.
220 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ay itici tabi erkek pje mi sürer miş
20 YorumlaOje kadınlarda daha sexsi duruyor
Erkekte itici abi ulan küpe takarsın anlarım
Ama oje ne kerdeşim bari birtane tırnağını uzat
Ona sür sanatcıyım diye takıl saygım var bak ona birşey demiyorum isteyen istediğini yapar ama kız gibi duruyor 🤮11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıyorum zaten sadece horn tırnaklarını uzatıp onlara sürüyorum
+1 yılinsanlık ürünler üretti ve bu ürünleri kendilerince belli bir cinsiyetle bagdastirdi. Ancak bu sınırların dışına çıkmak bence bir sorun değil. Bi 100 yıl önce kadinlarin pantolon giyinmesi de kötü algılanıyordu. Üstelik bazı erkeklere siyah oje çok çok yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılBenden daha çok yakışıyorsa kıskanırım dermişim hdkflgldlggllfmdfmgldlc. Neyse ciddi olarak cevap vermek gerekirse sen kendin ol yeter biri sana bir şey söylerse histerik bir gülüş at ve Queen olmaya devam et.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim garip düşünenlerin düşüncelerini ciddiye almıyorum zaten.
- +1 yıl
Hayata bir kere geldik hangi dibe inanıyorsun ya da inanmıyorsun bilmiyorum ama kesin olan hayatını özgürce yaşamaya bak!
- +1 yıl
Devam filminin olmadığına inanıyorum teşekkür ederim :)
metalika müzik tarzın varsa, bu marjinal giyim tarzınla eşleşirse harika bir görünüm olur. Takı aksesuar vs. gibi.. ve bence çekici de olur ayrıca..💁🏻♀️
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bu arada müzik tarzın çok daha karanlık metaller (black metal, death metal gibi)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kişinin kendisini ilgilendiren bi konu. Ben pek beğenmem ama sonuçta kendi beğenmiş sürmüş beni ilgilendirmez. İnsanlar üzerine vazife olmayan bir çok konuda yorum yapıyor bu gerçekten sinir bozucu. Herkes hür ve özgürdür. İsteyen istediği elbiseyi kıyafeti ruju rengi sürer. Bu kimseyi bağlamaz.
30 Yorumla
+1 yılİtici ya da çekici yapmaz. Punk dinleyen erkekler siyah oje sürüyor genelde ve ben onlara uyduğunu düşünüyorum. Ama gidip de renkli renkli sürersen komik durur
15 Yorumla- +1 yıl
Black ve death metal dinlediğim için sürüyorum ben
- +1 yıl
o da olur canım yani fark etmez bana itici gelmiyor öyle süren tanıdıklarım var. kadın gibi uzatıp falan şey yapmadığı sürece np
- +1 yıl
Yoo ama minicik uzatıyorum tırnaklarım küçük olduğu için
- +1 yıl
Yani kadın tırnagı gibi olmadığı sürece sıkıntı yok :D
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim 😄
+1 yılHiçte yapmaz neden itici yapsın ki.
Bence çok hoş olur, bir çekicilik katar.
Gitar çalarken felan çok hoş gözüküyor.
Bence kimseyi takma devam. 😊15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sadece genel toplum görüşünü merak etmiştim taktığım için değil :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Protez tırnak takmadığın sürece siyah mat ojenin bir zararı yok 😂 - +1 yıl
Keşke insanlara da zararının olmadığını anlatabilsem
- +1 yıl
Eleştiren insanlar çoğu zaman olmak isteyip olamayanlar.
Hep mutlu ol sevgilerimle 🥰 - +1 yıl
Teşekkür ederim 🥺
+1 yılKişiden kişiye değişiyor ferhat güzel sürmüş olsa mesela ya da bülent serttaş sırıtır ama hayko cepkin sürse tarz olur
12 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğim o metalci tarzıns yakıştığını düşünüyorum
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılBenim asla yapmayacağım bir şey fakat dark rock şeklinde müzikler çalışıyorsanız cool gözükebilir ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarır :D
19 Yorumla- +1 yıl
Black metal çalışıyorum
- +1 yıl
Güzel güzel sahneye çıkarken diğerlerinden farkın olur :)
- +1 yıl
Sahneden canlı inebilirsem şükredicem xd
- +1 yıl
Seni dinleyecek adam senin tarzın hakkında yorum yapma azerciler yapar hahahha
- +1 yıl
Azer bülbüle saygısızlık etmem istemem ancak arasbeskçilerin yaptığı yorumları hemen seçebiliyorum 😄
- +1 yıl
Sen etme ben senin yerine ederim hahah ayrıca hiç sekmezz :D
- +1 yıl
xd teşekkür ederim
- +1 yıl
Hadi kanka ben kaçtım sende kimseyi takma sk analarını benim taktiğim byee :))
- +1 yıl
Byee
+1 yılBana göre itici şimdi burada cahiller gelip homofobik falan demesin çünkü değilim. Bunu diyenin benim yönelimime saygısı yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol dostum sürmenin beni homo yapmadığı gibi itici bulmak da seni homofobik yapmaz.😊
+1 yılKişiden kişiye değişir, ben bayılıyorum mesela erkekte siyah ojeye
24 Yorumla- +1 yıl
Ama kısa tırnakta güzel oluyo uzunda değil
- +1 yıl
Tırnağımı uzatmıyorum
- +1 yıl
Olur olur yeriz ksdkfkf
- +1 yıl
LWFKEIJS
+1 yılManeskin grubundaki solistte sürüyor ona yakışıyor bak.
210 Yorumla- +1 yıl
Ama çok yakışıyor 😍.
- +1 yıl
O grup biqurious wet dream direkt
- +1 yıl
Cümleyi ceviremedim malesef
- +1 yıl
Biseksüel bi insan için nirvana o gruptur
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 🌸
- +1 yıl
@erosunoku yeni bir tarz olabilir ama müziklerinin yeni bir çağ olduğunu düşünmüyorum 90lardan sonra rock ve türevlerinde yeni çağ açmak neredeyse imkansız fikrimce.
- +1 yıl
Bence de rock açısından başarılı olsalar da bi nokta da klasikler.
Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Ayak tırnaklarıma sürmek istiyorum ben fkfkfjkr. Bence yakışır ya kanka.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kankacım
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh diğer görüşler kanser etti beni açıkçası ben olumlu bakıyorum yargılamam da yani begeniyosa kendi sürmek istiyorsa sürsün hatta bı erkek arkadaşıma çok güzel desenli şeyler bile yapıyorum dhcmfkmg ve siyah oje de bence yakisiyo ama tabi tarzına da bağlı ama ben seviyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Tarzım metalik, Görüşlere gelicek olursak bazı cins olanlarını dikkate bile almıyorum ki bu çoğunluğunu oluşturuyor, son olarak teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Çok folk metal dinlemem ama iskandinav vibeı çok hoşuma gitti teşekkür ederim :)
Kimine yakışır, kimine yakışmaz ama bunun erkek olmakla alakası yok. Bazı kızlara da yakışmayabilir. Bunun daha çok stil ile alakası var.
Ben çoğu erkeklerde şahsen siyah ojeyi çekici buluyorum, ayrı bir hava katıyor.10 YorumlaBen ilk defa sende rastladım bu duruma yap gitsin lan sen sevdiysen☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Ya hadi küpe neyse, fakat yani kral ojede tuhaf, bilemedim. Hem erkeklere yakışacağını düşünmüyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Kral şeklinde hitap kadar hiçbişey hoşums gitmiyo şu dÜnyada
- +1 yıl
Yoo sadece hoşums gittiğini söyledim teşekkür ederim tekrardan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel olarak itici gelir aslında, ama birine çok yakıştırmıştım. Şaşırtıcı derecede çekicilik katıyor ona. Seni tanıyanlara sorarsan daha gerçekçi cevaplar alabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Olumlu cevaplar alıyorum ama tanımadığım insanların da fikirlerini almak için sormuştum
+1 yılÇok çekici gördüğüm gibi aşık olurum bana da sürsün hangi marka kullanıyo
14 Yorumla- +1 yıl
çok bilgim yok ama gabrini kullanıyorum
- +1 yıl
Iyy chanel falan kullanırsın sanmıştım bari bimdeki flormar dan kullan daha iyi
- +1 yıl
Henüz acemiyim ama aklıma kazıdım bi sonrakinde chanel denerim teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Süper 😊👍
+1 yılben ojeyi kadında bile sevmem o ayrı, ama hepimiz hayata bir kere geliyoz bro oje sürünce mutlu oluyorsan sür gitsin damına konayım
14 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım enerji wohoo
- +1 yıl
keşke eig seçebilsem
- +1 yıl
zikin sağolsun seçtin varsayıyorum kanks 😄 eyw
- +1 yıl
*eig seçme sesleri* rica ederim :)
+1 yılFikrimi sorduğun için belirtiyorum bence itici. Yani bir oje kalmıştı. Dar pantolon da çok itici duruyor erkeklerde.
Herkes istediğini yapar karışamayız orası ayrı konu..20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. İtici
134 Yorumla- +1 yıl
@dsdddd5f Kötü söz söyleme gereğin ne?
- +1 yıl
@dsdddd5f kıza kahpe demeye hakkın yok bir kere burada bir soru soruldu o da bu soruyu cevapladı kızcağız şimdi kahpe mi oldu?
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa ya görüşlerde polemiğe girmeyin nütfen >~<
- +1 yıl
Sizinle mi girdim?
+1 yılben bazı erkeklere yakıştırıyorum. tarzlarıyla alakalı birşey bu. her tarza gitmez yani. erkeksi olmaktanda çıkmıyorlar.
tabi erkek olmayı sadece kıllı olmaya bağlayanlar anlayamaz. 👹👹👹10 Yorumla
+1 yılİlk olarak herkes kendi istediğini yapmakta özgür tabii ki. Fakat kişisel yorumum şu şekilde; oje süren kişiye yakıştırıyorsam çekici gelir ama yakıştırmazsam itici bulurum. Ama genel olarak rock veya metal müzik türüyle ilgilenenlerde ayrı bir çekici buluyorum.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİticidir tabi. Müzik zevkinden dolayı oje sürülmez.. Kendini müziğin le göstermen bu işi ne kadar çok sevdiğini hissettirmen daha önemli.. Seni bu itici yapacaktır..
10 Yorumla
+1 yılBen beğeniyorum özellikle siyah çok yakışıyor eller de güzelse
42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle👊🏻
- +1 yıl
🤘🔥
+1 yılÇekici dediğim an çarpılacakmışım gibi bir his. Mümkünatı yok gerçekten çok itici
40 Yorumla
+1 yılBen yakıştırıyorum hatta hoşuma gidiyor objelerin cinsiyeti olmaz kimse cinsiyetçilik yapmasın seven seviyorum desin sevmeyen sevmiyorum desin bırakın şu gereksiz cinsiyetçiliği
218 Yorumla- +1 yıl
O Zaman erkek niye erkekçe yaratıldı. Oje kadına ait bir şey kadına ait olan bir şeyi erkeklerde görmek nasıl doğru olabilir?
- +1 yıl
Ayrıca herkes senin aynı düşünceye sahip olmak zorun da değil bizim dinimizde eşciselik haram biz dediğim Müslümanlar olmayan için demedim
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Eşcinsellikle ne alakası var peki
- +1 yıl
Özellikle sorumda belirttim müzik sevkimden dolayı kullanıyorum diye
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Bi de erkek parmağına kına yakmak sünnettir islamda kendi peygamberine gay etiketi yakıştırmıyosan oje süren erkeklere de yakıştırmaman gerekir.
- +1 yıl
Nasıl ne alakasi var hem de çok alakası var
- +1 yıl
Hz Muhammed (S. A. V), gay demek kimin haddine? Hz. Muhammed 'i sevmeye bilirsiniz ama ona saygı duymak zorundasınız yıllar önce ölmüş Allah ın en sevdiği kullanana gay diyerek iftira atamazsınız bu saçma sapan bilgileri nereden, kimden ögenmişsiniz ne yazık ki beyninizi kıyamişlar. Kınaya gelirsek l kınada herhangi bir anormallik görmeyiyorum gayet normal ve doğal bir şey erkeğin, kadının Kınası mı olur Allah aşkına
- +1 yıl
Yakışıp yakışıtırmacagı size mi soracağım
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Oje kadına ait bi sey değil oje bir BOYA!!! İsteyen sürer istemeyen sürmez oje kadın ürünüdür diye bir kural asla olmadı asla da olmayacak. Ayrıca eşcinsellik ne alaka? Ben oje suren erkek severim dedim eşcinsel demedim oje sürmek kadın veya escinsellikle alakali değil hetero olmayan erkekler de oje sürebilir suren de var ve BEN beğeniyorum senin dinin beni alakadar etmez boşuna saçma sapan insiyetcilik yapmayın hiçbir objenin cinsiyeti yok.
- +1 yıl
Hetero olan erkekler de sürebilir*
Cinsiyetçilik* - +1 yıl
@Tubaacelyaaa Ayrıca isteyen yakıştırır isteyen yakıştırmaz dedim ven yakıstırıyorum gayet de yakişıyor erkek arkadaşımın sürmesini de çok isterim senin dininde yoksa sen yakıştırma başkasına karışıp da gereksiz cinsiyetçilik yapıp bir de bu saçmalıklarını savunmaya kalkma.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Muhammedi sevmediğimi nerden çıkardınız, muhammede gay dediğimi nerden çıkardınız, kınayı cinselleştirmiyorken ojeyi cinselleştirmek saçma bence.
- +1 yıl
Saçma olan sizsiniz Hz Muhammed e gay diyen siz değil misiniz Muhammed dediğin kişi sizin askerlik arkadaşın değil tüm "Alemlere Rahmet Gelen Nur Yüzlü Bir Peygamber" Hz Muhammed (S. A. v) demekten bile gocunmuşsunuz. Limanın
Hiçbir gaylikla alakası bile yok peygamberimiz kına sürdü diye gay mı oldu ne kadar saçma bir şey bu - +1 yıl
"kınanın"
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Müslüman değilim sen isaya hz isa diyorsun, mesih isa demiyorsun mesela hitaplar dinlere göre değişir.
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Aynı şeyden bahsediyorum ben de kına sürdüğü için peygamberine gay yakıştırması yapmazken oje süren erkeklere gay yakıştırması yapman saçma diyorum ama kime anlatıyorum ki ben.
- +1 yıl
Yahu nasıl dününcüyorsan düşün ben de sizin oje erkekler yapabilir düşüncesinizi doğru bulmuyorum sen benim ben de senin düşüncene saygı duyarım konu burda kapıtılsın.
- +1 yıl
Senin dediğini ısrarla anlamıyor boşver belli ki anlama problemleri var öyle olmasa böyle saçma görüşleri olmaz zaten, boşver.
+1 yılbence kötü durmuyor yakışanlar var genellikle kadın ürünü gibi görülüyor ama bence öyle bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılNiye herkes itici demiş. İlk kez mi oje süren erkek görüyorsünüz cidden. Sık sık rastlar olduk bu görüntüye istemeye istemeye kabullenecek herkes akjsja
211 Yorumla- +1 yıl
Bıyık bırakan kız gördün mü hiç
- +1 yıl
@1sualimvar zevkler canım. Genetik bir durum yüzünden sakalı olan bir kız vardı ve kesmiyordu
- +1 yıl
Kız diyorsun zevk için bırakmıyor dur eminim iyi halde karşılanmaz öyle degilmi
- +1 yıl
@1sualimvar kesmemeyi seçiyor işte. Ayrıca sakal bıyık neden isteyelim tam olarak. Oje kadınsal bir ürün haline gelmiş olabilir erkekler sevmiyor olabilir ama kullanan erkekler var şu an, kullanmayı seviyorlar haliyle beğenmesek de karışamayız. Kendi değerlerini dayatmazsan çok sevinirim
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Alışmalarına gerek yok aslında ama gay olduğumu söyleyerek linçlemek yerine metalci olduğum için linçlensem daha mutlu bir insan olurum.(ne zaman bi ortama girsem insanlar neden oje sürüyosun yerine gay misin diye soruyorlar.)
- +1 yıl
Alışkın olmadığımız için işte, henüz geçiş dönemindeyiz bence gelecek 20 30 yılda çok daha normal olacak bir şey
Metalci tarz da çok belirgin bir tarz, mala yatıp aşağılamaya çalışıyorlardır kendilerince - +1 yıl
Ömürlerinde pop ve rap dışında müzik dinlemeyen insanlardan zaten anlamasını beklemiyoeum sadece gay etiketi koymasalar hoş olur. Gay olsam sıkıntı yok ama bi çok kez benden hoşlanan, başkalarından duyduğu için gay olduğumu düşünen bu yüzden yaklaşmayan insanlar oldu.(son 1 ayda 5 kişi)
- +1 yıl
:)) aralarından birinden hoşlandıysan adım atabilirsin ama insanlar cidden çok kepazeler kolaylıklar diliyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim :)
- +1 yıl
Rica ederim :))
Hoşuma gitmez.
İtici olsaydı kadınların sürdüğü ojelerde itici gelirdi.
Sadece hoş olmaz bir erkek için oje.10 YorumlaYoo niye itici olsun gayet hoş herkes istediğini yapar sonuçta çok da tatlı oluyor ve eğlenceli tipler oluyorlar genelde karsilastiklarim hep öyleydi
10 YorumlaHerkes istediğini yapmakta özgür tâbi, ama bana göre itici. Mesela küpe yakışır çekici olur ama oje hiçbir erkeğe yakışmaz hangi renk olursa olsun.
10 Yorumla
+1 yılKadınların tesbih kullanması gibi bir şey bu. Kadınla özdeşleşmiş şeyleri kullanırsan tabi yargılanırsın.
10 YorumlaBu konuda herkesin görüşu farklı olacaktır hepsine saygım var benim için genelde erkekler ojelerine göre değilde karakterine göre çekici olduğu için sanırım bu soru benlik değil nznnznnz iyi günler
18 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim iyi günler
- +1 yıl
Tip önemli değil yani fshs
- +1 yıl
Sevgilin var mı
- +1 yıl
Tipsiz mi
- +1 yıl
Whahahh peki
İsteyen istediğini yapsın ama benim gözümde itici ve komiktir.
20 YorumlaNe kadar modern insanlar da olsak bu tür şeyler erkeklerde itici
20 YorumlaYani bu senin tarzın istediğini yapabilirsin ama ben şahsen çok itici buluyorum.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür isteyen istediğini yapsın bence güzel görunmuyor kadınsı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeyi itici ya da çekici yapan bizim algımızdır. Bana göre bir sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılGülü seven dikenine katlanır , benim umrumda olmaz sürüp sürmemesi hatta belki çekici gelebilir
10 Yorumla
+1 yılİtici ama sırf öyle diye küsüp uzaklaşıp kaybolacak değilim.
10 Yorumla
+1 yılRuj da sürün üzerine. Bence öjeyle beraber ruj da gider.
10 YorumlaOje, özellikle siyah oje sadece erkeklere yakışıyor bence.
10 Yorumla
+1 yılBana kalırsa kötü durur hatta ben kızlara da yakıştırmıyorum ojeyi hele ki siyah oje🤢
10 Yorumla
+1 yılne itici ne de çekici yapıyor bana göre. kendine yakıştırıyorsan bir sorun yok
10 Yorumla
+1 yılBence itici değil oje sürebilir bu kadınlara özgü bi şey değil bence
10 YorumlaTokyo Ghoul'de Kaneki siyah ojeli olmuştu. O gün bu gündür yakıştırıyorum erkeklere siyah oje :Ddd Canım Kaneki Ken'im 💓
12 Yorumla- +1 yıl
Kafamda unravel çalıyor şimdi mutlu musun :')
- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılDuruşuna bağlı o erkeğin.
Feminen biriyse itici, maskülen biriyse çekici olur.10 Yorumla
+1 yılben erkeklere yakıştırmıyorum ve çoğu kız da yakıştırmıyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılTırnak bakımı oldukça önemli bir şey Ama erkeğin oje sürmesi tamamen yanlış
10 Yorumla Eğer yaşı gençse ve yaşı tarzını yansıtıyorsa güzel durur.
11 Yorumla- +1 yıl
19luk bir çıtırım 😳
+1 yılOjeyi genelde metalci tipler kullanır. Bildiğin gibi yap dostum. No prob
12 Yorumla- +1 yıl
Sonunda neden sürdüğümü anlayan birisi teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru görselinde Johnny vardı üşüştüm geldim 😂 kesinlikle yakışıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOje çekici de yapmaz itici de yapmaz. Yakışıyorsa güzel olabilir.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Byn_Batuk teşekkürler
Bana itici geliyo çünkü ; o daha çok kızlara yakışıyor ve kızlar kupe takiyo erkeklerde takiyo kizlar saç uzatiyo erkeklerde uzatıyor kızlar oje sürüyor erkeklerde sürüyor kizlar kibar konuşuyor erkekler dozunu kaçırarak abartici bi sekilde nanos konusuyo o yüzden erkek dedigin erkek gibi olur ama tabi bu bahsettiğim erkekler her erkek icin gecerli değil ustunuze alinmayin.
00 Yorumla
+1 yılOje kadın ürünüdür. Erkeklerde bir kez gördüm. Çocuktum o zamanlar. O zaman da garipsemiştim, şu an yine garipserim. Bu resmen kadınların bıyık bırakması gibi absürt.
00 Yorumla
+1 yılKadınların erkek kıyafetleri giymelerinden, erkeklerin oje sürmesine hepsini yanlış ve itici buluyorum. Yakışsın ya da yakışmasın.
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, istediğini yapmakta özgürsün ama bir erkeğe ben yakıştırmıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat